• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    KOC256
    KOC256 --- ---
    PUEBLO: mel jsem neco podobneho s iPadem. Nechal jsem ho na snure a sam z niceho nic pom12ti hodinach se zase zacal nabijet. Od te doby no problem.
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    PUEBLO: Stalo se mi u sedmicky, taky po uplnem vybiti. Okoreneno tim, ze I love servis, nebo jak se jmenuji, tvrdil, ze je to spatna baterka. Ackoli jsem jim o tom chipu rikala, ptz jsem nejdriv nechavala delat rychlou diagnostiku jinde a jeste jsem neco dogooglovala. Nechala jsem je teda baterku vymenit a do par dnu tam byla na reklamaci. Uznali a rekli, ze teda chip. Tzn mozne to je.
    NELDE
    NELDE --- ---
    PUEBLO: Zkusil bych jiný servis - mně stačilo vyčištění za pár korun (prý by stačilo vyluxovat, ale to jsem zkoušel).
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    Nevíte náhodou resuscitovat 6s který nejde nabít? Před 14 dny fungoval normálně ale pak dcera odjela na tábor bez mobilu a ten se ji vybil do mrtva a teď se odmítá nabít a nastartovat :( v neznackovem servisu diagnostikovali vadný nabíjecí chip za 3000kc s práci ale nevím jestli se dosud funkční chip mohl poškodit tím ze ztratil na delší dobu napětí
    LOJZA
    LOJZA --- ---
    SUBTITLES017: Stává se mi to relativně často. Zatím jediné, co jsem vypozoroval, že funguje, tak je dávat bacha při vracení sluchátek do krabičky. S každým jedním by po zasunutí měla probliknout (mrknout) diodka na krabičce (ať už je zelená nebo oranžová). Pokud "nemrkne", sluchátko si nějak nesedlo a zřejmě se nebude nabíjet. Když diodka "mrkne", mám 99+% šanci, že je vše OK a vytáhnu obě sluchátka dobitá.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    SUBTITLES017: Tak ja mam Airpods cca 2 roky a stalo se mne to jen 2x.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    ONDRA_99: to uz jsem delal a dřív nebo později se mi to stalo zvanu a znovu.. hrozně me to sere, jsem uz úplně paranoidní a vždycky když je vydávám, tak uz mam strach ze jedno sluchátko bude vybite :)) pouštím hudbu pouze z Documents5, nevím jestli jsem timto nějaký nestandardní uživatel a může to mít vliv na funkčnost..
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    SUBTITLES017: Ano stalo. Celkem 2x za celou dobu co je mam. Pokazde pomohl reset.

https://support.apple.com/cs-cz/HT209463
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    snad tu nejsem úplně mimo s airpods, ale děje se někomu taky to, ze sluchátka vyndate z nabijeciho pouzdra a jedno z nich je vybite? daval jsem je i na reklamaci, meli je v iwantu měsíc, ale vůbec nic údajně nenašli.. pouzdro špinavé není, konektory airpods taky ne.. tady mam třeba fotku ze včera, kde obě airpods jsou v pouzdru a jedno se nabíjí a to druhé ne.. nechápu.. mam je cca 3 měsíce a z toho byly měsíc na reklamaci

TAURUS
    TAURUS --- ---
    V Unicreditbank si asi všimli, že jsem včera začal používat Revolut, tak dnes spustili Apple Pay.
    NELDE
    NELDE --- ---
    BOD1E: Nevím, co myslíš kompatibilní, ale po vyzkoušení několika přísavek, jsem zakotvil u Yankee (@Datart), které ji má větší a nepadá.
    NELDE
    NELDE --- ---
    JYRKA: Jen na tom běží hodně málo aplikací (-; On to není mirror, ale specifický display, který musí ta aplikace podporovat. A srandovní je, že to vypne display mobilu, takže během připojení nelze užívat jiné aplikace. Plus to mělo nectnost, že to vyplo tlačítka pro volání na volantu - to je docela nebezpečné. Ten držák má své výhody.
    HOOLIGAN
    HOOLIGAN --- ---
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    BOD1E: Snad jakýkoliv. Prostě jsem koupil první, který šel kolem ve Vodafone a vešel se. Nakonec jsem ho ale vyhodil a v autě využívám CarPlay (Škodovka to nazývá SmartLink). Funguje to jako zrcadlo displeje mobilu na rádiu a je to hodně pohodlné. Pokud ho v autě máš, tak se vykašli na držák, telefon propoj USB kabelem a nech ho válet ve schránce před řadicí pákou.
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    Ahoj, dáte mi prosím tip na držák mobilu do auta který je kompatibilní s iPhone rozměrově řada 6, 7 a 8 a Škodou Octavii řada 3? Díky.
    FREELA
    FREELA --- ---
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    Neexistuje nahodou nejaka appka jako je shazam, ktera by dokazala podle zpevu ptaka poznat co je to za druh? :)
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    HAVANA: No abych řekl pravdu, tak ani nevím co to je. Nějaké dětské anglické písničky. A radši bych to ve svém telefonu vůbec neměl. :-)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Nevím co pouštíš ale předpokládám že nějaký pohádky...zkus se podívat na ulozto jestli tam nejsou jako mp3. Pak si je hod do iTunes a máš vyřešeno...
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    DREEK: Díky, zkusím ráno. :-)
    DREEK
    DREEK --- ---
    DREEK: Důležitý je pak krok ...

2. Pokud chcete, aby některé části obrazovky nereagovaly na dotyk, jedním prstem kolem nich udělejte kruh. Kruh můžete přesunout, změnit jeho velikost, nebo ho odstranit klepnutím na X.
    DREEK
    DREEK --- ---
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    DREEK: Zkouším to a zatím se nedaří.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam