• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    7FLAMES: Jedu na telefonu a jeví se to bez chyb.
    7FLAMES
    7FLAMES --- ---
    Už jste někdo s iphonem přešli na beta io13? Zkoušel jsem na ipadu a zdá se mi to už poměrně dost stabilní a použitelné.
    NELDE
    NELDE --- ---
    PUEBLO: Zkusil bych jiný servis - mně stačilo vyčištění za pár korun (prý by stačilo vyluxovat, ale to jsem zkoušel).
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    LOJZA: jo no.. to jsem taky delal.. včera jsem ale přišel domu, dal je do pouzdra a zaboha jsem je nemohl přinutit k tomu, aby zablikala.. asi na paty pokus se povedlo, ale jen u jednoho sluchátka (to druhé jsem v telefonu pořád viděl jako připojené). no jako úžasná taskarice se sluchátkama za 4k.. it just works
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    Nevíte náhodou resuscitovat 6s který nejde nabít? Před 14 dny fungoval normálně ale pak dcera odjela na tábor bez mobilu a ten se ji vybil do mrtva a teď se odmítá nabít a nastartovat :( v neznackovem servisu diagnostikovali vadný nabíjecí chip za 3000kc s práci ale nevím jestli se dosud funkční chip mohl poškodit tím ze ztratil na delší dobu napětí
    LOJZA
    LOJZA --- ---
    SUBTITLES017: Stává se mi to relativně často. Zatím jediné, co jsem vypozoroval, že funguje, tak je dávat bacha při vracení sluchátek do krabičky. S každým jedním by po zasunutí měla probliknout (mrknout) diodka na krabičce (ať už je zelená nebo oranžová). Pokud "nemrkne", sluchátko si nějak nesedlo a zřejmě se nebude nabíjet. Když diodka "mrkne", mám 99+% šanci, že je vše OK a vytáhnu obě sluchátka dobitá.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    SUBTITLES017: Tak ja mam Airpods cca 2 roky a stalo se mne to jen 2x.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    ONDRA_99: to uz jsem delal a dřív nebo později se mi to stalo zvanu a znovu.. hrozně me to sere, jsem uz úplně paranoidní a vždycky když je vydávám, tak uz mam strach ze jedno sluchátko bude vybite :)) pouštím hudbu pouze z Documents5, nevím jestli jsem timto nějaký nestandardní uživatel a může to mít vliv na funkčnost..
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    SUBTITLES017: Ano stalo. Celkem 2x za celou dobu co je mam. Pokazde pomohl reset.

https://support.apple.com/cs-cz/HT209463
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    snad tu nejsem úplně mimo s airpods, ale děje se někomu taky to, ze sluchátka vyndate z nabijeciho pouzdra a jedno z nich je vybite? daval jsem je i na reklamaci, meli je v iwantu měsíc, ale vůbec nic údajně nenašli.. pouzdro špinavé není, konektory airpods taky ne.. tady mam třeba fotku ze včera, kde obě airpods jsou v pouzdru a jedno se nabíjí a to druhé ne.. nechápu.. mam je cca 3 měsíce a z toho byly měsíc na reklamaci

TAURUS
    TAURUS --- ---
    V Unicreditbank si asi všimli, že jsem včera začal používat Revolut, tak dnes spustili Apple Pay.
    NELDE
    NELDE --- ---
    BOD1E: Nevím, co myslíš kompatibilní, ale po vyzkoušení několika přísavek, jsem zakotvil u Yankee (@Datart), které ji má větší a nepadá.
    NELDE
    NELDE --- ---
    JYRKA: Jen na tom běží hodně málo aplikací (-; On to není mirror, ale specifický display, který musí ta aplikace podporovat. A srandovní je, že to vypne display mobilu, takže během připojení nelze užívat jiné aplikace. Plus to mělo nectnost, že to vyplo tlačítka pro volání na volantu - to je docela nebezpečné. Ten držák má své výhody.
    HOOLIGAN
    HOOLIGAN --- ---
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    BOD1E: Snad jakýkoliv. Prostě jsem koupil první, který šel kolem ve Vodafone a vešel se. Nakonec jsem ho ale vyhodil a v autě využívám CarPlay (Škodovka to nazývá SmartLink). Funguje to jako zrcadlo displeje mobilu na rádiu a je to hodně pohodlné. Pokud ho v autě máš, tak se vykašli na držák, telefon propoj USB kabelem a nech ho válet ve schránce před řadicí pákou.
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    Ahoj, dáte mi prosím tip na držák mobilu do auta který je kompatibilní s iPhone rozměrově řada 6, 7 a 8 a Škodou Octavii řada 3? Díky.
    FREELA
    FREELA --- ---
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    Neexistuje nahodou nejaka appka jako je shazam, ktera by dokazala podle zpevu ptaka poznat co je to za druh? :)
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    HAVANA: No abych řekl pravdu, tak ani nevím co to je. Nějaké dětské anglické písničky. A radši bych to ve svém telefonu vůbec neměl. :-)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Nevím co pouštíš ale předpokládám že nějaký pohádky...zkus se podívat na ulozto jestli tam nejsou jako mp3. Pak si je hod do iTunes a máš vyřešeno...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam