• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    CROSS
    CROSS --- ---
    ALI: To je taková hra poznej autora podle titulku. Před časem jsem ho přestal sledovat na Twitteru, je to ztráta času.
    ALI
    ALI --- ---
    KASUMI: to je zas titulek tvl
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    nejake novinky v iOS 14
    Apple představil ”iAndroid 14”. iPhony si přivlastní hlavní funkce od konkurence, zn. diskrétně | Hospodářské noviny (iHNed.cz)
    https://tech.ihned.cz/c7-66781390-11r326-e75cccbd3b31fad
    EFESH
    EFESH --- ---
    KAZATELL: Po mnohých utrapach sem si koupil Contact Mover a maximální spokojenost. Vyplatilo se
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KAZATELL: Tak mozna to je slepa cesta. Ja to nekdy ve 2011 zkusil a vypnul a od te doby nezkousel...
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    KOC256: Jo tak i to tu mám zapnuté
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KAZATELL: na iCloudu musim kousek hloubeji ale vidim tam toto...

KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    KOC256: Na iCloudu ani gmailu to nenabízí
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KAZATELL: A mas to zapnute vsude?
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    KOC256: Hmm tak to mám zapnutý, ale z ostatních účtů se stejně kontakty nesynchronizují
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KAZATELL: Hesla a ucty...

KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    KOC256: Nevím to by asi mohlo fungovat, ale netuším kde ji zapnout
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KAZATELL: Jen tipuji. Ale co zapnout synchronizaci?

Tedy pred lety jsem ji vypinal, protoze mi kontakty duplikovala, ale treba se to od te doby zlepsilo.
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    Nemáte někdo zaručený recept jak přesunout (kopírovat) kontakty z iCloudu, případně i z Google účtu co mám v telefonu na outlookový účet? A teda právě ideálně z iPhone, či iPadu? Když jsem to zkoušel z webového rozhraní iCloudu, tak většina kontaktů po exportu je bez telefonu patrně ze to není úplně přesně ten formát co by si export představoval
    Díky
    VFISA
    VFISA --- ---
    Nějaký update prp ČR:

Apple Maps Real-Time Transit Information Now Available in Several More Countries and Regions
    Apple Maps Real-Time Transit Information Now Available in Several More Countries and Regions - MacRumors
    https://www.macrumors.com/2020/06/12/apple-maps-real-time-transit-expands/
    Plus nearby feature pro ČR?
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    RUDOLF: Docela jsem si zvykl na spigen

iPhone 11 Case Neo Hybrid– Spigen Inc
    https://www.spigen.com/...ctions/iphone-11/products/iphone-11-case-neo-hybrid?variant=12272237445167
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    TAURUS: Hlavne to znemoznuje rootnout telefon.
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    13.5.1 instalovat či počkat? Údajně nějaké problémy s displejem v té verzi?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    RUDOLF:
    aliexpress si vyber...

Drahe nejaky premium reseler...
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Léčení je lepení
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Hele, cucácká otázka. Mám firemní iPhone 11, během týdne už mám ve skle rejhu, páč mi spadl na moje legacy SE. Co si mám pořídit za ochranu? Zajímá mě cost-effective verze a pak nějaká luxusní. Nějak tuším, že v tom litr nechám. Když bude důvod, přitlačím. Vždycky jsem si rozmrdlo sklo, ale páč je to firemní, tak bych tomu asi měl uchránit i tělo.

Vďaka, vím že toho tuny, ale nechci si hodiny vybírat. Alza nebo ideálně, když mi to někde šikovně aplikují. Už vidím jak si to sklo před léčením zaseru.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam