• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    LOJZA
    LOJZA --- ---
    ELECTRICKOTA: Přesně. Zkuste potáhnout prstem po hledáčku nahoru.
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    Potáhnout prstem nahoru a klepnout na 4:3 a zobrazí se další dvě možnosti. Mám to na ios 14 na XSku.
    MUXX
    MUXX --- ---
    iPhone 7 na ios14 taky nic.
    DAWIDOS
    DAWIDOS --- ---
    Tak to je fakt zvlastni.

MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    Nic takovýho

DAWIDOS
    DAWIDOS --- ---
    DAWIDOS
    DAWIDOS --- ---
    MADBANANA: Uplne nahore, kdyz zapnes fotak, je takova sipka, na ni klikni. Pak ti vyjede novy menu (dole).

KOC256
    KOC256 --- ---
    MADBANANA: Nevim kde to hledas, ale i na iP 11 PRO jsou ty dalsi volby schovany strasne dementne...

MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    DAWIDOS: Mám iOS 14 betu 8 na iPX a tuhle volbu tam nemám. A nebo se koukám někde špatně nebo jsem to měl někde zapnout?
    DAWIDOS
    DAWIDOS --- ---
    Jj, testuju ios 14 a uz to tam je (iphone xs). Tak snad brzo bude oficialne.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    tak app Focos (zdarma) to dokaze defaultne a co se kvality tyce tak foti stejne jako ta appka od Applu. za 25 kc mesicne to umi i navic hromadu serepeticek k uprave fotek
    MUSHKA
    MUSHKA --- ---
    CHEWBACCA: Však píšu 11 a 11 Pro, musíš vydržet..
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MUSHKA: Aha. Tak to jsem si asi spletl s timto. Prave se mi zdalo, ze to tam nekde je...
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    KOC256: mam xsko a tohle tam nikde nevidim.

MUSHKA: orezavat stovky fotek me neba
    MUSHKA
    MUSHKA --- ---
    SUBTITLES017: Zatím to je u IP 11 a Pro ale s iOs 14 by to měly mít už i starší modely, stejně jako výběr fps u videa.. jinak když dáš upravit fotku a klikneš na otočit/ořezat, tak nahoře vpravo si můžeš vybrat poměr stran..
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SUBTITLES017: Je to z 11 PRO. Ale je to dost zasite nastaveni. Mozna to tam taky nekde mas...
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    KOC256: záleží spíš co máš za iphone.. ja mam 10 a tu možnost tam nemám.. tohle bude asi az od 11/11 pro?

KOC256
    KOC256 --- ---
    CHEWBACCA: A to co je v default app nefunguje?

CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    nema nekdo tip na aplikaci na foceni ve ktere jde fotit v pomeru stran 16:9. klidne i placenou. diky
    MUXX
    MUXX --- ---
    LADY_MYSKA: obcas za to muze stara baterka. po aktualizaci uz iphone nenaskoci, protoze dela nejaky extra kontroly. staci vymenit baterku.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam