• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    SUBTITLES017: Já raději budu mít stejně dokonalý a bezvadný tenoučký telefon v stavu jako ho výrobce zamýšlel, než olepenou cihlu v gumovém obalu ve všech spárách zaplněném špínou a pod téměř neprůhledným zedřeným přelepem displaye.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    radši budu pouštět telefon na zem, než abych ho měl v takovým hnusu někde na pasku nebo kde.. ble, to je snad ještě horší než ponožky v sandalech (nebo minimálně nastejno)
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    Za desítky let ti nikdy neupadl mobil ? To jsi asi jediný člověk na světě :D
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Když si člověk navykne na ten pohyb, tak je to na jistotu i bez koukání. Nemůže se nic stát. Zatím co když to člověk nosí různě po kapsách, nebo dokonce po zavazadlech, tak to pak musí oblepovat sklíčky, balit do gumy. Je to hnusné, neforemné, veškerý design je v háji. Navíc je to často díky nošení po všem možném i špinavé. Prostě hnus. I když se mým brašničkám na opasku už "desítky let" módní guruové vysmívají, nehodlám to měnit. :)
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    No už je to 14 let od prvního iPhone. (měl jsem pocit, že je to už 20 let)
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    MADBANANA: No ne jeden. Od prvního iPhone. Vlastně ještě předtím i Hloupé mobily. Prostě od začátku. Ještě jsem našel i pouzdro od Nokie :D

MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    HOWKING: Desítky let?
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    ELPASO
    ELPASO --- ---
    CROSS: Cejtim ve tvém příspěvku takovéto "pico". Takže odpověď je ANO, PŘESNĚ TAKHLE :) lol
    CROSS
    CROSS --- ---
    NATURALPLAST: to ponechám na představivosti každého soudruha
    NATURALPLAST
    NATURALPLAST --- ---
    CROSS: A to to nosis takhle na tom opasku jak tady ten chlapec? :)

NATURALPLAST
    NATURALPLAST --- ---
    DEIKSAC: Mimochodem teď jsem kupoˇvl nedávno jedno sklo a chtěl jsem aby to překrývalo celej displej a našel jsem tohle. Je k tomu takovej plastovej rámeček kterej pricvaknes na iPhone a do nej vložíš to sklo a přilepí, rámeček ďas pryč a je to. Sedí to úplně přesně na milimetr. A z Wish jsem objednal úplně ty stejný skla 10x asi za dvě stovky.

Ochranné tvrzené sklo pro iPhone X / XS / 11 Pro - ESR, Screen Shield 3D (s aplikátorem) - iPouzdro.cz
    https://www.ipouzdro.cz/...vrzene-sklo-pro-iphone-x-xs-11-pro-esr--screen-shield-3d--s-aplikatorem-/
    CROSS
    CROSS --- ---
    Já teda od 3G nikdy nic na displej nedával a nikdy se mi to nevymstilo. Ale poslední roky nosim telefon převážně v pouzdře (jako že ve fest pouzdře, ten poslední v tomhle od maxpedition)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DEIKSAC:
    od predniho fotaku vetsinou necekas nejake zazraky, ale jsou i skla s vykrojem.

Zadni cocky neprekryvam.
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    jasne, ja prave koukam, kterak to prekrejva senzory, tak si rikam, esli to nebude kazit predni kamere vyseldky. a sklicko na cocky byste taky volili?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DEIKSAC:
    Na všech iPhonech jsem vždy měl sklo... Nevadí mi a mám lepší pocit.
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    obtezovali byste se na iphone 12 s pridavnym tvrzenym sklem?
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    KOC256: No, ale zase s takovym využitím to padá rychle u všech telefonu... co jsem sledoval drain testy tak plna zátěž na 12 mini byla nějakých 7,5 hodiny na screen on time což je za me absolutně super.

iPhone 12 mini battery drain test (vs. iPhone 11)
    http://www.youtube.com/watch?v=w-06tbGqGs4

Je ale pravdou ze tady na ip 11 má nějakých 87% životnosti baterie.

Na druhou stranu stačí ti nějakých 30 minut a nabijes 60%.. fakt záleží jakým stylem se telefon používá..
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Hodne mi setri baterku notifikace na hodinkach, kdyz se porad nerozsvedcuje display...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ELPASO:
    ASAFA:
    No ja v cca 16 podchazel z domu na "prochazku". Tri hodiny venku, kde jela navigace, GPS (geocaching), sluchatka na BT, radio (data) a ted mam 19% na iP11. Takze se bojim...

ELPASO:
    W_NOICE78:
    Heh, tak za me TELE nejmene pouzivany a tak me vubec nevzrusuje, ze by mel na iP 12 mini chybet. Ja naopak 1x a 0,5 pro sirokopohledy super :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam