• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    CDR
    CDR --- ---
    Zdravím, máte někdo zkušenost se zamknutím iPAdu? Asi 3.gen.
    Neměl přihlášené appleID, ani tím pádem find my device, bez hesla. Ale odmítal se dát do továrního nastavení (vždy to udělal jako, ale strašně rychle a nepadlo to do té fáze, kdy se ukáže jablko a bílý bar s progresem).
    Tak jsem ho v itunes natvrdo přehrál a on se při aktivaci zamkl na mě neznámé appleID. WTF?
    Nějaká zkušenost s tímhle jevem? A dá se to odstranit? (četl jsem něco o softu checkra1n).
    LIL_TOY
    LIL_TOY --- ---
    JYRKA: yop, tak ten bol dobrý...;)
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    Kolik designeru potrebuje Samsung?
    Dva. Jeden kresli a druhy otaci iPhonem

PIFKO
    PIFKO --- ---
    MADBANANA:
    WERT: Na nemeckem Amazonu je maj za 200 EUR, takze vahani pokracuje.. :)

Pripadne, nechcete nekdo iPad Pro? Apple.com/cz dava ted ke koupi iPadu Airpods zdarma, pripadne AP s bezdrat pouzdrem za 999, pripadne AP Pro s doplatkem za 2490,-. Bych ty Airpody odkoupil.. :)

KULHY
    KULHY --- ---
    Ja bych taky chtel Pro, ale zarekl jsem se, ze je budu pouzivat tak dlouho, dokud nebude vydrz baterie za hranou pouzitelnosti, protoze jak vsichni znate z Déčka — Planeta je prga. Zase chapu, ze pokud ty puvodni nekomu vylozene padaji z ucha, tak se jich chce zbavit a nahradit necim co mu bude sedet hned. Asi bych to resil jako darek nekomu z okoli.
    KOLCON
    KOLCON --- ---
    Upgradoval bych na pro, ale co s těmi airpods 2 (s bezdrátovou krabičkou)? Vůbec nevím jak to prodat... Zkusil jsem totiž se ty pro mi nepadaji z ucha...
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    ONDRA_99: No ja uz o tom premyslim pul roku, co jsem zjistil, ze se mi na jednom airpodu rozbil mikrofon a na druhym senzor dotyku. Ale zatim s nima nejak ziju, za ten vek jim to odpoustim a furt se mi nechce vyhazovat prachy za novy.
    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    LUCIEN: to se dá za pár šupů unlocknout, nenapadlo mě, že by to byl problém.
    at&t iphone 10 8 7 plus 6s 6 pro max xs xr x apple Factory Unlock Service att | eBay
    https://www.ebay.com/...ctory-Unlock-Service-att/264874233007?hash=item3dabbc0caf:g:MkAAAOSw0fFfMzau
    https://www.ebay.com/...X-XR-XS-AT-T1-15-Minutes/143502954578?hash=item2169715052:g:-dEAAOSwLLRdcDlV
    WERT
    WERT --- ---
    DUCATIMONSTER: mel jsem velky studiovy senheisery za 15 a byly to tak strasny wireless sluchatka ze jsem je vratil, zvuk prisernej, a to jsem byl i v senheiseru a zkousel za 25 a priserny.

Kdyz jsem to rikal tomu klukovi co to tam mel na starosti ze to piska, tak mi na to rekl, no vim o tom, taky by me to stvalo :DDD

takze Senheiser nikdy vice :))
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    DUCATIMONSTER: Ne. Airpods maji uplne jiny level propojenosti s ostatnima device. Ja mam Macbook, iPhone, iPad, Watch. Ted uz mam autoswitch mezi zarizenima. ANC je na pecky slusna. Jo a ten prostorovy zvuk je naprosta pecka.
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    Nejsem zadnej hifista, ale není za podobné peníze lepší vzít tohle? https://www.iwant.cz/...ARIsAAmgPmLQx7QzewV2sVidHRKoHPdPGZVZ8bLzIhfYeTSgVOG5C0YQQ2y73ZwaArfQEALw_wcB
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    MADBANANA: Za tuhle cenu nebylo co vahat imho. Mne to chytlo idealne v dobe co me zacala zlobit baterka v Airpods 1, takze jsem hned v sobotu objednal a vcera vyzvedl.
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    MADBANANA: ona ta sleva nebyla zase tak slavná, ne? Co koukám, tak jdou airpods pro i bez ní koupit od 5500kc
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    WERT: Tak tím se vyřešilo moje dlouhý váhání
    KOC256
    KOC256 --- ---
    WERT: A ja uvazoval zda jich nevzit vice. Protoze to by bylo IMO prodejne i na kseft...
    WERT
    WERT --- ---
    MADBANANA: Bohuzel uz to nefunguje :/
    KULHY
    KULHY --- ---
    LUCIEN: Ja sem onehda locknutou 4 za nejakej drobnej prodal na nahradni dily tady na nyxu , ale je to 5 let :)
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    MEANKITTY11: Pro skolaka mam pripraveny 5C, 3GS bych mu snad uz ani nedal a ta 4 je locknuta... proto se ptam.
    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    LUCIEN: moji čtyřku dostal spřízněnej předškolák, chvíli to používal jako tablet a když začal chodit do školy, dostal simku. myslím, že ho furt má i po pár letech. pětku mám v práci připíchnutou do oldschool zesilovače s bednama - třeba tě to inspiruje. druhou otázku nezodpovím, nemám tušení.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam