• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    CROSS
    CROSS --- ---
    KOC256: no právě... nedá se na to tapnout a tu položku to v settings neukáže. Nebo tobě ano?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    MUXX: 13.xy ten nejnovejsi proste :)
    MUXX
    MUXX --- ---
    TRIPLT: Zalezi jaky IOS
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Ahoj, kondice baterie lze zobrazit pouze na iPhonu? iPad tuto funkci nema, nebo je nekde schovana? Diky :)
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    HERKULES: OK - nastaveno, tak uvidíme. Díky za tip.
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    Take do favourites jde pridat libovolny kontakt a libovolny kanal, klidne vic pro ten samy kontakt. Napr. call na telefon a facetime na email
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    XEHUTL: Myslím si že musíš sloučit vizitky a následně určit které je preferovane tel. číslo.

https://support.apple.com/cs-cz/guide/iphone/iph2ab28320d/ios
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    XEHUTL: Když kontakt rozklikneš, tak piš jménem máš ikony volat, poslat meil atd. Těmhle ikona lze přiřadit konkrétní číslo a když na ně klikneš, bude to volat na konkrétní číslo
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    SAKALICEK: Aha, to je trochu jiná situace. Mám kontakt u kterého mám jedno číslo na příjem (převážně kvůli identifikaci) a druhé na volání zpět (je jiné než ze kterého mi volá). Vyřeším si popiskou/reminderem, a budu si to holt hlídat.
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    XEHUTL: Mám dojem že to mám vyřešený propojením kontaktů (Gmail / ios mail) v ios mám pouze jedno číslo a Gmailu mám uložená čísla domu a práce. Tel vždy volá na číslo domu.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    VENIKA: a pres co to v documents stahujes?

ja vetsinou pouzivam:
    https://2conv.com/cz15/
    Free Video Converter, Online Video Downloader, Screen Recorder - OnlineVideoConverter.com
    https://www.onlinevideoconverter.com/

a funguje OK
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    Je možné nad kontaktem s více čísly určit jedno číslo, na které bude vždy telefon volat - a to i bez ohledu na to, které z čísel volalo jako poslední?
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    Nepouzivate nekdo app Documents na stahovani videi z youtube? Uz jsem to dlouho nedelala, ted jsem se snazila stahnout par veci synovi do tabletu a vetsinu odkazu to jakoby nenajde, i kdyz to samozrejme kopiruju primo. Ale nektery jo, pak se to chova normalne. Stejny issue to ma na telefonu, takze treba jinym ios to neni.
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    Není už nějaký lék na to nepovedené sdílení přímo do posledních/nejčastějších kontaktů? Myslím tu první lištu kterou teď sdílení nově nabízí (a která si přímo koleduje o všechny možné průšvihy/přehmaty?).
    Jako mazat kvůli tomu history v Messages/SMS fakt nechci.
    SENIN
    SENIN --- ---
    PAYAXY: to je dobry napad :) driv jsem mela ruzne stazenou hudbu, ted uz delsi dobu pouzivam apple music. Ted uz nevim tedy co tam mohlo byt, ale smazala jsem stary zalohy a udelala novou, tak uz me ten cinan snad pronasledovat nebude :D
    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    AVALON_CZ: co je na tom divného? volání domova :)
    PAYAXY
    PAYAXY --- ---
    SENIN: Je možné,že máš ve starém telefonu nahranou nějakou stáhnutou hudbu která byla koupena s itunes pod apple id které to po tobě teď chce? IPhone se snaží udělat restore purchases při nahrání zálohy starého telefonu, a k tomu požaduje heslo každého Apple ID které bylo použito pro nákupy aplikace nebo médií...
    SENIN
    SENIN --- ---
    AVALON_CZ: ano vím, ale teď už se asi ničeho nedopátrám. S mým účtem by to spjaté být němělo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam