• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    NATURALPLAST
    NATURALPLAST --- ---
    NOPOLICE: A nemáš tam nějaký velký video nebo něco v telefonu?
    NOPOLICE
    NOPOLICE --- ---
    SUBTITLES017: to by se ale taky počítalo do zaplněné kapacity, ne?
    kažodpádně jak na telefonu, tak i na cloudu je v nedávno smazané cca 80 položek, většinou fotky, tak si myslím, že to tím nebude
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    NOPOLICE: fotky v "nedávno smazané"?
    NOPOLICE
    NOPOLICE --- ---
    Iphone mi ukazuje, že mám zaplněný icloud a už se tedy nezálohuje. Myslel jsem, že to je nějakou duplicitou dat, protože jsem přecházel ze starého na nový a v jednu chvíli jsem měl přihlášený 2 telefony.
    Ale i po odhlášení starého se situace nezměnila, nevíte někdo co s tím? Na icloudu mám zaplněno 2,8 GB z 5GB, ip12 mini, ios 14.4.

GUMIDEK30
    GUMIDEK30 --- ---
    XEHUTL: Jj doma a je fakt ze mam pristuocna wifi sousedky pod nama. Ale deje se mi to aj v praci a tam je jen jedna wifi a siroko daleko nikdo
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    GUMIDEK30: A kde v tu chvíli jsi? Předpokládám že doma? A kolik ti v okolí svítí ještě cizích wifin tušíš? Často bývá na vině zarušení, jak se navzájem perou o stejné pásmo, typicky na sídlištích..
    GUMIDEK30
    GUMIDEK30 --- ---
    Ahoj mam dotaz. Kdykoli sem na wifi tak se mi net hrozne seka a dlouho se to nacita. Prepnu na data a vse frci. Ale u wifi mi to dela tohle docela casto. Stale tam beha tady to kolecko vedle signalu wifi viz foto. Pak se to rozjede ale pak treba zapnu ig a zase se to toci pise to bez internetu a ze kanal nelze altualizovat. Jinak mi wifi frci v pohode na vsem. Nestava se mi to jen doma ale i na dalsich wifi.
    Poradi nekdo ?

EFESH
    EFESH --- ---
    jj, myslim tu - no 11 dni, to neni prece zas tak strasne dlouho :D

u me teda to je jak kdyby framerate UI spadla na polovinu, skoro porad, a taky se vcelku zahriva prijde mi...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Co je mysleno posledni aktualizaci? 14.4.1 je tu uz strasne dlouho. Ale pri swipovani mezi obrazovkama jsem mel taky trochu pocit ze to dela slideshow.
    EFESH
    EFESH --- ---
    zaijmavy, online sem neco nasel, ale moc toho neni...
    asi hodne nespecificky bug :/
    DUKED
    DUKED --- ---
    EFESH: Zadny problem, 8
    WAKI
    WAKI --- ---
    EFESH: Vubec 11 pro
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    EFESH: Ne. Máme 11pro a 12pro.
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    EFESH: Vubec, vse v pohode. 12 pro
    BEEBLEBROX
    BEEBLEBROX --- ---
    EFESH: Taky, 8
    EFESH
    EFESH --- ---
    Po poslední zaplate telefon dost seká UI. Mate to taky? 11 Pro
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    7FLAMES: no snad se podarilo. Moc dekuji
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    Prosim, jak zrusim sluzbu TV apple ci jak se to jmenuje?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    CHILDINTIME:
    Tak na to jsem si stěžoval snad už před rokem? Možná i déle...
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    CHILDINTIME: Jojo, ono se na to cas od casu nam povede urvat nejaky souvislejsi cas aby se tomu povenovalo. Jak rikam ja nevim uplne do detailu co vse se tam deje protoze sem na tuhle cast nesahal.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam