• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    PEDRO
    PEDRO --- ---
    Nejdou mi odesilat fotky primo do whatsapu, vubec mi to moznost tyhle apky ve sdileni souboru nenabizi. Tusite kde je zakopanej pes?
    KOLCON
    KOLCON --- ---
    GEKONZPRAHY: Gekonezprahe, tvůj iphone je zjevně prokletý. Doporucuju to vyvést na venkov, třeba do Průhonic, telefon probodnout dřevěným klackem a zahrabat 6 stop do země!
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    Tak jsem si z app store stáhl přesně jednu applikaci, a to youtube. Teď mi přišel mailem tenhle invoice. Co to má znamenat? :)

DOTCOM
    DOTCOM --- ---
    Potreboval bych nakej gadget na cesty, kde sebou nemam maca ani solidni pripojeni k interneti, abych si mohl zalohovat fotky z fotaku (fuji) na externi ssd disk. Predstavuju si to jako nakej usb hub k iphonu, do kteryho strcim SD kartu a usb disk a pak data prekopcim z jednoho do druheho. Nemeli byste tip na neco takovejo?
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    CAMELLA: Už vyřešeno, viz níže.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    GEKONZPRAHY: a není ten mobil propojený do rodinného sdílení?
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    DUCATIMONSTER: A S7 snad na základní naučení práce s Androidem nepostačuje?
    JYRKA: Dokonce to ani jinak zadat nejde, pokud to neni přesně v tom formátu co píšeš, tak je to políčko zašedlý.
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    GEKONZPRAHY: Já to četl , ale je to jako se vrtat v S7.
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    GEKONZPRAHY: Upřímně, SE jsem nedávno aktivoval pro dceru a bez problémů. Ten datum narození: zkusil jsi ho zadat ve formátu DD/MM/YYYY? U iTunes Producer to mají takhle zvoraný, třba to zabere tady
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    DUCATIMONSTER: Proč seš línej si přečíst co jsem psal o pár příspěvků dřív?
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    GEKONZPRAHY: Omlouvám se, popletl jsem si to s kolegou, který psal o 4s.
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    Proč chces používat 5 let starý telefon ?
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    JYRKA: Asi nerozumim tvýmu sarkasmu... SE je oficiálně podporovaný zařízení, tudíž nevidim důvod proč by to nemělo fungovat.

Kartu se mi právě podařilo přidat přes Nastavení - Apple ID - Platby a doručování. Víceméně to vypadá stejně jako na tý fotce co jsem přidal, ale číslo tam šlo bez problémů vložit.

iCloud - screenshot ti asi moc nepomůže, vypadá to takhle - po kliknutí na pokračovat se objeví to loading kolečko, ale hned zase zmizí a nic se neděje.

JYRKA
    JYRKA --- ---
    GEKONZPRAHY: To je zajímavý. Asi jsi první, kdo zkoušel zadat platební kartu nebo datum narození do Apple. :)
    Ne, vážně, bez sarkasmu: ten mobil je opravdu hodně starej. Nevím, jestli vůbec ještě jde aktivovat.
    Co se týká iCloudu, to je jiná věc - můžeš hodit nějakej screenshot?
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    Další věc, snažim se přes počítač přihlásit do iCloudu. Zadám jméno, heslo, objeví se okno, kam mám zadat datum narození. Ať tam zadám cokoliv a kliknu na pokračovat, nehne se to dál. Je jedno v jakym prohlížeči to zkusim, jestli na kompu, na mobilu, na tom iphonu nebo na tabletu, všude to samý. Takhle mě fakt ke konvertovaní Apple nepřekecá :)
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    No, já se poslední hodinu marně pokoušim přidat platební kartu abych si mohl stáhnout nějaký základní appky z toho app store, ale nejde mi to, protože ať dělám co dělám, nemůžu kliknout do textovýho pole, kam se zadává číslo karty... platnost a ten CVV kód zadat jde, ale číslo karty ne. Takže asi jen tak se k emigraci do vašeho ekosystému nepřekecám :)

BALOSH
    BALOSH --- ---
    GEKONZPRAHY: Heh Ja si tím prošel před par lety :D zpátky uz ani zanic
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    FRUITS: Třeba app banky ti tam už nepojede. Možná i spousta dalších. Vyhoď ho. Nejstarší co má cenu je SE
    EX_ESKADR
    EX_ESKADR --- ---
    FRUITS: několik posledních tehdejších aktualizací poslalo již takhle starší HW do kopru, je to prakticky nepoužitelné. Maily ještě v pohodě, sem tam nějaká appka, když máš štěstí, ale jinak je to nespolehlivé a značně matoucí ve srovnání s čímkoliv novějším. Na focení to má vyloženě už špatnej foťák z dnešního pohledu, telefony asi zvedneš, ale mě se kouše obraz a občas nereagujou tlačítka. Hudbu to asi přehraje
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam