• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    TIGU
    TIGU --- ---
    HOWKING: Já mám kačenku všude už několik let a musím souhlasit, že mi google nechybí. Firefox se taky dost zlepšil - já sice používám primárně Safari (všude), ale s Quantum je to fakt použitelný SW.
    2MEK
    2MEK --- ---
    Ten haptic touch v novym iOS mi teda nechutna :(
    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    Kdybyste hledali další důvod pro upgrade

iPhone 11 Pro DROP Test! Worlds Strongest Glass!
    http://www.youtube.com/watch?v=iXn_pcOoRzA
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    HELVETE: Jo máš pravdu.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    HELVETE: Tak já se snažím Google vyhýbat ve všem. Třeba doporučuji zkusit https://duckduckgo.com - sice ještě nedosahuje ve všech ohledech kvalit Google, ale velice se blíží a hlavně před očima se zlepšuje. Za rok už bude podle mě lepší. Mail je každého volba - alternativy jsou a mapy taktéž. (ale to už sem asi nepatří)
    HELVETE
    HELVETE --- ---
    HELVETE: Opera?! (Čína). Tak to bych s FF dohromady fakt neuváděl.
    HELVETE
    HELVETE --- ---
    HOWKING: A o kolik víc toho našmíruje Chrome s přihlášeným Google accountem a využívání Google služeb (mail a mapy přinejmenším) oproti FF s tímtéž? Věřím, že rozdíl bude, ale že by to bylo extrémně rozdílné? Ve finále i v Safari bych měl přihlášené totéž...
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    ICARUS: Já důvodu rozumím, ale nerozumím prostředku (proč Chrome). Když jiné prohlížeče to napříč všemi platformami umí taky (Firefox, Opera) a na OSX a Windows i Safari. Proč volit šmíráka od Google, když je na výběr. (nehledě a to jaký zbytečný žrout prostředků a na mobilu tím i baterky Chrome je)
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    HOWKING: Ja ho pouzivam kvuli ulozenym heslum, protoze chrome pouzivam vsude jinde.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    HELVETE: Tu může mít i s Firefoxem a bez šmíráka Googla.
    HELVETE
    HELVETE --- ---
    HOWKING: Protože taky třeba používá Linux? A chce mít synchronizaci.
    MUSTAFA
    MUSTAFA --- ---
    ahoj, dnes jsem několikrát vypínal/zapínal synchronizaci kontaktů a mám teď v kalendáři v narozeninách mnohonásobný kopie narozenin všech kontaktů. Dá se to nějak "resetovat" ? :)
    ip8 ios 13.0
    jo a aplikace kontakty mi opakovaně otevírá ten samý kontakt, který jsem po updatu otevřel jako první. Přepnu se na jiný kontakt, nebo na seznam, vyjedu z aplikace, vrátím se a zas jsem na tom jednom kontaktu.
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    No ja nevim ... ale prijde mi ze je to uz slozity jak svina ... doba kdy jsem prechazel z htc hd2 kde jsem mel co chvili jiny droid a nastavoval vsechno se pomalu ale jiste dostava do iosu ... swipe klavesnice jsem se vylozene smal to je fakt kopie droidu 7 let zpatky :) asi si to doba zada
    ELPASO
    ELPASO --- ---
    SUBTITLES017: Aha. Jasny no :) clovek musi pomerne zasadne primhourit obe oci :)) ale zas to dava en/cz bez prepinani.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    ELPASO: jo jasny, pouzivam.. ale stejne se mi porad obcas stane, ze "nenastartuje" (přehodí se na ios klávesnici), nebo se zasekne atd.. já jen, že už by bylo pomalu načase to přidat do normální ios klávesnice.. ale tak třeba za pár let.. :)
    ELPASO
    ELPASO --- ---
    SUBTITLES017: Swiftkey a mas vyreseno
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    nějaká šance, že v iOS13 apple přidal predikci slov u české klávesnice?
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    PAYA: Jinak jako to "razizli" jsme iOS 10 neznamena, ze to tam lidi nepusti, ale ze uz nebudou mit nove aktualizace. Ono ty apky nejsou vetsinou moc agresivni co se tyka nekompatibility. Horsi to mas se systemovyma vecma. Treba Notes maji dost upraveny a nejde mit zaroven neco s novym OS (Mac, iPhone, iPad) a zaroven se starym.
    PAYA
    PAYA --- ---
    ONDRA_99: Diky za objasneni. Uvidime jak rychle me budou appky odrezavat a podle toho se zaridim. Celkem jsi me ale uklidnil, ze do iP12 bych mohl jeste fungovat. Me totiz na ty sestce fakt netrapi nic kvuli cemu bych musel upgradovat na novejsi model, furt to funguje v pohode, svizne, no problem, navic mam ten telefon i po 4 letech fyzicky ve stavu “jako novej”, tak skoda s tim do supliku.
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Ja hodil update hned vecer (vcetne hodinek) a vse v pohode :)
    Doufam, ze v aute to bude tez ok, posledni mesic mi to silene blbne furt pada apod...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam