• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    LIL_TOY
    LIL_TOY --- ---
    JYRKA: yop, tak ten bol dobrý...;)
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    Kolik designeru potrebuje Samsung?
    Dva. Jeden kresli a druhy otaci iPhonem

PIFKO
    PIFKO --- ---
    MADBANANA:
    WERT: Na nemeckem Amazonu je maj za 200 EUR, takze vahani pokracuje.. :)

Pripadne, nechcete nekdo iPad Pro? Apple.com/cz dava ted ke koupi iPadu Airpods zdarma, pripadne AP s bezdrat pouzdrem za 999, pripadne AP Pro s doplatkem za 2490,-. Bych ty Airpody odkoupil.. :)

KULHY
    KULHY --- ---
    Ja bych taky chtel Pro, ale zarekl jsem se, ze je budu pouzivat tak dlouho, dokud nebude vydrz baterie za hranou pouzitelnosti, protoze jak vsichni znate z Déčka — Planeta je prga. Zase chapu, ze pokud ty puvodni nekomu vylozene padaji z ucha, tak se jich chce zbavit a nahradit necim co mu bude sedet hned. Asi bych to resil jako darek nekomu z okoli.
    KOLCON
    KOLCON --- ---
    Upgradoval bych na pro, ale co s těmi airpods 2 (s bezdrátovou krabičkou)? Vůbec nevím jak to prodat... Zkusil jsem totiž se ty pro mi nepadaji z ucha...
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    ONDRA_99: No ja uz o tom premyslim pul roku, co jsem zjistil, ze se mi na jednom airpodu rozbil mikrofon a na druhym senzor dotyku. Ale zatim s nima nejak ziju, za ten vek jim to odpoustim a furt se mi nechce vyhazovat prachy za novy.
    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    LUCIEN: to se dá za pár šupů unlocknout, nenapadlo mě, že by to byl problém.
    at&t iphone 10 8 7 plus 6s 6 pro max xs xr x apple Factory Unlock Service att | eBay
    https://www.ebay.com/...ctory-Unlock-Service-att/264874233007?hash=item3dabbc0caf:g:MkAAAOSw0fFfMzau
    https://www.ebay.com/...X-XR-XS-AT-T1-15-Minutes/143502954578?hash=item2169715052:g:-dEAAOSwLLRdcDlV
    WERT
    WERT --- ---
    DUCATIMONSTER: mel jsem velky studiovy senheisery za 15 a byly to tak strasny wireless sluchatka ze jsem je vratil, zvuk prisernej, a to jsem byl i v senheiseru a zkousel za 25 a priserny.

Kdyz jsem to rikal tomu klukovi co to tam mel na starosti ze to piska, tak mi na to rekl, no vim o tom, taky by me to stvalo :DDD

takze Senheiser nikdy vice :))
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    DUCATIMONSTER: Ne. Airpods maji uplne jiny level propojenosti s ostatnima device. Ja mam Macbook, iPhone, iPad, Watch. Ted uz mam autoswitch mezi zarizenima. ANC je na pecky slusna. Jo a ten prostorovy zvuk je naprosta pecka.
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    Nejsem zadnej hifista, ale není za podobné peníze lepší vzít tohle? https://www.iwant.cz/...ARIsAAmgPmLQx7QzewV2sVidHRKoHPdPGZVZ8bLzIhfYeTSgVOG5C0YQQ2y73ZwaArfQEALw_wcB
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    MADBANANA: Za tuhle cenu nebylo co vahat imho. Mne to chytlo idealne v dobe co me zacala zlobit baterka v Airpods 1, takze jsem hned v sobotu objednal a vcera vyzvedl.
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    MADBANANA: ona ta sleva nebyla zase tak slavná, ne? Co koukám, tak jdou airpods pro i bez ní koupit od 5500kc
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    WERT: Tak tím se vyřešilo moje dlouhý váhání
    KOC256
    KOC256 --- ---
    WERT: A ja uvazoval zda jich nevzit vice. Protoze to by bylo IMO prodejne i na kseft...
    WERT
    WERT --- ---
    MADBANANA: Bohuzel uz to nefunguje :/
    KULHY
    KULHY --- ---
    LUCIEN: Ja sem onehda locknutou 4 za nejakej drobnej prodal na nahradni dily tady na nyxu , ale je to 5 let :)
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    MEANKITTY11: Pro skolaka mam pripraveny 5C, 3GS bych mu snad uz ani nedal a ta 4 je locknuta... proto se ptam.
    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    LUCIEN: moji čtyřku dostal spřízněnej předškolák, chvíli to používal jako tablet a když začal chodit do školy, dostal simku. myslím, že ho furt má i po pár letech. pětku mám v práci připíchnutou do oldschool zesilovače s bednama - třeba tě to inspiruje. druhou otázku nezodpovím, nemám tušení.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Mam doma stary 3GS a locknuty iPhone4 na AT&T - nenapada vas co s nimi? Nevykupuji je treba nekde v praze na nahradni dily?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam