• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    KOC256
    KOC256 --- ---
    WOJTISHEK:
    A proto plochy uz zrusili, stejne je nikdo nepouzival :D

Horsi je kdyz jsem vcera hledal appku u ktere jsem nevedel jak se jmenuje :D
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    GEKONZPRAHY: No jako kdysi silne zaryty androidista a antiapplista jsem si na spotlight iP7 navyknul takovym zpusobem, ze uz bez nej nenajdu ani aplikaci na plose :D
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    GEKONZPRAHY: no jo no :) proc se drbat za pravym uchem levou nohou, kdyz to muzes delat pohodlne pravou rukou? :)
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    Wow :) Jako chápu, že jste na to zvyklý, ale tohle je pro androidistu slušnej šok :D
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    GEKONZPRAHY: staci kdyz na homescreenu potahnes dolu a normalne zacnes vyhledavat :) proc chodit do ciselniku... :)
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    GEKONZPRAHY: hledej pres spotlight
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    GEKONZPRAHY: To nejde myslím
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    HERKULES: Asi jsem se špatně vyjádřil, myslim přímo na záložce ČÍSELNÍK, kde nemáš qwerty, ale číselnou klávesnici.
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    GEKONZPRAHY: Ne. Stačí napsat Petr.
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    To musim někde v nastavení něco zapnout, aby fungovalo vyhledávání v kontaktech přes číselnou klávesnici? Víte co myslim, zmáčknu 7327 a vyhledá to všechny kontakty jménem Petr...
    JERMAINE
    JERMAINE --- ---
    Nemá náhodou někdo navíc Earpods s lightningem?
    Praha
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    Když tak já mám jednu nevyužitou bezdrátovou nabíječku k dispozici. Telefon na ni by měl jít položit skoro jakkoliv (rozumně) - má tam 5 cívek. [ OFFERINGNABÍZÍM: (zlevněno) Qi bezdrátová dual nabíječka Keysion / 500 CZK ]
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    Mám úplně tu obyč nabíječku z ikea a naprosto v pohodě. Při pokládání si dávám pozor aby se nabíjení zaplo. A pak úplně v pohodě. A tahle "malá cena" mi za bezdrat stojí. Kabelem vlastně už skoro nenabijim vůbec
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    Mám ještě jednu stejnou, tak to na par dnů vyzkousim a uvidíme. Přijde mi ale zvláštní, že to odpojí tu indukci napořád...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    AUDIAC:
    možná zkusit jinou nabíječku, abys vyloučil chybu její? Že tomu nějak naloží a něco se tam odpojí, aby ho to ochránilo(?).
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    zkusil bych jinou nabijecku
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    KOC256: Právě že jenom někdy, třeba jednou za týden. Dávám to tam všema směrama bez úspěchu, po restartu to jede bez problému. Nabijecka Je Baseus.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    AUDIAC:
    a to ti dela v zdycky? Jaka nabijecna?
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    a to mas ten jejich slavnej magsafe?
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    Optimalizací by to nemělo byt, to by blblo denně. Tohle je naprosto random. Zatím to vypadá, že se vrátím ke kabelu, přecejen přidaná hodnota bezdrátu je pro mě minimální, spíš naopak...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam