KOC256: Jj to vliv ma, a taky jsem to pocitoval, uznavam..
Z mojeho uhlu pohledu to cele svadi pro navrat ke korenum. Tzn kombo malej telefon plus ipad.
Ja do ted jedu na standartni 7, nemenim telefony sezone, pouzivam dokud mi to rozumne slouzi:) Na ty i7 standartni uhlopricce neco vic delat to stejne zadnej hit neni, ale vetsi telefon uz bych nesnesl.
Naopak od navratu ke kombu malyho telefonu +nabusenyho ipadu si slibuju jednu vec, sice mene casu cumet do telefonu. Zacit ho pouzivat zase jako driv, vic jako telefon, min jako prokrastinacni vysavac casu stravenyho na internetech. Beztak tam odsud clovek nasava hlavne spatny zpravy a negativni energii:) zejmena za posledni rok.. Musel jsem si priznat ze uz nejakej cas s timhle trochu bojuju.. A ipad zase nedava tolik prilezitosti do nej cumet jako telefon..
Takze mala obrazovka od toho trochu vysvobodi bude to zase primarne vec na komunikaci a nejnutnejsi zlo +obstojna kamerka..
A na ipadu clovek udela mnohem vic prace, produktivneji a pohodlneji.
Ale vsechno je to individualni otazka priorit, a takze z tohodle pohledu je dobre ze rozsirili portfolio.
Jenom ted teda vzhledem k turbulencim v moji profesi vlivem doby, to pro me neni uplne aktualni tema:) Ale zas tak me to nepali, ta 7 zatim utahne vse co potrbuju F pohode. Jen s baterkou to zacina bejt trochu cejtit..