• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    MUXX
    MUXX --- ---
    KAMIONG: 5S jsi mela, tak musis vedet jestli ti stacil. SE bude trochu sviznejsi. Na volani/zpravy a zakladni internety to staci.
    PAYA
    PAYA --- ---
    KAMIONG: Ne. Pod iP8 uz asi nema smysl nic kupovat, kvuli podpore.
    KAMIONG
    KAMIONG --- ---
    Když bych se rozhodla, že svou kaput 5S nahradím, má cenu ještě kupovat 5s/SE,? Jde mi hlavně o rozměr, chci co nejmenší telefon...
    CROSS
    CROSS --- ---
    Waltr (Waltr 2) to sice umí, lepší zkušenosti mám s (dražším) iMazing, což je univerzálnější věc na práci s iOS zařízeními. S Waltrem jsem měl podivný problém, když z telefonu věci Waltrem nahrané zmizely po připojení k iTunes. (Nějak náhodně mizely.)
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    SUBTITLES017: Ten Waltr by to prave mel umet treba. (ONDRA_99)
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    COWBOY: prehravam hudbu primo v documents.. v do Hudby to jinak nez pres itunes nedostanes ne?
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    COWBOY: Zkus Wlatr. Nemam s tim zkusenost, ja od nich pouzivam iBetterCharge a jen sem narazil ze maji i app na to nahravani do iOS.

WALTR: Effortless iTunes Alternative for Windows & Mac | Softorino
    https://softorino.com/waltr/
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    SUBTITLES017: Už je jenom 7.
    A jde to pak přehrávat v Hudbě?
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    SUBTITLES017: Díky
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    COWBOY: documents5
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    Co používáte na ukládání hudby do iphone, když nechcete jít přes iTunes?
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    KAMIONG: Jaký je to díl? Já mám v práci jeden rozděleny vrak bez displeje a baterky, tak by tak mohl tento díl být
    KAMIONG
    KAMIONG --- ---
    KAZATELL: no tak jsem to opět rozebrala, vyndala jsem reprák a všimla jsem si toho, že zatímco na původním komponentu je ten drátek antény pevný cca 2mm od spájení k tomu flexkabelu a až pak se ohýbá, tak ten náhradní díl má drátek ohýbací se přímo u toho spájení, takže jsem ho pravděpodobně trochu pokurvila tím, jak mi včera nešla ta anténa přicvaknout. Na drátku není viditelné poškození vidět, ale víc mě nenapadá...
    Pájku nemám a nikdy jsem ani v ruce neměla, ale napadlo mě, zda by to třeba náš elektrikář nezvládl přepájet z toho starého kabelu? Máte s tím někdo zkušenost? Samozřejmě si můžu za stovku koupit nový flexkabel, ale tam asi bude stejný problém.
    Další otázka - když si koupím flexkabel za 300,- místo za 100,-,bude v tom rozdíl? Trochu pochybuju...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Pokud pisu text na iPhonu, treba prave tu, tak se zvuk klapani na klavesnici postupne zesiluje. Pokud si udelam par sekund behem psani pauzu, tak pak zase zacinam psat z “ticha”. Vsiml jsem si toho az u iP 11 PRO. Nejaka vlastnost spojena prave s timto typem nebo se to da nekde zrusit globalne?
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    KAMIONG: No to netuším, vždycky jsem myslel že stačí aby se to dalo ke kovu co není magnetický, aby se magnetismus předal, ale když jsem hledal info tak se píše že je potřeba tlumivka s otevřeným jádrem. Tady jsem našel i nějakou domácí variantu http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/38556-pokus-o-odmagnetov%C3%A1n%C3%AD/
    Jestli to má na svědomí tu anténu netuším, jen to může být jedna z možností. Jaký to má opravdu vliv jsem se s určitostí nikde nedočetl. Ale pár lidi psalo že jim na chvilku zamrzl třeba displej a museli ho zhasnout a rozsvítit, jinak nereagoval a po výměně šroubků to prý pak chodilo.
    KAMIONG
    KAMIONG --- ---
    KAZATELL: jak se odmagnetizuji? A to by mohlo zlobit i tu antenku?
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    KAZATELL: Tak to možná bude ten problém. Jak jsem psal níže, některé šroubky mají být s některé nemají být magnetické a tou magnetickou podložkou se zmagnetizují i ty co nemají být
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    ONDRASEEEK: Ono je to proto, ze jeden z nich je/nebo není, to si nepamatuju magnetický a to tak pak dělá paseku
    KAMIONG
    KAMIONG --- ---
    ONDRASEEEK: jo, to dávám, mám na to dokonce magnetickou tabulku ;).
    Nicméně anténa drží a signál není, dneska to zkusím ještě odpojit a znovu zandat.
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    KAMIONG: davej si pozor na presne navraceni sroubku u toho velkeho krytu pres flexy (v navode krok 17)! Pokud je das ve spatnem poradi, muzou nektere veci nefungovat - me neslo vypnuti zvuku a otaceni obrazovky. Nevhtel jsem tomu verit, ale nasel jsem o tom dost na forech, sroubky spravne prehodil a vsechno zacalo fungovat....
    KAMIONG
    KAMIONG --- ---
    KAMIONG: tak telefon se probral, stačilo použít jinou nabíječku, ale nemám signál, takže to bude špatně zapojená anténa, se kterou jsem se tak dlouho prala, grrr.
    KAMIONG
    KAMIONG --- ---
    Prosím o radu, přestal mi nabíjet Iphone 5s, tak jsem koupila nový flex kabel s dobíjecím konektorem, přesadila dle tohoto návodu https://www.ifixit.com/Guide/iPhone+5s+Lightning+Connector+Replacement/20261
    a nic... mobil ani neškrtne. Jediné, na co jsem tentokrát neměla už nervy, bylo navrácení toho stříbrného mikro krytu přes home button kabel, protože ten kryt na tom místě prostě nedrží. To mi ale přijde vcelku zanedbatelné, nebo ne?
    Pevně doufám, že jsem neměla smůlu na vadný komponent :/

Nějaké nápady?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam