• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    DAWIDOS
    DAWIDOS --- ---
    Jde nekde upravit seznam aplikaci, do kterych lze sdilet napr. screen plochy/obrazek? Nejak mi z nabizenych aplikaci zmizel messenger a signal a neumim je tam dostat. Diky za cokoli.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ERVIN:
    Schranka se sdili. Ale tys jako otevrel AB a toto se ti tam zobrazilo bez jakekoliv interakce?
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    ONDRA_99: O tomhle vím, ale není mi jasný, že si po síti/wifi appka AirBank sahá do clipboardu počítače, když jsem si nic takovýho nežádal...
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    Nevíte někdo, co to má znamenat?

KOC256
    KOC256 --- ---
    AZBEST: Kdyz se notifikuje na hodinkach tak na mobilu ne. Taky to zrejme pujde nastavit.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    RUDOLF: Nejde
    AZBEST
    AZBEST --- ---
    Nemam Ale zjistil jsem ze když mam vypnuty hodinky tak to funguje..zrestartuju hodinky a uvidím
    MACSKA
    MACSKA --- ---
    AZBEST: nemáš zapnutý do not disturb? Vpravo nahoře by byla ikonka s měsíčkem

AZBEST
    AZBEST --- ---
    To tam všechno mam:(
    BEEBLEBROX
    BEEBLEBROX --- ---
    AZBEST: Nastavení -> oznámení -> mail -> účet a tam tohle:

AZBEST
    AZBEST --- ---
    Cau koupil jsem si iPhone 11 nevím si rady když mam zamčeno obrazovku a přijde mi zprava nebo email tak mi tel nezvučí.Jo jasné mam všechno nahlas..kdyz mam tel nezamcenej normálně všechno funguje..Nesetkal se někdo s tímto?
    EFESH
    EFESH --- ---
    SUBTITLES017: Dostaň tu MP3 do music a pak to půjde přes siri Shortcuts
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    DUCATIMONSTER: no zkouším tam něco, ale nic neodpovídá tomu, aby se prostě jenom kliklo a pustila se mp3 (chci to pro babi, ma tam nějakyho Dalajlamu na jogu....)
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    SUBTITLES017: Nějakou zkratku vyrobit?
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    jde nějak přidat soubor (mp3) na homescreen?
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Češtík, mám s přítelkyni v apple family, jde nějak udělat, aby její nákupy v apple book store, šli z její karty a né z té rodinné?
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    Na placeni jsou super AppleWatch :-) dokonce i vernostni kartičky na sbírané bodiky přes Stocard poresim :-)
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    Samozřejmě to není tak pohodlné, jako mobilem — taky jsem si placení iPhonem sakra rychle zvyknul. Ale asi obdobně jako PHAILO mám dlouhé alfanumerické heslo, což v kombinaci se zamlžujícími se / padajícími brýlemi není úplně pohodlné. Takže jsem se zkrátka naučil teď zase platit klasicky kartou.
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    KOLCON: většinu nákupů mám do 500 Kč, takže netřeba :) A občas holt zadám pin — stejně si po každém nákupu ruce desinfikuji.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam