• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    PSYKUK: já teď bral display na SEčko a na aliexpresu přišlo na cca 8dolarů... na 8mičku co sem zběžně koukal tak z ali vyjde na 11 dolarů...
    AVALON_CZ
    AVALON_CZ --- ---
    PSYKUK: levně koupíš na eBay/Aliexpress. Applemix jen přeprodává tyhle věci z Číny. Imho tejden vydrž a mezitím objednej sklo z eBay
    PSYKUK
    PSYKUK --- ---
    Ahoj,

nema nekdo tip na to, kde koupit nejak levne a kvalitne sklo na iphone 8?

Google na me vyplivl hned toto:
    LCD panel + dotykové sklo (touch screen digitizér) pro Apple iPhone 8 - černý - kvalita A | AppleMix.cz
    https://www.applemix.cz/...nel-dotykove-sklo-touch-screen-digitizer-pro-apple-iphone-8-cerny-p27837/

ma to cenu? je to kvalitni? neni to drahy?
    Kamos mi pak to rozbity sklo vymeni...

Nebo se na to vysrat a prodat ten telefon s rozbitym sklem? Pristi tyden by mela prijit sluzebni 11...

Predem diky za tipy :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    PUEBLO:
    Mi se to neděje. Ale děly se mi věci, které následně samy přestaly i bez upgradu...

Třeba to, že se mi nenačítaly maily, zasekávala app na maily při novém mailu, atd.
    Pak se to prostě jednou zvetilo...
    AVALON_CZ
    AVALON_CZ --- ---
    GANBOY: Appleking není autorizák.. hledej na https://locate.apple.com/cz/cs/
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    posledni dobou me trapi jeden bug na mem iphone X...mam zapnute automaticke prepinani do darkmodu pri setmeni...asi v 50% telefon uplne vytuhne...cerna obrazovka a rotujici kolecko a pomuze jen celkovy reset (volume up - volume down - a drzet lock button dokud se neobjevi jabko)

deje se vam to take? v info o 13.3. nepisou ze by tento problem fixly...na netu take nemohu nic najit tak se bojim nejakeho HW poskozeni senzoru...
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    OK. Takže holt fakt 6ka za display z appleking... to je radosti.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    GANBOY: Ano. Jakoze i u tech cinskejch budes mit rozdil v kvalite. Ale proste to nechces. Hod to do autorizovaneho servisu.
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    Apple iPad Pro 10.5 - LCD Displej + Dotykové sklo (Černá) | Fixshop
    https://www.fixshop.cz/...iwAQW-hzTaoRlg7dDx7gAAvi8knVYdVzsRHJoOGiiQKtcl-KooMHy7QWLrKNRoCZB4QAvD_BwE

Takže tohle je jenom předražená Čína?
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    AVALON_CZ: A zaroven bych dodal ze bych sel jedine do originalu. Ty ruzne alternativy maj podle me smysl tak do stareho telefonu na “doziti”.
    AVALON_CZ
    AVALON_CZ --- ---
    GANBOY: Všechny displaye, co koupíš sám budou aftermarket, některé lepší, některé horší. Originál dostaneš jen v autorizovaném servisu, protože Apple náhradní díly neprodává nebo aspoň donedávna neprodával
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    Dotaz- netušíte někdo kde koupit levnější originál display pro iPad Pro 10.5?
    Vyměním si ho sám, ale co sem hledal tak CZ e-shopy ho maj za 6000,- ano, našel sem na alliexpresu display za 2000,- ale tak nějak mám strach kvůli kvalitě barev (upravuju na tom fotky) takže si sem jdu pro radu.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    JERRYGN:
    Včera jsem nalepil toto:
    https://www.aliexpress.com/item/32923413761.html

Sedí perfektně. Lepení v pohodě, jen mi povrch přijde takový více adhezní.
    Více zkušenosti zatím nemám...
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    EX_ESKADR: přesně, musím vždycky ráno pustit podcastovou appku a dát manuální refresh :/. Medle předchozí iPhone 5 s iOS 10 tenhle problém neměl. Trošku podezírám, že to nějak souvisí s tím, že jsem nastavení podcastů přemigroval přes iTunes právě z toho iPhone 5, ale čort znajet ...
    EX_ESKADR
    EX_ESKADR --- ---
    SUCZKER: uplne ten samej problem, resim tim, ze audio stahnu a pak poustim stazeny, zbytek pres Spotify. Ale je to ultradmnce!!!!
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    Podcasty se mi nestahují na pozadí, když jsem připojen k WiFi. Na webu jsem žádné rozumné vysvětlení ani řešení nenašel. Dělat hard reset celýho telefonu se mi nechce a ani nevím, jestli by to pomohlo. Všechna myslitelná nastavení jsem už kontroloval. Nesetkal se tu někdo s něčím podobným a nevyřešil to tak, že se to na pozadí začalo stahovat ?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    iOS 13.3
    iPasOS 13.3
    DAWIDOS
    DAWIDOS --- ---
    LIQUID_SOUND: Taky jsem dal original od istyle.
    AVALON_CZ
    AVALON_CZ --- ---
    AVALON_CZ: Případně iOpravna nebo Český Servis.. prostě certifikovsný servisy
    AVALON_CZ
    AVALON_CZ --- ---
    LIQUID_SOUND: Šel bych do iStyle.. tváří se, že mají origo baterky..
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Kde v Praze nechat vyměnit baterku do iPhone? Shopů jsou mraky... Někdo nějaká dobrá/špatná zkušenost?
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    LOJZA: Sám používám, je dobrá. Ale nalepování je slabší.
    A bacha, mají víc druhů.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam