• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    KOC256: jako jo no,kdyby je četla česky tak mě to tolik nesere.. ale jinak je to teda fakt úplná blbost :))
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    SUBTITLES017: Oznámení / Oznamovat zprávy pomocí Siri..
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SUBTITLES017:
    nebo aby je četla česky alespon :D
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    kde prosím vypnout aby siri četla zprávy když jsou připojené airpody?
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    Skvělý obal na 12pro . US $1.08 32% Off | Imitation Original Liquid Silicone Cover For iPhone 12 12 Pro Cover Case For iPhone 12 Max 12 Pro Max Liquid Silicone Phone Case
    https://a.aliexpress.com/_mN6gHHx
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    THRASHER: s tim zadavanim pinu na verejnosti je to trochu neprijemny, zvlast kdyz mas v telefonu citlivy veci. A menit kvuli pin po kazdych nekolika verejnych zadani je otrava.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    THRASHER:
    je to moznost. Tedy kazdemu co je mu libo...
    LOJZA
    LOJZA --- ---
    W_NOICE78: No, vidíš to! A já se nejdřív snažím odemknout iPhone a teprve pak platit... Vyzkouším. Díky.
    W_NOICE78
    W_NOICE78 --- ---
    LOJZA: 2x stisknes postranni tlacitko a pak zadas pin https://support.apple.com/cs-cz/HT201239
    LOJZA
    LOJZA --- ---
    W_NOICE78: Jak se přesně postupuje, abych zadal PIN jen jednou? To mě zajímá... Musím dát zamčený telefon k terminálu a pak to chce jen PIN pro kartu, nebo..? Díky.
    BOXY
    BOXY --- ---
    HOWKING: Na hodinkách dvakrát klepneš na tlačítko a hotovo klidně i v rukavici. As simple as that :-) Jinak bezpečnost řeší PIN na hodinkách, který zadáš, když si je nasadíš a dokud je nesundáš jsou odemčené. Když sundáš, poznají to a PINuješ znovu.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    A s hodinkami to funguje jak? Tam přece taky není otisk. Jak se autorizovat? S tím otiskem je to dokonalé, prostě chytím telefon s prstem na senzoru a přiložím - hototvo. Žádná akce navíc. Lidi už mi říkali, že by to nechtěli, že by zaplatil každý, kdo mi mobil ukrade. Je to takové, že nikdo nepozná, že k nějaké autentizaci došlo. Sundávat roušku, nebo ťukat pin je oser a to fakt vydržím na 8 až se ten covid přežene (nemyslím, že se přežene, takhle šaškárna s hadérkama tu bude ještě několik let)
    W_NOICE78
    W_NOICE78 --- ---
    LOJZA: platit se da se zamknutym telefonem, takze staci zadat pin jen jednou.

Jeste se da vyresit placeni s rouskou pres apple watch.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    LOJZA: Ja si na ty dve sekundy kdyztak rousku sundam. Nikde se z toho nevyndali...

Jinak best of jsou platby hodinkami, ale kdo nema tak musi resit mobil no...
    LOJZA
    LOJZA --- ---
    LOJZA: Čímž chci říct, že bych upgrade mobilu poměroval spíš jeho přidanou hodnotou v normální situaci (práce, hry, komunikace...), než jeho nedostatky v covidovém období.

Ještě jinými slovy: kašli na placení a face (un)recognition. Statisticky je to marginální use case. Upgraduj, jestli tě to láká ;)
    LOJZA
    LOJZA --- ---
    HOWKING: Mám 11 Pro a nepozná mě. Na druhou stranu, zadat 2x PIN (1x odemknutí, 1x autorizace platby) na pokladně je sice voser, ale vždy jsem se potkal jen s pozitivně neutrálním výrazem pokladní a fronty za mnou. Takže no big deal. Beru to jako jedno z covid omezení, a to přejde..
    PSYKUK
    PSYKUK --- ---
    HOWKING: Ja mam 11 a pozna me to s hadrem na ksichtu...
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    HOWKING: Pokud si naskenuješ půlku levé tváře cca pod očima níž zakrytou listem papíru a pak znovu totéž projedeš i na pravé půlce, tak údajně rozpozná.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    DUCATIMONSTER: Dík. To je dost naprd. Asi s tou osmičkou ještě chvíli vydržím. (než se většina imunizuje a zbytek umře aby se zas dalo normálně žít)
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam