• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    ALI: Ja mam nastaveny zapnuti snizeni bilyho bodu (kvuli cteni v kindlu) a vypnuti, a dobry :D
    ELPASO
    ELPASO --- ---
    SH_PANDA: aha!?!
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    DDR
    DDR --- ---
    Ahoj, sorry za spam, ale mozno niekto bude mat zaujem predtym, ako ho dam na buy back.
    Predam iPhone XS, 256GB, space grey. Cely cas v puzdre a folia na displayi - je ako novy. Kupovany v iWant, zaruka este cca 1 rok. Cena 20.000kc.
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    DUCATIMONSTER: Když na ploše klikneš a slideneš dolů, otevře se siri a můžeš začít psát.
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    Ahoj. Poradíte mi prosím, jestli jde na iPhone vyhledávat na netu rovnou z plochy? Nějaký widget s vyhledávačem,nebo jak se tomu u ios říká. Díky K.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Nejvic nem nasralo automation, ktery funguje tak, ze ho musi clovek potvrdit. Takze jsem si udelal akci, ze se mi zapne Lower Power Mode kdyz prijdu do prace, ale muse jsem to vzdycky rucne potvrdit... nakonec vic kliku nez otevrit control center.
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    Chtěl jsem tam udělat rozcestník do options na konkrétní volby ale neuspěl jsem, patrně to nelze. Tím pádem můj veškerý další zájem klesl na nulu.
    EFESH
    EFESH --- ---
    ALI: Ja mam odeslání sms na koupi jízdenky MHD v Pze:)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Ja zkusil jednu, nefungovala mi, tak to slo do slozky TRASH!

Tusim ze jsem zkousel udelat selfie a to dat do WhatsApp zpravy. Nebo tak neco. Podpora pro ty ukony se tvarila ze tam je ale nic se nestalo...
    ALI
    ALI --- ---
    CAMELLA: me by obecne zajimalo, co kdo pouziva. od doby, co se to predstavilo, to tema docela zapadlo.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    Je tu někdo, kdo si víc hraje s tvorbou shortcuts? Dost by mi v práci pomohla jedna, která dle mého laického oka snad není tak složitá, ale zaboha nedokážu přijít na to, zda jde nebo nejde nastavit.
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    PHAILO: Tahle se ale autorizuje pokaždé jiným přihlášením, které se musí nejprve vygenerovat. Takže ji mám sice uloženou jako known, ale nic nedatuje dokud nedám manuálně login. Možná na pozadí nějaké requesty chodí to netuším, nicméně můj původní podnět byl především ve smyslu "pokud bych mohl snadno a rychle vypínat WiFi/BT přes CC, možná by ta baterka měla 90%"..
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    XEHUTL: Když tam není SIM a je v dosahu, je WiFi stále připojená.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KOC256:
    Tak mé pozorování je nejspíše zkresleno. Historicky jsem používal aplikaci MOOVS, která mě šmírovala kde chodím a dělala jednoduché, ale přehledné statistiky. Pak po tom co to koupil FACEBOOK a zabil ji, tak jsem přesedlal na MOOVX. Ta se stala zpoplatnenou a zase tolik se smirovat neptrebuji, tak jsem ji odinstaloval. TO bude asi tech 20% baterky denne, ktere mi ted aktualne zbyvaji. A to ze mam baterku v prdeli jsem pocitil v chladnem a hoooodne vetrnem pocasi na Islandu, kde jsem jeste k tomu mel nejaky dementni kabel a nedarilo se mi nabijet moc v aute... To jsem jel za den fakt na krev... Tak asi tak...
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    JYRKA: Už ho takhle provozuju několik měsíců a ten rozdíl mi zatím ještě nepřišel tak skokový - schválně porovnám jak se to změní při stejné situaci ale aktivní a připojené WiFi.
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    XEHUTL: absence simky bych řekl. To není pro telefon moc obvyklej usecase :)
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    SUBTITLES017: Je to ještě víceméně novej telefon a baterku systém ukazuje na 99% health.

Spíš to vzniklou tou aktivní WiFi - byl v prostředí zapamatované, pouze nebyl přihlášený (takže nedatoval).

Hmm, vlastně ve spotřebě aplikací za 24h je výrazné ještě no mobile coverage bez uvedení doby aktivity (neukazuje čas pouze procenta), což odpoledne bolo vlastně okolo 25%.. Teď už je to jen 11%. Takže vlastně nakonec nevím jestli je to od té WiFi nebo od absence SIMky.

Může to být to i to..
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    XEHUTL: a nemáš spíš v prdeli baterku?
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    Hmm. Jak jsme se tu před nějakou dobou bavili o nevypínání WiFi/BT (resp. jak jsem nadával na nemožnost vypnutí přes CC), tak dnes telefon ráno na 100%, celý den jsem ho nevytáhl až odpoledne a to už měl jen 64%. WiFi byla aktivní ale nepřipojená. BT aktivní ale nepřipojený. A je bez SIMky.

Cca 35% baterky za nějakých 8 spánku mi už přijde jako dostatečný důvod vypínat když nepoužívám. A je to mj. další z mnoha změn co mi od 10ky jenom víc a víc vytáčí :/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam