• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    NOPOLICE: V tom případě je Lightroom dobrá volba. Můžeš třeba filtrovat i podle modelu foťáku, takže pokud jich máš víc, tak je možný si v tom udělat jednoduše pořádek. Umí to i face recognition a má to fajn možnosti na selektivní a non destructive editování
    NOPOLICE
    NOPOLICE --- ---
    FARFELOO:
    VFISA: měl jsem právě na mysli fotky i odjinud, nejen z iphonu, ale z foťáku apod. prostě all in one řešení.
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    CROSS: Ne, koupil jsem si to na Adobe webu a přihlašuju se přes jejich login
    CROSS
    CROSS --- ---
    FARFELOO: a ty provozuješ ten z Appstore přes in-app purchase?
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    CROSS: Mají v tom velkej bordel:-D Subscription s velkým úložištěm 1TB se jmenuje “plán Lightroom” a platí to jenom na ten Lightroom, který je v appstorech (na Mac i iOS).

Pak je ještě “plán pro digitální fotografii”, který ti dává access navíc ještě k Photoshopu a “Lightroom Classic”, což je ten původní krabicový Lightroom a je ke stažení na webu Adobe a funguje jenom na desktopu. V tomhle subscription je jenom 20GB a musíš si dokoupit větší storage extra.
    CROSS
    CROSS --- ---
    FARFELOO: Ten Lightroom přes Appstore nebo napřímo od Adobe? (Pořád mi neni jasný, jestli Appstore verze taky obsahuje úložiště.)
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    NOPOLICE: Kromě iCloudu si platíme ještě Lightroom. Dáváme tam fotky z digitálu a scany. Důvod je hlavně ten, že k tomu máme všichni z rodiny přístup bez extra kroku sdílení do nějakých alb.
    CESKI
    CESKI --- ---
    CROME: obchody vykupují starší kusy a dávají i vcelku pěkné slevy na kusy nové....
    NATURALPLAST
    NATURALPLAST --- ---
    CROME: Jestli myslíš vojety věci tak mám. Moje prioritách ale byl origi displej atd. Znám spoustu lidi co mají iPhone za par korun ale je rám vinrdana baterkách a displej. A fakt. Musím říct ze originál Vs. Fejk displej je kurva znát.
    NATURALPLAST
    NATURALPLAST --- ---
    CROME: To není úplně pravda. Občas se dá koupit i. Třeba v Datartu ale jestli ušetřit 500- max litr?
    PAYA
    PAYA --- ---
    CROME: Nikdo nema levnejsi ceny, na Apple jsou minimalni marze :)
    CROME
    CROME --- ---
    Mate tip na osvedcenej shop na iphony co ma levnejsi ceny?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NATURALPLAST:
    Mi to obcas udela u jedne konkretni app. nez jsem si vsiml, ze cara je na boku, tak jsem hodne klel, bo to neslo pouzivat a nevedel jsem jak z toho ven :)
    NATURALPLAST
    NATURALPLAST --- ---
    Stala se mi takovej vtipnej bug. :)

VFISA
    VFISA --- ---
    NOPOLICE: Jak píše koc, “optimize storage” je reseni. Mám tam cca 600GB fotek a stále to jede ok na cca 6 zařízeních.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NOPOLICE:
    Nic jiného.
    Na mobilu nemusíš mít všechno stažené (Optimalizovat úložiště na iPhone).

Od roku 2011 mám těch fotek cca 84 GB fotek. Na Tabletu kde to mám zaplé mi zabírají 3 GB.
    NOPOLICE
    NOPOLICE --- ---
    Co používáte na správu fotek nad rámec fotek na icloudu? Vycházím z toho, že icloud i phone má omezený data, navíc co se maže na telefonu, smaže se i z cloudu. Tak něco na trvalejší zálohu. Používal jsem google photos, ale moc mi nevyhovovaly.
    MUXX
    MUXX --- ---
    ja jsem pres ali kupoval nejaky ultralevny jack<>lightning a stalo to za prd, zvukove se to dalo, ale z nejakyho duvodu v tom bylo slyset nonstop piskani.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    M0R:
    asi bych to koupil za tu cenu, technologicky asi není důvod aby to nefungovalo. Záleží co přesně po tom chceš no...
    M0R
    M0R --- ---
    u applu je to podle mě takový ošidný
    M0R
    M0R --- ---
    KOC256: hmm to je všechno asi od sedmičky nahoru
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam