• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    Mám synátora ve family sharing, má svojí kreditku, jde nějak nastavit, aby platil svojí, teoreticky mužu tu jeho přidat k sobě nastavit ji jako primární a v případě, že si něco budu kupovat já, tak si přehodím jako primární svojí (je to ale vopruz). Nevím, ale jak to pak bude s předplatnýma.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    M0R: Nezkousel jsem uplne vsechny zdroje...

Ale obyc USB-C v aute funguje a nejake dalsi obyc nabijecky taky.
    M0R
    M0R --- ---
    M0R: jo a je to iPhone 5, resp. 5s
    M0R
    M0R --- ---
    KOC256: A dá se normálně nabíjet z jakýhokoliv zdroje nebo počítače, kterej má USB-C? Někdo mi říkal, že to nefunguje na 100%
    M0R
    M0R --- ---
    Ahoj, poraďte mi prosím nějakou fungující ne moc drahou rozdvojku na lightning. Chtěl bych mít možnost napájet telefon a zároveň k němu mít něco připojeno.
    NATURALPLAST
    NATURALPLAST --- ---
    WOJTISHEK: Každopádně to nic nemění na tom jejich pokrytectvi. Eco eco a nevím co. Nejhorší kvalita kabelu a ty nejvíc shit nabíječky taky nikdo nechce. Jak mám Apple rad tak tohle je hrozná sracka
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    KOC256: Samsung to je to samé, stejně jako u 3.5mm jacka...

Nejdřív se smál, teď se opičí. Nové vlajkové lodě od Samsungu dorazí bez nabíječky v balení – Letem světem Applem
    https://www.letemsvetemapplem.eu/...ci-nove-vlajkove-lode-od-samsungu-dorazi-bez-nabijecky-v-baleni/
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Pokrytcem roku se stává… Xiaomi se vysmálo Applu za chybějící nabíječku a teď ji také odstraňuje – MobilMania.cz
    https://www.mobilmania.cz/...hybejici-nabijecku-a-ted-ji-take-odstranuje/sc-3-a-1350216/default.aspx

Jakože dalo se to čekat... ...jako vždy...
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    PLAVEVA: Cena je to obvykla, to same nabizi Mibil Pohotovost treba.
    Ber to tak, ze tomu mobilu skonci podpora pristi rok a jd uz hodne vybehovy.
    PLAVEVA
    PLAVEVA --- ---
    Hezke svatky vespolek, tady lama.
    Coje na tomhle spatne ze je to tak levne? Resp. Koupit nebo se osklive spalim?
    Smartonix.cz - rychle, levně a spolehlivě
    http://www.smartonix.cz/ProduktDetail/4642911-apple-iphone-se-64gb/cs-CZ
    FMATEJU
    FMATEJU --- ---
    HERKULES: Uz sem to nasel. U kazde aplikace mam vypnuty - nabizet v hledani. ‍♂️
    FMATEJU
    FMATEJU --- ---
    HERKULES: Kdybych to nezkousel tak se neptam.
    Asi sem to nekdy nekde vypnul a nevim co. Mne to proste nejede.
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    FMATEJU: Není nic jednoduššího než to zkusit :) ano jde to
    FMATEJU
    FMATEJU --- ---
    Jde ve spotlightu vyhledávat appky, který mám v telefonu?
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    KOC256: Taky mi to na androidu prislo jako skvela funkce s ted mi to chybi. Ale vyhledavat kontakt swipnutim dolu po homescreen to docela řeší.
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    KOC256: jo, asi jo sry :-)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    FELCARKILLER: Ja uz odpovedel ne?

Rikam ze by to byla alternativa. Treba prave do auta - nepolemizovat o Siri, Car Play, atd.
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    KOC256: a napsat petr do spotlightu je horsi v cem? kdyz mas k dispozici celou klavesnici a ne jenom cisla

tohleto vyhledavani pres cisla pouzivam na infotainmentu v aute, nijak me to neobtezuje, ale nepripada mi to v nicem lepsi, ani horsi :D
    KOC256
    KOC256 --- ---
    CROSS: Tak ona to je hodne efektivni moznost. A jen to ze to je stare, to nemusi byt spatne. Byla by to fajn alternativa.

Ale treba bych ji ani sam nikdy nepouzil. Pouzivam ke vsi spokojenosti Spotlight...
    CROSS
    CROSS --- ---
    KOC256: no já mám za to, že jsme všichni pochopili, co tim myslel, spíš se řeší, proč to tak v iOS nefunguje (a jestli by mělo).

Za sebe můžu říct, a nemám tady ten pocit poprvé, že si připadám, jako kdybych měl jít se starým Papouškem na zmije. Použít papouška k lovu zmijí? Vidíte, to mě nikdy nenapadlo... A to teda mobil používám cca od roku 1997, takže jsem si psaní tímhle stylem užil. Ale každej máme jiný zvyky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam