• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    KALHOTKA: Taky doporucuju zaplatit si Infuse
    LOJZA
    LOJZA --- ---
    Pardon za off-topic, ale musím si trochu ulevit. Byl jsem rodinou "přinucen" nastavit dva nové Android telefony (Samsung) a přenést data z předchozích telefonů (Lenovo a Huawei). Ne, že bych to nezvládl, ale ta UX Androidu je fakt pořád o dvě ligy níž, než iOS. Přehlednost, srozumitelnost, konzistence... Tyvado, i přes ty různé "faily" od iOS 12 nebo 13 výše (bugy, nové složitosti a nedoladěnosti, iOS 14 nevyjímaje), je iOS pořád TOP samo o sobě. Plus samozřejmě v rámci Apple ekosystému je to zase o další ligu jinde... I když někdy skřípu zuby, tak pořád zlatej, zlatej Apple.
    LOJZA
    LOJZA --- ---
    KALHOTKA: Pokud ti nevadí vyšší náklady, tak Infuse 6 PRO. Respektive i free verze Infuse 6 by snad měla umět MKV...
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SUBTITLES017: No me zkusenosti od 2011... tak nevim...
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    KOC256: jako jo no, to co ja jsem nasel byly vetsinou informace dost stary (rok 2016 atd), takže je možné, že se to od té doby dost změnilo.. kuva tak teď jsem na vážkách :-/
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SUBTITLES017: Do 1 roku muzes primo u apple (autorizovany servis). Ja mam za varakem Cesky servis. Pak pres operatora, kde treba VDF to posilal co vim taky do Ceskeho servisu se kterym mam jen nejlepsi zkusenosti. Vyzkouseno “mnohokrat”. Reklamace/oprava vzdy do tydne a jen jednou mi neco opravovali jinak vzdy kus za kus.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    KOC256: záruka je 24 měsíců.. jen co jsem tak dohledal, potenciální problém je právě v nákupu od operátora - u reklamace u operátora totiž lze reklamovat opravdu pouze u operátora (který k servisu využívá svého smluvního partnera a, co jsem vygooglil, tak to stojí pěkně za hovno) narozdíl od "klasického" nákupu, kde reklamace iphonu probíhá výměnou kus za kus..

osobně jsem se na to vysral (cena je stejná, jako všude jinde - 30tis za 12pro), jen byla možnost ho mít hned a ne až za 2-3 týdne / po novém roce. Pro případ že by s ním ale něco bylo, nechce se mi absolvovat nějaké sraní u operátora s případnou reklamací..
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SUBTITLES017:
    Pokud kupuje na firmu, tak muze byt zkracena zaruka. Vzdycky bych chtel videt jak je postavena zaruka.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    je nějaké riziko koupit nový telefon od někoho, kdo je má od o2 / vodafonu? takže nějaký předkupní, což by mi asi ani nevadilo, ptám se hlavně ohledně případně záruky (ta, jak mi prodejce tvrdí, je pak uplatnitelná právě u operátora)
    LOJZA
    LOJZA --- ---
    iPhone 12 Pro Max review: It’s about more than just photography
    https://www.redsharknews.com/iphone-12-pro-max-review-its-about-more-than-just-photography
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    KOC256: Dělají to všechny banky. Podle mě to měly kvůli funkci “paste from clipboard”, kdy to automaticky vyparsovaly a vložily kam bylo potřeba. Nevím no. Zmáčknout paste umím i sám.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ONDRA_99: A presne proto mi dochazi, ze to ma smysl...
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KOC256: Kazdopadne delaji neco co by nemeli. A presne proto tam tahle notifikace je. Aby bylo videt ze to apka udelala a clovek muze sam zvazit jestli je to v danou chvili neco co od apky chce a nebo ne (a pak ji bud smaze a pouzije konkurenci pokud to jde a nebo zatlaci na vyvojare ze tohle neni dobry co delaji).
    CROSS
    CROSS --- ---
    Mně teď zmizel se share sheetu čili seznamu aplikací na sdílení Day One, podpora z Day One mi dala celkem banální radu, abych restartnul telefon. A co myslíte... měl ho tam. Plus se tam objevily další appky, který jsem si ani nevšiml, že zmizely. (Takže systém to nějak nahodile odstraňuje... maj to rozbitý.)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ERVIN: Az nyni mi doslo jak to myslis... ted mi to udelala Moneta.

Pro ostatni:
    Bez interakce si proste ty apky osahavaji schranku. Co tam hledaji netusim...
    DAWIDOS
    DAWIDOS --- ---
    Jde nekde upravit seznam aplikaci, do kterych lze sdilet napr. screen plochy/obrazek? Nejak mi z nabizenych aplikaci zmizel messenger a signal a neumim je tam dostat. Diky za cokoli.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ERVIN:
    Schranka se sdili. Ale tys jako otevrel AB a toto se ti tam zobrazilo bez jakekoliv interakce?
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    ONDRA_99: O tomhle vím, ale není mi jasný, že si po síti/wifi appka AirBank sahá do clipboardu počítače, když jsem si nic takovýho nežádal...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam