• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    KOC256
    KOC256 --- ---
    THRASHER:
    posouvátko na boku neřeší vyskakování bublin s notifikacemi.

Kabel je pravěk, právě ze zmíněných důvodů...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SUBTITLES017:
    jen kabel. cihliček máme přece všichni dost ;-)
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    DUCATIMONSTER: Používám to tak roky a je to pro mě killer feature.
    U postele mám normální nabíječku z IKEY a funguje parádně. Svítí jen prvních pár vteřin (asi aby potvrdila funkčnost po přiložení) a pak zhasne.
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    Vážně vám to přijde lepší nez nabíjení kabelem ? 7 let zpátky jsem to zkoušel s nexusem 5 a nijak dobry mi to nepřišlo. Dáš to nabíjet a najednou se potrebujes na něco podívat , sundas to a mrknes pak vrátíš na nabíječku a tohle se může několikrát opakovat . To prece musí delat spatne baterce , ne ?
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    KOC256: jo, koukal jsem jeste na tu, kterou jsi posilal a libi se mi moznost nabijet i airpody.. byla v baleni i "cihlicka" do zasuvky, nebo je tam jenom kabel a se musi koupit zvlast?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SUBTITLES017:
    občas se mi stává, že telefon blbě položím a ráno je vybitý. Takže kdyby šlo o prosté nabíjení u postele, koupil bych si tu standardní MS nabíječku za litr od Apple. Ale pravdou je, že nějaký sofistikovaný stojánek s více funkcemi je fajn.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    KOC256: potřebuju tu tam položit a ráno si vzít nabitý telefon (náklon a magsafe asi úplně nevyužiju, resp asi jsou to vyhozeny peníze..) nebo jaka je ještě další výhoda magsafe?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MERTLAS: Tak mi funguje. Obcas blika, ze se nejak sekla (pri divicejsim sundavani a davani z5), ale jinak funguje. Ten naklon je docela maly, ale obecne ten default uhel je prijemny. Nebo jen vyvyjim malou silu abych to nejak poradne ohybal. Nabijeni sluchatek mi prijde trochu pomale a prijde mi ze to vice topi nez nabiji, a tak kdyz je moznost, tak radeji napichnu na kabel.

Mam ji k pracovnimu stolu, takze hodinky tam nepotrebuji. Na hodinky mam tripple charger u postele. Ale tam mam jen pokladaci nabijecku.
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    KOC256: tu jsem po cca dvou tydnech pouzivani musel vratit, protoze prestala nabijet... nevim, jestli to byl jen vadnej kus nebo co. Byla super. Libi se mi na ni moznost naklonu. Uvidim, jak se k tomu Alza postavi. Pokud mi to vymeni, tak ji jeste dam sanci. Jinak budu muset hledat jinou.

Premyslel jsem jeste nad touhle, ale odradila mne nemoznost prave toho naklonu, ktery se v ruznych situacich hodil...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SUBTITLES017:
    na 12 už jedině magsafe.

Mám tuto:
    Adam Elements Omnia M2 2v1 s MagSafe černá - Nabíjecí stojánek | Alza.cz
    https://www.alza.cz/adam-elements-omnia-m2-2v1-s-magsafe-cerna-d6315348.htm

A spokojenost.
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    SUBTITLES017: Tak nekupuj tu z Ikei. Hnusne sviti a kdyz se netrefis presne na nabijeni, tak po case zacne blikat
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    máte někdo tip na bezdrátovou nabíječku pro ip12 pro? nejde mi o rychlost, ale o šetrnost k baterii (nabíjení přes noc)

měl jsem tuto, ale v noci zásuvka do el. dělala divný zvuky, takže mě srala (mám ji u postele)

Belkin BOOST CHARGE 10W bezdrátová stojánková nabíječka černá | Smarty.cz
    https://www.smarty.cz/...EiwAIIIz0fOhLkO4xrFVnABUdu7aMzszS2RCUtSxUaNnVLt22ldmpX4m6Ra5zhoCrQQQAvD_BwE
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    NOPOLICE: Ja cistim mikrofony a repracky kartackem na zuby a vzdycky vystouram hromadu prachu a subjektivne to ten zvuk zlepsi. Zkus.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    BARTOLOMEJ: Show previu resi zda na zamcene obrazovce bude videt text sms nebo ne. Ale bublina tam bude tak jako tak.
    NOPOLICE
    NOPOLICE --- ---
    Máte tip na spolehlivý servis na P6 nebo P7? Jde o iphone 7, jde špatně slyšet člověka na druhý straně při telefonování. Pravděpodobně bude potřeba jen pořádně vyčistit, tak bych nerad aby mi cpali výměnu repra apod.
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    KOC256: To je rozumne, ale jak rikam... DND a nebude vyskakovat nic :D
    A nebo leteckej rezim no :)
    BARTOLOMEJ
    BARTOLOMEJ --- ---
    KOC256: zkusil bych nastavit v notifikacich "show preview" = never a zapnul bych DND - to by imho melo na standardni appky zabrat, ale chce to vyzkouset
    KOC256
    KOC256 --- ---
    BARTOLOMEJ: Nejde. Potrebuje net.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TRIPLT: Kamoska z toho zarizeni promita. A nechce aby ji tam vyskakovaly moje dick pics. ;-)
    BARTOLOMEJ
    BARTOLOMEJ --- ---
    KOC256: v tom pripade si nastav "leteckej rezim"
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam