• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    PEJR
    PEJR --- ---
    LOJZA: pokud mas ty masinky tak to neni zas takovej unreal.. na koleni to nedas.. je to jedinej zpusob jak se dostat k originalnim displayum na sedym trhu
    LOJZA
    LOJZA --- ---
    ONDRA_99: V tomhle návodu už chybí jen titulka: “Pray that nothing broke in the meantime and the touch layer and display will work correctly.” - a zopakoval bych to tam asi 4x :D
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Nový iPhone 11 zlevnil před Vánocemi o tisíce korun - Novinky.cz
    https://www.novinky.cz/vanoce/clanek/novy-iphone-11-zlevnil-pred-vanocemi-o-tisice-korun-40306071
    ABBE
    ABBE --- ---
    ONDRA_99: iPady mini 1–3 nemají plnou laminaci, ale třeba iPad Air 2 už ano. Čiže dnes už je jsou tyto modely opravdu v menšině. Viz třeba zde: https://www.jcdrepair.com/blog/apples-laminated-vs-non-laminated-ipad-screen-repairs/1642
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    ABBE: Aha, to je jeden z mala ne? Pak se omlouvam za mystifikaci.
    ABBE
    ABBE --- ---
    ONDRA_99: iPad mini 2 naštěstí nemá plně laminovaný display, takže LCD a sklo jsou separátně a lze skutečně vyměnit jen sklo.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    RADENA: Tady se muzes podivat jaka silenost je vymena pouze skla.

iPad Air 2 Glass Only Repair
    https://www.youtube.com/watch?v=vC2L1bQw_c0
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    RADENA: Jenom sklo neopravuji bezne ani servisy a neumim si predstavit nikoho pricetneho kdo by to chtel delat "podomacku".
    RADENA
    RADENA --- ---
    Ahoj všem applistům. Seženu zde někoho, kdo umí vyměnit prasklé sklo na ipad mini 2 ? Pouze sklo, dotyk je OK. Díl mám. Návod na netu je pro mě poněkud brutal, tak se zkouším zeptat nejdřív zde. Finanční odměna je samozřejmost.
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    XEHUTL: Aha, dá se schovat přes nativní (šedý) zástupce AppStore. Předpokládám že časem zase někdy vyskočí, ale tohle je alespoň rychlá cesta jak ihned vyhodit.

Nikde v nastavení k deaktivaci nic nevidím.
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    Lze nějak v Messages vypnout ten bar se zástupci aplikací? Zjistil jsem že ho vůbec nepotřebuju/nepoužívám a jenom překáží, irituje.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    DUCATIMONSTER: ted jsem prodaval AW4 44mm. nez jsem je prodaval, premyslel jsem, že bych je dal mlady, ale na jeji ruce vypadaly naprosto silene, proste moc velky.. radsi doporucuju vyzkouset..

pro zenskou rozhodne doporucuju 40mm
    DAWIDOS
    DAWIDOS --- ---
    DUCATIMONSTER: Dovolim si rict, ze i na mensi ruce bude lip vypadat ta vetsi verze (pokud to neni detska ruka). I ty vetsi hodinky nejsou nejak extra velky.
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    CROSS: díky
    CROSS
    CROSS --- ---
    DUCATIMONSTER: pochopitelně ve velikosti, ve hmotnosti, na druhou stranu větší model má o něco větší baterku a obecně se věří, že tím pádem vydrží o něco déle (tak jako tak vydrží tak den, podle použití). Je to především otázka, co bude líp sedět na ruce. Pro užší zápěstí se nabízí spíš ta menší verze. Jinak po HW stránce je to stejný.
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    Ahoj. Chci koupit mladý Apple watch 5 je nějaký rozdíl mezi verzi 40 a 44mm? Díky
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    NATURALPLAST: přesně to mě sere.. používám to přepínání na ios mě zabíjí.. přitom taková základní funkce chytrého telefonu.. nic no.. treba za pár let
    NATURALPLAST
    NATURALPLAST --- ---
    SUBTITLES017: To jo no. Já používal swiftkey, ale fůra mě to propinalo náhodné do ty nativní, voser.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    NATURALPLAST: lama je apple ze po takových letech není schopný dodat do českých zařízení pořádně fungující klávesnici odpovídající roku 2019
    NATURALPLAST
    NATURALPLAST --- ---
    SUBTITLES017: Aha, tak to jsem lama. Ta predikce tečné úplně k hovnu a jenom otravuje.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam