• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    MATESISKO
    MATESISKO --- ---
    ARMADILLO: Nejsi pripojeny k nejake free wifi?
    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    Po update na iOS 14 mi vyskakuje toto. Stává se to v různých momentech, bez návaznosti na jakoukoli appku.

FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    HERKULES: Pouzivam toto:

‎Calendars: Planner & Reminders v App Storu
    https://apps.apple.com/cz/app/calendars-planner-reminders/id608834326?l=cs
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    Prosím o doporučení, jaký používáte na IP kalendář?

Jde mi hlavně, aby měl zobrazení celého měsíce a v něm viditelné dny. Ne jen tečky, že tam něco je jako to má výchozí apple kalendář.

Doteď jsem používal weekcal, ale s aktualizací mi přestal fungovat a chce zaplatit (mám ho asi 3 roky) a tohle mě trochu nasralo. Takže bych rád něco jiného.

Díky za doporučení
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    DOTCOM: Profukování moc nefunguje. Párátko je lepší. Případně ho zkus oblbnout, že připojíš bt sluchátka a zase odpojíš a pak zase připojíš ta drátová.
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    DOTCOM: Zkus vatovou tyčinku, a mrkni do něj jestli tam nemáš něco co tam být nemá.. Ale vypadá to že je mrtvej.
    DOTCOM
    DOTCOM --- ---
    COWBOY: no profouknul sem ho, ale nemelo to zadnej efekt. Zkusim to prostourat nakym paratkem nebo necim takovym...
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    DOTCOM: Vyčistit konektor jsi zkoušel?
    DOTCOM
    DOTCOM --- ---
    mam takovej divnej problem s iphone SE (tim starym). Kdyz do nej strcim sluchatka (origos), tak nic neslysim. Funguje ovladani hlasitosti pomoci tlacitek na sluchatkach, ale hudba proste nehraje. Kdyz sluchatka vyndam, tak hraje repracek, kdyz dam sluchatka do maca, tak bezproblemove fungujou. Nejspis to bude ponicenej konektor, ale pro jistotu, nemuze to bejt nakej softwarovej problem?
    AVALON_CZ
    AVALON_CZ --- ---
    ERVIN: Co znamená, že se vybarvuje admin? :) Kdyžtak pm
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    V jednom subjektu, co s ním spolupracuju se asi trochu vybarvuje admin, je tu někdo přes bezpečnost? Konkrétně Google Device manager? Kdyžtak pošta
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    KOC256: Asi by sis měla pořídit Android ;) A dík za mínusek.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    KOC256: umi eset.. (eset pass mng).. zacala jsem ted pouzivat a je to super, pac na pc mam vic hesel nez v telefonu, tak si je konecne nemusim ukladat i do tel a kdyz nekde zmenim, menit i tam
    ale nevim, jestli se to da koupit extra jako sluzba, ja to mam v package k antiviru na komp
    CROME
    CROME --- ---
    W_NOICE78: To je prvnich par dni normalni, casem se to srovna
    W_NOICE78
    W_NOICE78 --- ---
    Tak mě baterka v iOS14 mizí před očima ☹️
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MADBANANA:
    Vydíš, tys to pojmenovala dobře. Nemá se s tím udělat nic a má se vyhlásit chyba o nesmyslnosti... Ale nemá se na to aplikovat jakákoliv vyšší inteligence, která ještě k tomu není konzistentní...

Představ si, že to někdo udělá překlikem a pak si nevšimne, že se mu to změnilo a prostě to uloží. Najednou se dostane do hodně blbé situace...
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    KOC256: Nepůsobí. Ale proč by měl? Když tam napíšu 23:96, je mi vlastně jedno, na co se to transformuje, protože to stejně smažu a zkusím to napsat bez překliku ‍♂️
    KOLCON
    KOLCON --- ---
    Já na to používám lockwise od Mozilly...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ONDRA_99: Jeste uvidim zda mi to projde prisnou firemni politikou na instalaci SW.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam