• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    Mám ještě jednu stejnou, tak to na par dnů vyzkousim a uvidíme. Přijde mi ale zvláštní, že to odpojí tu indukci napořád...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    AUDIAC:
    možná zkusit jinou nabíječku, abys vyloučil chybu její? Že tomu nějak naloží a něco se tam odpojí, aby ho to ochránilo(?).
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    zkusil bych jinou nabijecku
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    KOC256: Právě že jenom někdy, třeba jednou za týden. Dávám to tam všema směrama bez úspěchu, po restartu to jede bez problému. Nabijecka Je Baseus.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    AUDIAC:
    a to ti dela v zdycky? Jaka nabijecna?
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    a to mas ten jejich slavnej magsafe?
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    Optimalizací by to nemělo byt, to by blblo denně. Tohle je naprosto random. Zatím to vypadá, že se vrátím ke kabelu, přecejen přidaná hodnota bezdrátu je pro mě minimální, spíš naopak...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    AUDIAC:
    Vetsinou kdyz se mi mobil nenabil, tak to bylo spatnym polozenim. Casem jsem v ruce nabral grif, jak si dobre polozeni “odmerit”. To je problem univerzalnich nabijecek. Jinak Sleepcycle me uz parkrat v noci vzbudil a upozornil na to, ze se mi mobil nenabiji :).

Ale zrovna dneska jsem se rano vzbudil a mobil mrtvy. Ale to je zrejme tim ze ho mam novy (12 mini) a nemam v ruce ten grif. Dneska by mi mela prijit magsafe nabijecka s magnetem, takze toto “spatne” pokladani odpadne.
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    AUDIAC: parkrat se mi to stalo, ale fakt vyjimecne, neskonci ti to nahodou vzdycky na 80%? Mozna mas zaplout optimalizaci nabijeni, ktera se spatne naucila tvoje navyky

AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    Mám sto chutí to bezdrátový nabíjení někomu omlátit o hlavu, přijde mi, že to víc nefunguje, než funguje... telefon musí byt správně naštelovanej, k tomu to takhle blbne... nebo je možný, že mám jen blbou nabijecku?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    AUDIAC: Nekolikrat u iP 11 PRO. Byl treba restart.
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    Mám problém s iP 12 pro a bezdrátovou nabíječkou. Občas se mi stane, že po celé noci není nabitý do 100 % a pak vůbec nereaguje na položení na nabíječku. Můžu ho tam pokládat jakkoli a nic, pomůže jedině restart telefonu. Z toho důvodu podezírám spíš telefon než nabíječku. Stalo se vám to někomu?
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    MERTLAS: Hele já ten telefon nehodlám používat, chci ho mít jen abych se naučil pracovat s IOS, pro případ potřeby... dyk já na tom ani nemůžu napsat esemesku, jak je to mrňavý oproti mýmu normálnímu telefonu :D Takže klidně nějakou obyč, neorigo. Co jsem googlil, tak se to v obchodech pohybuje s prací mezi 700-1400, což teda fakt dávat nechci, když to mám jen na blbnutí...
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    GEKONZPRAHY: hodil bych to bud do istyle nebo iopravny, pokud chces mit originalni, pripadne do nejakyho neautorizovanyho servisu, kde ale nemas jistotu, jak kvalitni baterku ti tam daj... :)
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    CESKI: Můžeš bez problému stávající účet.
    CESKI
    CESKI --- ---
    FLLIP: je potřeba nová registrace na youtube??? Nebo to projde i se stávajícím účtem???
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    Ahoj, dostal jsem na hraní Iphone SE. Zatim se nějak snažim pochopit jak to má fungovat, ale jako zapřisáhlej majitel androidů lehce tápu, ale to se časem poddá :)

Spíš by mě zajímalo, jestli je tu někdo, kdo mi vymění baterii? Píše mi to kondice baterie - servis a maximální kapacita 79%. V praxi to vypadá, že když ten mobil vyndám z nabíječky, deset minut se v něm hrabu, tak je baterka na 30%. Předpokládám, že se tu někdo z Prahy najde, tak se ozvěte, díky :)
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    KOC256: Jasný, kdybych si to pamatoval tak se určitě podelim. Ale já tu aplikaci měl nainstalovanou asi 5 minut. Kdyžtak tady sem našel ten postup podrobněji popsaný, včetně odkazů na ty VPN služby. Akorát tam využívají Indii a ne Venezuelu :)

YouTube Premium za 10 Kč měsíčně: Návod jak ušetřit a zbavit se reklam
    https://www.skrblik.cz/blog/youtube-premium-za-40-kc-mesicne-navod-jak-usetrit-a-zbavit-se-reklam/
    KOC256
    KOC256 --- ---
    FLLIP:
    chtel jsem se vyhnout slepym cestam pokud jsi nejakou konkretni pouzil...
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    KOC256: Nevím, použij asi jakoukoliv VPN službu, která má nějaký trial.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam