• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    PECH
    PECH --- ---
    JINX: ano, jinde ta SIM fungovala, normálně ji používám v jiném svém iPhone. Na vlastní oči jsem ten telefon fungovat se SIMkou neviděl.
    Jestli to někomu z vás pomůže, jde o A1778.
    JINX
    JINX --- ---
    PECH: Jinde ta sim funguje? Fungoval ten telefon predtim nez jsi ho koupil (treba s jinou sim?)
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    SAKALICEK: Já zjistil ze nevím typ iPhone mám :D
    PECH
    PECH --- ---
    SAKALICEK: provedeno několikrát, bohužel furt to samé, furt "telefon nepovolen".
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    PECH: Co “obnovit nastavení sítě”?
    PECH
    PECH --- ---
    Zdravím vespolek, mám takový problém: pořídil jsem z druhé ruky iPhone, strčím do něj nanoSIM z jiného svého iPhone, zapnu telefon, telefon chvíli hledá síť, pak na pár sekund nahoře na liště ukáže operátora (T-Mobile) a po těch pár sekundách už ukazuje jen ˇžádná služba". Všiml jsem si, že v Nastavení/Obecné/Informace/Síť, mi to ukazuje "Telefon nepovolen". Viz screenshoty níže. Nevíte prosím o co se jedná?

MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Kolik muze stat vymena predniho skla na iPhone 6?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NELDE: Tak pres web to tam snad dostanu. Jen to je drbani levou rukou za pravym uchem.

No asi to je zpusobeno tim skokem z 200 GB na 2 TB. Kdyz nekdo presahne 200 GB, tak to automaticky neznamena ze potrebuje 10x tolik mista.
    NELDE
    NELDE --- ---
    KOC256: To jdeš asi mimo užití iCloudu, který je primárně pro Apple zařízení. Holt si budeš muset pronajmout místo na jiném cloudu.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NELDE: No nechci mit pusteny PC a nemam tak velky disk na PC.

Takze idealne se pripojit NAS - iCloud. Na NAS je appka Cloud Sync, ktera ma spoustu ruznych cloudu, ale iCloud ne.

A pokud iCloud ma nejake API, tak o tom nevim.
    NELDE
    NELDE --- ---
    KOC256: Je to cloud sync, takže by to mělo být oboustranné.
    Na archiv asi jedině web (nebo si napsat klienta (-;)
    Jinak co myslíš tím efektivně? Úzké hrdlo bude stejně přenosová linka.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    LOJZA: No jen nevim zda to neni jednostrane. Ale hlavne naPC nemam tolik mista. Chtel bych to tam dostat jako jednocestnou zalohu - lepe receno archiv.
    LOJZA
    LOJZA --- ---
    KOC256: iCloud pro Windows by ti měl namapovat iCloud Drive přímo v Průzkumníku: https://support.apple.com/en-us/HT204283

Zkoušels?

Jak se Synology, to netuším...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    CROSS:
    Ne no :)
    Jsem Windows only a idelane neco co jde automatizovat skrz Synology...
    CROSS
    CROSS --- ---
    KOC256: je to integrovaný v Mac OS, ale to asi nechceš slyšet
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Jak efektivne dostat soubor v radu desitek gigabajtu do iCloudu drive? Ma to jiny pristup nez webove rozhrani?
    KOLCON
    KOLCON --- ---
    XEHUTL: Bacha na Ali, já našel jakýsi adaptér, ale když jsem to připojil, vyklubal se z toho shitovy BT
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    KOC256: Já potřebuju k práci ANC a nechci pořizovat nový sluchátka za 10k na BT. Takže asi nejjednodušší je buď ten mini adaptér co ale nemůžu najít nebo nějaký BT adaptér s dobrou výdrží a nebo na aaa tužky :/
    KOC256
    KOC256 --- ---
    XEHUTL:
    No já bych se bál toho viklání...

Ale jinak taky jsem přesedlal na Airpods a čekal jsem dost, ale bylo to mnohem lepší. Nemuset v autě, a vlastně kdekoliv, kde chci mít volné ruce, jednou rukou rozmotávat kabel z kapsy k nezaplacení...
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    Asi to nakonec vyřeším přes nějaký BT adaptér, ale radost z toho nemám.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam