• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    CROSS
    CROSS --- ---
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    Tohle je bomba
    V japonsku nam ten google translator castokrat dost pomohl na psane veci
    Tohle vypada cool na konverzaci

DUKED
    DUKED --- ---
    MUSHKA: Funguje bez problemu
    MUSHKA
    MUSHKA --- ---
    Prý už tam nejsou
    Nezkoušeli jste někdo touchID pro přihlášení na Revolut? někde jsem četl že to nefunguje..
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    hledám špatně, nebo z widgetu zmizely oblíbené kontakty?
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    KOC256: hele z plochy si muzes smazat jakoukoliv aplikaci, takze budes mit stranky bez balastu co tam nechces(driv jsem resil slozkou bordel), ale vzdy budou k nalezení v ty knihovne.
    W_NOICE78: je to funkcni v pohode, na 3 telefonech co tu maj kolegove no problem.
    PAYAXY
    PAYAXY --- ---
    KOC256: nemělo by se to nějak učit tvoje chovani?
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    KOC256: ne
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Muzu nejak ovlivnit obsah? LinkedIn temer nepouzivam naopak mam Instagram schovany nekde hodne hluboko...

W_NOICE78
    W_NOICE78 --- ---
    KOC256: KASUMI: díky
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    W_NOICE78: Zadnej problem zatim neeviduju
    KOC256
    KOC256 --- ---
    W_NOICE78:
    mám... A zatím mě nic nepřekvapilo...
    WAMP_ELF
    WAMP_ELF --- ---
    WAMP_ELF: chápu že to je asi nestandardní dotaz ale zajímá mě jestli ty odolné obaly jednoduše řečeno fungují.
    W_NOICE78
    W_NOICE78 --- ---
    Už má někdo ios14 na iP11pro? Je to bezpečný?
    WAMP_ELF
    WAMP_ELF --- ---
    Zdravím, už jsem rozbil dva odolné telefony a tak mě napadla zvrhla myšlenka pořídit si, jako dřevorubec, iPhone v odolném pouzdře. Má to smysl? Občas zmoknu, hromada bordelu v kapsách, občas spadne třeba na kamení.
    DOOSH
    DOOSH --- ---
    KOC256: jo, zprvu jsem si taky říkal, že je to k ničemu, ale postupně jsem na to přišel, až jsem skončil s homescreenem.

Navíc na něm mám widget, který mi podsouvá aplikace podle mojí obvyklé doby používání. Ráno tam například vidím aplikaci na čtení, pozdě odpoledne aplikaci na vyhledání spojení domů a večer aplikaci budíku... je tam celkem osm pozic. Pokud otevřu nějakou jinou aplikaci z knihovny, tak se tam nějakou dobu drží, pokud bych ji chtěl použít znovu. Každé aplikaci lze nastavit, jestli se tam má objevovat nebo ne.

Jinak je to tak, že všechny aplikace jsou v "Knihovně", odkud je můžeš přesunout na plochu. Není to buď a nebo...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Tak zatím jsem si dvě plochy "vypnul" a už mám jen úvodní a pak knihovny... tož dobře to čistí :) Uvidím, zda si na to zvyknu...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DOOSH:
    Začínám to chápat a začíná se mi to i líbit. Jen se musím přemluvit nad tím popřemýšlet...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DOOSH:
    aha. to je asi to co mi chybělo do skládačky. Takže aplikace mohou být buď na ploše a nebo "v knihovně".

To dává smysl...
    DOOSH
    DOOSH --- ---
    KOC256: taky je ale možné schovat plochy, takže jimi neprocházíš, i když tam jsou..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam