• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    KRUSTY_
    KRUSTY_ --- ---
    KRUSTY_: Jo a taky mi nefunguje 3D Touch... :(
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    KRUSTY_: Reklamoval bych, tohle je evidentně nějakej šméčkovej díl.
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    Nikdy jsem si nekoupil jiné sklo než od cinanu za pár dolarů.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    FLLIP: to si koupíš 2 iPhony stejného typu, z toho jednoho laserem vypreparujes sklo a nalepis ho na ten druhý iPhone.. :))
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    CAMELLA: Co znamená originál sklo?
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    LADY_MYSKA: Jj, stejně minule :)
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    CAMELLA: Jestli tu není někdo od jablek a dá vědět, prosím, tak zajdu do prodejny a přeptám se.
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    ILLUZE: mela jsem to stejne, po prvni padu hned sklo rozbite. Myslela jsem si, ze to s nim nevydrzim a pujdu hned koupit dalsi, ale nakonec porad funguji s tim rozbitim ( tady velkou roli hraje moje lenost a nechce se mi do mesta to resit)
    U prvniho telefonu jsem nic takoveho neznala, pady i horsi mel a celou dobu v pohode a u noveho do tydne odeslo ochrane sklo displeje a do mesice kryt
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    ILLUZE: A nemá náhodou to origo sklo v ceně bezplatnou vymenu? Bývalo to tak...
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    KOLCON: Tu jsem nezkoušela. To je třetí iPhone, co mám, za sebou. První podobná zkušenost.
    Na nový jsem si vždy nechala instalovat originál sklo. Bylo mi divné, že u druhého už tehdy odešlo rychle. Brala jsem to jako ojedinělý vadný kus.
    No nic, půjdu zase do toho za tři stovky. Jestli to odchází takhle na první dobrou, nemá smysl investovat do značky.
    KOLCON
    KOLCON --- ---
    ILLUZE: Já nevím a není lepší jen folie?
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    MATESISKO: Měla jsem neznačková skla, vydržela opakovaně o dost drsnější pády.
    Tohle musím sundat. Několik prasklin přes celý mobil, všechny rohy rozbité.
    Mobil se nekutálel, jen prostě spadl z nízké výšky.
    MATESISKO
    MATESISKO --- ---
    ILLUZE: Tak pokud to prezil displej telefonu, tak je to super ne?
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Také čerstvá zkušenost s originál ochranným sklem - mobil používám od tohoto čtvrtka. V pátek jediný pád z cca 40 cm. Sklo za litr :-//

Jestli je fotka větší, předem se omlouvám.

LOJZA
    LOJZA --- ---
    KRUSTY_: Mám zkušenost, z jiné prodejny. Tenkrát to byl iPhone 6S. Barvy displeje byly na prd a co bylo nejhorší - přestal být čitelný přes polarizované brýle. Na rozdíl od originálu se prostě přes brýle zatmíval, což bylo v létě na ulici fakt na pikaču. V prodejně jsem byl, kasali se, že to je originál součástka... Nakonec jsem to neřešil, protože už to byl hodně starý telefon a šel jsem do nového modelu.
    KRUSTY_
    KRUSTY_ --- ---
    Ahoj, mel bych dotaz: Dnes jsem si nechal vymenit praskle sklo u iPhone 8 plus v iPhone Pointu na Novem Smichove. Bylo to sice hotovy za cca 40 minut a stalo to 3000, ale displej ma neskutecne vyblity barvy a po aplikaci ochranneho skla strasne blbne dotyk. Tohle vedet, tak se na to vyseru a necham si to sklo radsi praskly.
    Mate nekdo z necim podobnym zkusenosti? Lze to reklamovat? Diky
    DOMI982
    DOMI982 --- ---
    JERRYGN: Uz asi na tretim iPhonu mam sklo 2.5D od iWantu. A nejsou s nim zadne problemy. Navic si lze priplatit za levnejsi vymenu v pripade poskozeni. Nechavam si to od nich i nalepit...
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    MUSHKA: Jo je možny že to maj softwarově zamknutý na SN, asi kvuli zvyseni bezpecnosti, ale myslím si ze to obejít nejak pujde ale asi ho střel na ND a kup novy...
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    Nemáte někdo nějaké pěkné a přehledné schéma zapojeni applovského 30pin konektoru? Našel jsem jich spoustu, ale vždy je to dost nepřehledné
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam