• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    FELCARKILLER: ritelkyne mela aktualizace i 14 dni prede mnou na starym 5s
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    ONDRA_PATA: docela divny, ja ji mam uz jakou dobu a to mam 6S
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    FELCARKILLER: protoze ji stale v aktualizacich nemam
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    ONDRA_PATA: Proc tam davno nemas 14.2?
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    začíná mě apple vyloženě srát. to je co dva dny něco. zamrzá na víc jak 10s, padaj apky (např. hearthstone, fifa), teď nešel zamrknout ani na několik pokusů, takže jsem musel prodavačce říct, že mám dementní mobil a proto jí platim 34,- dvoulitrem
    iphone 7 ios 14.1

docela bych jim přál brutální odliv zákazníků, aby se tam konečně někdo vzpamatoval
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    HONCKA: IMHO je tam ta částka sice napsaná, ale v konečném důsledku to peníze podruhé nestrhne. A ano, bylo by ideální, aby to bylo v App Store rovnou vidět, ale je to jeden z mnoha UI nedostatků, které Apple má a které nikdy nevyřeší.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    TAURUS: super díky, takhle to jde, já měl za to, že ten sharing funguje tak, že to bude v appstoru toho druhýho vidět jak u mě :)
    CROSS
    CROSS --- ---
    Důležitý je mít oba / všechny účty ve family sharing ve stejným (země) app store. Ale to asi tady nebude problém.
    FMATEJU
    FMATEJU --- ---
    FMATEJU
    FMATEJU --- ---
    TAURUS: Presne tak.

Je tam polozka Koupene

A pod ni moje nakupy a nakupy dalsich clenu rodinneho sdileni.
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    HONCKA: Dle mojí zkušenosti musí jít v AppStore do svého Accountu, tam do Koupené, do tvého účtu, tam najít aplikaci co jsi koupil a dát stáhnout

KOC256
    KOC256 --- ---
    HONCKA:
    vecer to vyzkousim. Ja popravde vubec netusim jak se to na druhem zarizeni tvari :)
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    KOC256: jj, ale třeba apple arcade funguje, co jsem zkoušel různý hry, co mám koupený (minecraft, darkest dungeon, baldurs gate) tak u všch u synátora vidím v appstore vidím částku a ne stáhnout.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HONCKA:
    Takze tu zelenou fajfku mas zakliknutou vsude? U sebe i u syna?

Pokud jsi to nastavoval dneska dal bych tomu chvilku casu na probublani, pripadne restarty :)
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    KOC256: tady ne, ale když daš zpět, tak pod tím nápisem Sdílení nákupů na ikoně vidím malým "Sdílím já, Jirka" (Jirka je můj synátor)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HONCKA: Ja tam zadne lidi nemam.

HONCKA
    HONCKA --- ---
    KOC256: to vidím, např u minecraftu u synátora to po mě chce znovu zaplatit
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    KOC256: mám, vidím tam sebe a synátora
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HONCKA:
    Co znamená vidíš?

Máš nastaveni sdílení nákupů?

Nastaveni -> ID (nahoře) -> Rodinné sdílení -> Sdílení nákupů
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    Jak funguje to family sharing? Předpokládal jsem, že všechny nakoupené aplikace normálně můžu stáhnout všichni členové rodiny. Synátorovi jsem zřídil jeho vlastní apple id je pod family share, ale všechny aplikace, co jsem si koupil vidím, že je musím koupit znovu.
    PIFKO
    PIFKO --- ---
    SWALLOW2: v mobil pohotovost byly skladem
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam