• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    WAKI
    WAKI --- ---
    KALHOTKA: Tak pokud neřešíš data máš neomezený, tak asi nemusí. Pokud nemáš v nastavení zaškrtlé nahráváni jen přes wifi. A nebo taky chvilku trvá, než se soubor objeví.
    WAKI
    WAKI --- ---
    KALHOTKA: A takový blbý dotaz, místo na icloudu máš? Nebo bych to řešil zálohou na pc komplet.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    THRASHER:
    Popravdě ani nevím, proč tě jen neignoruji, Asi mám samaritánskou naději, že začneš být normální...

1/ "ti ten mobil najdou" - a proc by to mel mit? Vzdyt by to bylo zasadni poruseni bezpecnosti. Jak bys zajistil, ze nekdo bez faktury (faktury?!?!?!) to nepouzil ==> NESMYSL

2/ "kdyz pouzivaj sledovani obrazovky" - co tim myslis? Zrovna Apple nedovoluje nahravat ani telefonaty. tedy kde jsi nabral tohoto dojmu? Nejaky ROZUMNY zdroj?

Ale jak tu opakovane zaznelo. Apple ma silny nastroj v podobe Find My Iphone. Jen si ho clovek musi v dobe, kdy ma telefon v ruce zapnout.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KALHOTKA: Zkus tenhle navod. Sekce "Přesunutí souborů z iCloud Drivu" je to co chces (akorat ty to chces obracenym smerem coz se dela defakto stejne).

https://support.apple.com/cs-cz/HT206481
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KALHOTKA: Jestli to mas v aplikaci "Soubory" tak tam by to presunout jit melo. A jestli to je v jine aplikaci tak by to zase melo byt zahrnute v zaloze iCloud.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KALHOTKA: Nutne je vypnout Find my iPhone. Idealni je cely telefon smazat. Na iCloud by melo byt zazalohovane vse. Idealni je vynutit rucne zalohu at je aktualni a hned potom smazat zarizeni.

https://support.apple.com/cs-cz/HT203977
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    THRASHER: Bereš něco? Dopurucil bych treba Lexaurin.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    THRASHER: Protoze vubec nedava smysl.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    KOC256: "heslo" jsem přehlédl.. pak je to jasný
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SUBTITLES017:
    proto tam je to heslo (tvar: "KDE heslo cislo").

Jinak musi byt telefon zapnuty... Jinak dojde info o tom, ze to neni mozne...
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    KOC256: jak to funguje? jde to i takhle zpětně, po ztracení telefonu? teoreticky by bylo dost lehké takhle sledovat někoho, koho čísla znám, ne?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Tak jen pro info. Treba to nekomu pomuze. TMO ma sluzbu "KDE" takze po nastaveni se da dohledat poloha jako SMS na cislo 5727 ve tvaru "KDE heslo cislo" a zasle to SMS s polohou.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ONDRA_99:
    To asi neni treba rozebirat. To je jen mlaceni prazdne slamy. Uz se to stalo.
    Bud pomoz a nebo mlc. Diky...
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KOC256: "Life hack" je pouzivat find my iphone kdyz ta moznost existuje. O nejakych "prioritnich zpravach" osobne slyslim poprve. Proste se ten clovek rozhodl nepouzivat nabizenou bezpecnostni funkci telefonu a tak ted ma o to mensi moznost s tim neco delat.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ONDRA_99:
    Diky. Jo to vsechno jsem si uz precetl. Me spise jde o to, ze drive existovaly zpravy co se neukladaly jako SMS a robrazily se na obrazovce snad v trochu prioritnejsim rezimu... Tak zda to nahodou neexistuje. Pripadne zda treba Facebook nebo neco jineho neumi najit sveho klienta? Fakt jen fabuluji...

Proste zda někdo nezná nějaký life hack...
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KOC256: Z principu fungovani to nejde zapnout remote. A jako mit to vypnuty je trosku hloupost no. Policie muze ten telefon bloknout aby nesel pouzit s ceskyma operatorama. Ale jinak muze imho jen cekat a doufat.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Kámošovi vypadl mobil v taxíku... Ale nemá na něm zapnutý Find My Iphone. Každopádně ho někdo připojil na nabíječku, protože včera byl mrtvý a dneska zvoní... Ale nedá se poslat ani zpráva na mobil, protože má vypnuté zobrazovaní obsahu zpráv bez přihlášení...

Je nějaká možnost, jak na display něco zobrazit? Zapnout FMI vzdáleně? Nebo prostě jen doufat, že PČR stihne požádat operátora o lokaci dříve než ten mobil někdo vypne?

To že je zapnutý mi dává naději, že ho snad někdo vrátí...
    NATURALPLAST
    NATURALPLAST --- ---
    EX_ESKADR: Hlavně vyměnit zadní kryt znamená kompletně rozebrat celej telefon. Jednou jsem to dělal a je to celkem na nervy. :)
    EX_ESKADR
    EX_ESKADR --- ---
    ALI: Posta
    ALI
    ALI --- ---
    EX_ESKADR: v servisu mi rekli 9k. za to se ten telefon opravovat nevyplati.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam