• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    HERKULES: Je to jednoduchý, Apple si drží své nastavené ceny, a i největší dovozci/prodejci v CR si ji upravovat nemohou. Pokud kupuješ něco levně, vždy v tom bude nějaký háček. Jinak ne nemá a nevím co máš proti Kladnu :D
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    Zdravím. Dá se prosím nějak ověřit pravost výrobků apple? Nějak přímo ofiko na jejich stránkách. Pokukuju po airops pro a rozdíl mezi apple cenou a tím, co se na netu dá najít je i 2000. Ale nerad bych koupil nějaký shit z garáže u Kladna :)

Díky.
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    Mám hodně funny a otravnou chybu v SMS zprávách, děje se mi u zpráv od zásilkovny, DPP, Vodafonu atp. že když si otevřu poslední zprávu, mezitím si přepnu na jinou aplikaci, a poté zpátky na zprávy, změní se mi zpráva na nějakou jinou, zpravidla z května loňského roku. Dokonce to dělá tak že když jsem smazal celou konverzaci od Vodafonu, tak poté co mi přišlo nový vyúčtování tak se mi tam zobrazili i ty smazané zprávy.
    Setkal se s tím někdo? Je nějaká možnost opravy, ono bývá dost otravný když si jdfete něco vyzvednout a balík tam není protože nedojde že koukám na rok starou zprávu.
    Já tuším že by to mohlo být způsobené tím že jsem přetahoval nastavení a zprávy ze Samsungu právě loni v Květnu.

ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    Moje minirecenze Airpods Max

[ ZVIRATKO @ HEADPHONES - SLUCHÁTKA ]
    CROSS
    CROSS --- ---
    ONDRA_PATA: "machine learning" ;-]
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    tak ctvrtej pokus “ignorovat” uz se chytil
    DREEK
    DREEK --- ---
    ONDRA_PATA: Zkus vypnout v Nastavení - Mapy - Zobrazit polohu auta.

Potřebuje to BT, tak to je možná důvod, proč ti to nejde odpojit a ignorovat.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    bohuzel nic z toho tady nijak nepomaha.zkusim priste zase nejaky komba.kdyz na neco prijdu,podelim se.

diky za snahu
    CESKI
    CESKI --- ---
    ONDRA_PATA: Mě to v nastavení auta dá vybrat dvě možnosti. Připojit telefon a připojit jako přehrávač.
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Bohuzel automaticky, jedine bys musel pokazde manualne zarizeni odebrat aby se to priste samo nepripojilo..., nebo v menu "vypnout" bt.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ONDRA_PATA:
    a to "zobrazit oznameni" nic zajimaveho nedela?
    Nebo to "Odpojit" pak se to pripoji znovu automaticky?
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    KOC256: tam neni vubec moznost nastaveni pripojeneho zarizeni. nenasel jsem ani moznost vypnuti BT,protoze nejaky zakladni autoradio od renaultu (rodicu).
    chybi mi proste v mobilu neco jako wifi u ntb,kde si clovek zaskrtne “pripojovat se automaticky”.
    jeste zkusim trochu pogooglit a pockam,jestli to tu uz nekdo neresil
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ONDRA_PATA:
    a v aute to nejak zakazat? Pouzivas to nekdy? Nejde to uplne vypnout?
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    KOC256: praveze ne.dal jsem ignorovat uz dvakrat a dnes rano zase automat. pripojeno
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ONDRA_PATA:
    Když dáš Ignorovat, tak by to spojení mělo být zapomenuto a pro další by si to mělo vyžádat spárování.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    kde se v nastaveni vypne automaticky pripojovani k bluetooth zarizeni? kdyz sednu do auta,automaticky se pripojim k autoradiu,coz nechci.vzdycky odpojim a priste zase

FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    NATURALPLAST
    NATURALPLAST --- ---
    KOC256: Ona hlavně s tím krytem funguje taková mystická magie. Můžeš mít na telefonu kryt dva roky a nikdy ti nespadne a jednou ho sundas na 10 minut a buuummm. Každopádně to sklo přes celej displej fakt není vidět. Kryty rad nemám ale novy founy jsou dělaný do padu tak 30cm na koberec. :)

Jinak jsem tady nechtěl rozjet opaskovou válku. Já si teda o tom myslím svoje ale kazdej ať si nosí co chce jak chce.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HOWKING:
    Tim ze to sklo stoji 1€, tak je klidne budu co mesic menit. Jen aby tu nedochzelo k zbytecne vyhrocene desinterpretaci.

A mam ho, protoze ho pouzivam i v prirode, kde mam pracky treba od hliny, pisku atd. To by uplne dokonaly dlouho nevydrzel.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Zacina to byt ideologicka debata. Tak jen napisu jak to mam ja.

Olacku pouzivam protoze:
    - ochrana
    - obcas se mi libi decentni zmena designu
    - srovna mi to krive zada (cocky) do roviny
    - neklouze mi

Sklo nosim protoze:
    - lepsi pocit z neposkrabani
    - pri volbe spravneho skla nepoznam rozdil

Kdysi jsem mel kozenou kapsu do ktere jsem mobil daval. To bylo super, mel jsem na to grif, ale proste jsem to opustil. Nyni jen sklo a tenka olacka a nosim to v kapse.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam