• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    DSTEPZ: Máš Mac?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    TEEPEK: vypovidat asi nebude, jen me zajimalo, co je to za bullshit.
    DSTEPZ
    DSTEPZ --- ---
    ahoj, neznate nekdo nejakej jednoduchej zpusob jak dostat sms messages konverzaci do txt / pdf?
    TEEPEK
    TEEPEK --- ---
    DRAGON: Určitě hovadina. O2 se předvádí jak oblbovat a okrádat lidi. Jako by operátoři tady v tý zemi už neharvestovali dost. Vypovědět
    KOLCON
    KOLCON --- ---
    DRAGON: Přijde mi to divný
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    pls muzu dotaz? iphony moc neznam, kamos mi tvrdi, ze mu telefon uzira (malo ale uzira) data i kdyz neni na wifi a ma cellular data vypnuty. Pry mu v O2 rekli ze to je normalni, ze si telefon resi nejaky systemovy funkce online. Mne ti prijde divny, je to fakt mozny?
    dekuju
    JERRYGN
    JERRYGN --- ---
    Kde stahujete dynamicke wallpapery? (ne live, ale dynamic, co se hejbou samy) Nemuzu zadny najit.
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    Občas se mi stane, že mi iP7 sám od sebe změní language a/nebo region z češtiny na angličtinu. Po čem se podívat, ať mi to přestane dělat?
    NELDE
    NELDE --- ---
    CROSS: U Androidu dáváš práva zvlášť každé aplikaci.
    CROSS
    CROSS --- ---
    HOLAKAC: ne, je to spíš v tom, že iOS tě nechá poměrně spolehlivě nastavit, k čemu GPS / sledování polohy použiješ a komu (jaké aplikaci) k tomu povolíš přístup. Takže tady kolega to například může používat exkluzivně ke geolokaci fotek.

(Ale netušim, jak to má Android, třeba když to explicitně nepovolíš, tak taky žádné aplikaci přístup k poloze nepovolí.)

„jestli jsou větší šmíráci Apple či google“, o tom jistě diskutovat nechceme, protože to by byla úplně nesmyslná debata.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HOLAKAC:
    Nechci diskutovat kde to kde zneužívá...

Ale o tom, že když bych to měl vypnuté, tak bych si dneska rval vlasy, kdybych neměl pleš.
    Mám v telefonu 50000 fotek za 8 roků. Procestoval jsem většinu států evropy a jsem, vděčný, že si to mohu prohlédnout na té mapě. Ale pokud to neprozřetelně bych měl vypnuté, tak bych o ty informace nenávratně přišel...
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    SUBTITLES017, KOC256: nenazval bych to paranoiou. Prostě pokud nějakou službu/fičuru nepoužívám, tak si je vypnu. Podobně jako si vypneš posílání newsletterů, když je nečteš. Nevidím rozdíl mezi sbíráním polohy v iOs a v Androidu. Jakože iOs trackuje polohu ale nepoužívá ji ve spojitosti s účtem, zatímco google ano ? (btw měl jsem to vyplý i v androidu). Nevím jestli chceme diskutovat, jestli jsou větší šmíráci Apple či google, podle mě je to ve finále stejný.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    HOLAKAC: tak zrovna u iOS je to sbirani polohy dost anonymni, ne..? apple neni google
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KOLCON: Ano
    KOLCON
    KOLCON --- ---
    KOC256: Takovou tam nemám. Myslíš Documents by Readdle? To je nějaká 3rd party ne
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KOLCON: Aplikace Documents.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HOLAKAC: Ja nastesti nejsem paranoik.
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    KOC256: Jo tak přesně tyhle ficury nepotrebuju :-) na to je potreba mit zaply to sbirani polohy ne? To jsem si vypnul, nelibi si mi tyhle "slidici" funkce.
    KOLCON
    KOLCON --- ---
    Co přesně myslíte tím Documents?
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    KOC256: Fake prostě nepřipojíš tim pádem pokud mám pochybnosti u obdrženýho Apple device první co dělám že to připojim,takhle bylo jasno ihned u "Shuffle" odkudsi z Aukra kterej jsem dostal,)
    Skvělá a hned první lekce co se týká Apple a "výhodnejch" koupí někde na no name e-shopu :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam