• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    KOC256
    KOC256 --- ---
    FARFELOO:
    Dalsi vec. Vedle v auditku nekdo postl odkaz
    https://photos.google.com/album/AF1QipOZOkQjNMo0wm8nSFsmVktIXrdtai_1J5rZLRNt

Nefunguje. Ale kdyz uz je v adresnim radku (nejde videt konec), tak se pri kliku do AD cely oznaci a uz do neho nekliknu podruhe, abych se dostal na konec a podival se zda tam neni nejaky paznak navic.

Toto resit jak?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    FARFELOO:
    To mas s prstem? A jak se divas pod neho?
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    FLLIP: Podle návodu jsem jel :)
    Ale neohebnej prst a vždy je tam někde pár větších bublin co už nejdou vyhladit. A taky drobná vlákna ze vzduchu co už taky nejdou ven. A každý další pokus o nápravu to samozřejmě jenom zhoršuje..

Fakt to teď nedám. Ani po sprše.
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    XEHUTL: ja to lepim v koupelně po sprše. Vlhko ten prach stáhne. Pak se stačí opravdu chvilicku soustředit a postupovat podle přiloženého návodu.
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    A zřejmě to nabízejí i přes servis v iStores, asi tedy zkusím tam.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    XEHUTL:
    Dlaha te omlouva.
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    KOC256: Problém je že ty od Zaggu jsou docela drahý a já nemám přístup k málo prašnýmu prostředí. Navíc mám na jednom prstu dlahu což přesnou manipulaci hodně komplikuje.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    XEHUTL:
    Mam z aliku vzdy tak tri v zasobe a co druhou zdupu. To zase neni tak slozite kdyz se dokazes 30 sec soustredit.
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    XEHUTL: Hm, přes "služba nalepování fólie..." jsem už pár míst našel, obvykle sice menší obchody ale to by nemuselo vadit.

OK, tak něco z toho asi zkusím.
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    Zkoušel jsem si nalepit sám fólii na telefon a dopadlo to bídně. Mám ještě jednu a teď řeším kam zajít aby mi někdo první pokus sundal a nalepil tu druhou? Marně pátrám na netu po nějakém obchodu kde by to nabízeli jako službu za peníz.. tj. donesu si vlastní a někdo mi je vymění ideálně v málo prašném prostředí.

Neřešil jste už někdo?
    MATESISKO
    MATESISKO --- ---
    KOC256: A jo, ja na video nekoukal, jen jsem usoudil podle toho, ze jsme v iPhone auditku :D Na tabletu nevim, mam jeste prvni retina iPad :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MATESISKO: Na tabletu?
    MATESISKO
    MATESISKO --- ---
    KOC256: Mne osobne se lip trefuje, kdyz tapnu a drzim (kdekoliv) na klavesnici. Ale musis pirtlacit, aby zavibroval ForceTouch
    KOC256
    KOC256 --- ---
    FARFELOO:
    No ale neni mi jasne, jak pomoci prstu se dostat nekam doprostred slova. Protoze kurzor je pod prstem a nemam tu tu lupu.

V priloze jsem se pokusil prstem dostat ve slove “dostat” mezi S a T. A to si na tom predstavte jeste ten prst.

FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    KOC256: Za mě je to super. Líbí se mi dragování kurzoru. S vyvoláním Select/Paste bubliny mívám taky problém někdy, ale už si pomalu zvykám, že přetažením po celém slově se označí. Prostě místo double tapu a pak tažením těch handlerů se teď rovnou označuje. Dává to smysl...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Co rikate na nove chovani pri klikani do textu pod iOS/iPadOS 13? Za me se to chova trochu lepe na prvni klik, ale chybi mi tam ta bublina, pokud se chci trefit doprostred slova...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Neco jsem si nekde zapnul a ted kdyz swipnu na kontaktu v iMess, tak se mi kompletne smaze historie. Drive to na 95% fungovalo tak, ze se to jen skrylo, ale pokud jsem zacal psat stejnemu kontaktu, tak se mi zpravy obnovily.
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    LOJZA: Bohužel musím souhlasit... 2,4Ghz je u nás úplně mrtvá (všechny kanály) :/ vše musí jet jen na 5Ghz (vč  TV)
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    LOJZA: V panelaku nebydlim, zkusil jsem sit prepnout jenom na 5GHz a zda se, ze to nepomohlo :( nejaky dalsi napady?
    LOJZA
    LOJZA --- ---
    MADBANANA: Nebydlíš náhodou v paneláku s přesyceným 2,4GHz pásmem? V řadě míst je to fakt trabl, desítky okolních bytů to ruší (been there)... Doporučuji router nastavit tak, aby jela wifi přes 5GHz. Třeba to pomůže.
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    Blbne mi ovladani Apple TV z iPhonu, kdyz je ATV pripojena pres kabel, tak OK, ale kdyz je pres WiFi, tak se skoro nikdy nepripoji. Nemuzu mit neco blbe nastaveny/zakazany na siti? Pridaval jsem novy APcka, tak ze by neco s nima?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam