• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    DUCATIMONSTER: jo, jak? o tohle jsem taky prisla a nejak zazracne i o nektere kontakty, byt se mi android tvari, ze je vse zazalohovane na googlu, ale kdyz jsem to stahla, stahlo se jen neco...
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    ELECTRICKOTA: whatsapp se snad umí obnovit, ne?
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    DUCATIMONSTER: zrovna teď po Samsungu S6,7,8 a je to v pohodě nic mi nechybí , ovládání se mi zda i lepší a rychle jsem si na to zvykl. Co mě stávalo je ze jsem přišel o několik let konverzace z watsappu. Jinak svyznost systému a odezva nemá konkurenci
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DUCATIMONSTER:
    kámoška si tímto prošla a napsala mi k tomu:
    - Pro mě nebylo nic nejhorší, ale zase jsem na dost věci byla zvykla z iPadu
    - Naopak spíše jsem začala shledavat výhody typu, ze tam nemám zbytecne apky od samsungu
    - je třeba se přeučit na gesta...
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    Ahoj. Chystám se přejít na iPhone z Androidu. Čekám, až vyjde na podzim 12. Vždycky jsem používal Samsungy řady Galaxy. Je tu někdo, kdo taky přecházel z androidu? Na co se mám připravit? Co bylo pro vás nejhorší? Je něco, co nefunguje? Díky
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    NYX: Tak na to hoď bobek, bude to jinak bolet - prodej dal(třeba na ND) a kup si novy, vyjde to líp.
    NYX
    NYX --- ---
    ELECTRICKOTA: Nemam prave uz :-/
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    NYX: vadná dotyková vrstva, vyměněj ti display jestli máš v záruce
    NYX
    NYX --- ---
    EFESH: Jj, identicky
    EFESH
    EFESH --- ---
    NYX: Tady radej samej restart až po DFU, ale i tak bych to zkusil než ho otevres.

Jen pro zajímavost, v landscape módu se chová stejně?
    NYX
    NYX --- ---
    Na xs max mi cca 1.5cm siroky vertikalni pruh displeje nereaguje na vetsinu doteku. Muze jit treba o blbe zapojeny kabel nebo muzu pocitat s vadnym displejem? Na ukazku jak se to chova pri kresleni pres celou obrazovku.

ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    LOJZA: Nastavení > zvuky a haptika > zvonění a výstrahy vypni Měnit tlačítky
    LOJZA
    LOJZA --- ---
    Nevíte prosím, jak to udělat, aby iPhone 11 Pro (nejnovější iOS) pomocí tlačítek hlasitosti nastavil správně hlasitost hudby / podcastů / YouTube videí apod. ještě před tím, než je spustím? V tuto chvíli se mi to chová tak, že když vlezu třeba do Music a chci stáhnout hlasitost (protože vím, že mi to do sluchátek od minula bude řvát), tak se při Volume Down tlačítku ukáže v horní části obrazovky "Ringer" a jako že je ztlumený. Zapnu hudbu a ta začne řvát. Teprve v tuto chvíli Volume Down tlačítko ztlumí samotnou hudbu. Jediná možnost, jak ztlumit hudbu ještě před jejím spuštěním je grafickým posuvnítkem na detailu skladby, což ale není vždycky k dispozici (chci začít jinou skladbou, jiným podcastem, netuším, jestli je takové posuvnítko vůbec někde třeba v YouTube...). Zkrátka bych chtěl, aby Volume Down / Up synchronně regulovaly volume jak vyzvánění, tak normálních zvuků z iPhone... Jde to někde nějak nastavit?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    iOS 13.6
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    Vyndala jsem a zandala a zazim dobry
    KOLCON
    KOLCON --- ---
    CMLKA: Mám a funguje...
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    CMLKA: shit happend...
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    ELECTRICKOTA: jo, to zkusim no....bohuzel je nova a nemam s sebou pin, tak az doma...ale je uplne nova od vcera
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    CMLKA: vyndat a zandat, případně zkus jinou funkční nebo tu tvoji zkus v jiným telefonu, výjimečně muže i SIM umřít.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam