• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    INSOMNIA
    INSOMNIA --- ---
    ASAFA: mam XS Max a krome lepsiho fotaku nevim, co bych mel chtit vic
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    KOC256: Já popravdě jsem se svým xs naprosto spokojenej. Hodně telefon pracovně využívám a dost mi to usnadňuje spoustu věci. Ale velikost mini me fakt láká - musím ohmatat, ale bojím se baterky.
    CROSS
    CROSS --- ---
    KOC256: no tak já si to na bazoš vystavit nemůžu (nejsem v ČR), tady tak možná na FB marketplace a nejsem si jistej, jestli mám nervy na lidi, co se budou ozývat. Co jsem tim chtěl říct, moje touha po novým telefonu neni dostatečná, abych řešil prodej tohohle. (Haha — jestli se ovšem zase projeví můj zatim nevyřešený problém s daty... [od 14.1 je zatim klid])
    KOC256
    KOC256 --- ---
    CROSS:
    Tak na bazos si tpo muzes vystavit vzdycky a kdyz se najde kupec, tak novy mas natotata...

ASAFA:
    Já letos mini, 12 či 12 PRO budu zvažovat až podle ochmatávačky... :)
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    DOTCOM: tak to bych neváhal ani vteřinu :)
    DOTCOM
    DOTCOM --- ---
    ja premejslim o prechodu z SE (puvodniho) na 12 mini. Konecne udelal apple malej telefon!
    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    SUBTITLES017: Super :D
    Jdu z XS :)
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    Já stále přemýšlím z xs na 12 mini.
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    Jsem zvědavý, jestli ho zítra z predobjednavky dostanu. 12 pro. Přecházím z androidu.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    ARMADILLO: z X jdu ja.. uz se těším :)
    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    JERRYGN: spíš ne.. z X určitě a XS spíš ano
    CROSS
    CROSS --- ---
    JERRYGN: za sebe: lepší foťák bych určitě využil a hranatej design se mi líbí, ale za sraní s prodejem současnýho mi to asi nestojí. Navíc jsem poslední upgrade (11 Pro Max) dělal v únoru. Takže neplánuju. Aspoň zase do února. ;-]
    JERRYGN
    JERRYGN --- ---
    upgrade pro 11 na pro 12 - ano ci ne? magsafe, 5g ani LIDAR clovek moc nevyuzije
    DOTCOM
    DOTCOM --- ---
    jinak takova vtipna historka ze zivota: zene se vcera podarilo pustit iphone (puvodni SE) na silnici a nez se k nemu dostala tak ho prejel nakladak. Ochrana folie odpadla a casti displeje taky. Kdyz jsem to videl, tak jsem ji poslal do servisu (v Revolucni) aby ji z toho aspon zkusili vytahnout data. Nicmene tam zkusili vymenit displej a iphone je opet funkcni! (akorat se teda dneska ukazalo ze to neprezil fotak...)
    CROSS
    CROSS --- ---
    Nějaký čtení k foťákům nových telefonů.
    iPhone 12 Pro Camera Review: Glacier — Austin Mann
    http://austinmann.com/trek/iphone-12-pro-camera-review-glacier
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KOC256: To uz je hodne stary system :D
    KOC256
    KOC256 --- ---
    iOS 4.1 stable
    TONY_TAIL
    TONY_TAIL --- ---
    W_NOICE78: díky, vyzkouším, snad pomůže
    W_NOICE78
    W_NOICE78 --- ---
    TONY_TAIL: restartuj iphona
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    HOLAKAC: děkuji
    TONY_TAIL
    TONY_TAIL --- ---
    Ahoj, mám dotaz. Od včerejška mi začal iPhone XS Max dělat zvuky i při lajkovaní příspěvků na instagramu a začalo se mi jakoby zdvojovat zvuky u zvonění a oznámeních. Nevíte co s tím? Díky!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam