• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    NELDE
    NELDE --- ---
    LIBORNSR: to je špatná baterie. Nefunguje detekce kapacity
    KOC256
    KOC256 --- ---
    LIBORNSR:
    V zimě (chladnu) ano.
    LIBORNSR
    LIBORNSR --- ---
    Stává se vám někdy ze se telefon samovolně vypne např při 30% baterie a při následném zapnutí je tam třeba 10%. Poslední dobou se mi to stává nějak často. Mám vždy nejaktuálnější verzi SW a kondice baterie 93%
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    Tak stacilo vycistit
    :) v istores na pockani
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    Zda se, ze mi odesel vnitrni reprak. Nic v tom telefonu skoro neslysim. Na hlasitej odposlech ok. Myslite, ze se to da opravit? 8
    W_NOICE78
    W_NOICE78 --- ---
    HELVETE: alza, czc, atd.
    HELVETE
    HELVETE --- ---
    Máte někdo tip na iPhone 5S baterku (osvědčený model/obchod)? Koupil jsem z AliExpress a vyměnil ji, nicméně téměř ihned jde ze 100% na 1% a telefon se vypne. Je to dcery telefon, ale funguje, je nepoškozený a jí stačí, ale dávat to někam do servisu je cenový nesmysl, vyměnit to umím sám, pokud bude baterie ok. Díky
    NYX
    NYX --- ---
    FRANCIMOUR: Co ceka, snooznes do doby kdy to budes pripadne chtit urgovat.

Ja teda vsechnu prijatou postu okamzite filtrem kopiruji do slozky archiv pro pripadne dohledavani. Z inboxu po vyrizeni mazu, cekajici veci prave snoozuju.

A pouzivam mail i jako todo list, proste si posilam sam maily. Je pak vse hezky na jednom miste.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    FRANCIMOUR:
    mel jsem slozku "čekám na..." (waiting for... :)), ale časem jsem zjišťoval, že se do ní nedívám a tak tyto jsem si nechával v inboxu a alespon jednou za jměsíc jsem udělal velký pořádek. Vždycky když se u nás někdo snaží "učit" time management tak je zděšen jak moc dostáváme "potřebných" mailů (opravdu potřebných). To hodně polykají aby nás učili aplikovat pravidla pro lidi co vyřizují 20 mailů denně a cítí se přetíženi.

V podstatě se cítím jako vítěz, když má pracovní INBOX schránka má < 100 mailů a pod tu míru se to snažím držet. Po velkém úklidu se dostávám klidně i na 70. :) Takže proto je pro mě nutnost v těch 100 kusech najít ještě záložní třídění. Pokud tam je přečtený mail, tak to znamená, že ho stačí občas očima proletět, zda už není splněn... Ale to už jsem se rozepsal asi nad rámec auditka :)
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    KOC256: Mas pravdu... jen mam hodne mailu, ktere cekaji na ustni vyjadreni vedeni apod... tem to preposlu a oni pak odpovi mimo :) tak spis jen wainting for: a tam rada emailu. Ale vlajecky zni taky fajne...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    FRANCIMOUR:
    inbox máš mít prázdný a to co ti tam zůstane, tak je k vyřízení. Zbytek vyřizuješ, mažeš, zatřizuješ.

K tomu používám "označit jako nepřečtené", případně vlaječky. Další aplikace by byla jen další aplikace, kam se musím dívat, jestli tam něco nemám :( A pokud takovou další aplikaci již používáš, tak stejně nechceš jinou další...
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    Hoj,

Používá někdo Outlook? Jak iOS tak i MacOS?
    Hledám nějaký addin na todo... přijde email a chci si ho dát někam na todo. Send to je fajn, ale u Things se úplně rozprcne formátovaní, takže pak tam krom subjectu nepoznáš vůbec nic...
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    NIXX: JJ já vím ale právě si nemůžu vybrat :) Samozřejmě ideálněaby byla zdarma ale pokud by byla nějaká fakt dobrá za peníze tak nějakou tu korunu obětuju :)
    NIXX
    NIXX --- ---
    ADAMIRA: Freeletics, Runtastic Results... Jsou toho mraky
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ADAMIRA: Pry je dobra “Seven”.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    poradili by jste mi prosím (nebo mě odeslali do správného auditka) nějakou appku na iphone na cvičení?

Vyloženě připomínání cvičené s nějákou danou sadou cviků - nic extra.

Předem díky :)
    JERRYGN
    JERRYGN --- ---
    W_NOICE78: ja vzhledem k tomu, ze defacto nevim co to 3d touch je (mam to 2 dny a predtim sem mel to SEcko) tak jsem spokojeny s tou haptikou...

COWBOY
    COWBOY --- ---
    AVALON_CZ: To mě taky zlobilo, tak to dělám prstem, který nemám nahraný.
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    AVALON_CZ: zkus to mackat pouze spickou prstu, tim se ti to neodemkne
    W_NOICE78
    W_NOICE78 --- ---
    AVALON_CZ: Mozna to zmenili v ios 13, ale pamatuju si ze stacilo mit prst na touch id bez double tapu https://support.apple.com/en-gb/HT201239
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam