• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    CROSS:
    XEHUTL:
    Ale ja jsem spokojenej. Jenom kdyby se to dalo vypnout uplne, tak bych byl jeste spokojenejsi.
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    CROSS: Podle popisu níže asi jen při stisku.

Ještě mě napadá že by mohl být problém s intenzitou, tj. že by nereagoval na nastavení 1/2/3 a jel třeba pořád na plnej céres.. to by mi také vadilo.
    CROSS
    CROSS --- ---
    XEHUTL: no to by ani nemělo, pokud to GIOMIKYmu vibruje jen na dotek, neni to v pořádku
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    CROSS: Ano vím, a právě že ani tohle nevibruje.
    CROSS
    CROSS --- ---
    GIOMIKY: novinka nespočívala v tom, že to bylo nevypnutelné, ale prostě v tom, že to neni mechanické tlačítko, které zmáčknutí jen simuluje. Na starších telefonech se zmáčknutí Home tlačítka taky nedá vypnout, že jo.

XEHUTL: ono to tlačítko (i klasické mechanické) rozlišuje zmáčknutí a dotek ("tap"), třeba poklepáním bez zmáčknutí se aktivuje takový ten mód, kdy vršek zobrazeného obsahu sjede do půlky displeje, abys na to dosáhnul prsty ruky, ve které to držíš.
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    GIOMIKY: Jo, ale mě zavibruje jen když ho doopravdy stisknu. Při pouze doteku nic.

A mám nastaveno to nejnižší, takže to ani noc neruší..
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    XEHUTL: Moc dekuji, ale vibrace mam zakazany. Me slo o tu heptiku klikadla. Kdykoliv se toho tlacitka dotknu, tak to asi simuluje tlacitko. Nevedel jsem, ze novinka v tomhle pripade spociva v nevypnutelne simulaci kliknuti tlacitka.
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    (Err post, ne prst)
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    GIOMIKY: Nevím jestli jsi zaznamenal, ale pokud používáš vibrace místo vyzvánění tak ten default sám o sobě moc nevibruje a pod aktivním vyzváněním lze modifikovat i ten prst rytmus..

Třeba namísto:
    R....R....RR.. (a znovu)
    na
    RRRRRRRR... (a znovu)
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    Tak dekuji moc.
    CROSS
    CROSS --- ---
    To je sedmička nebo osmička s tlačítkem, co se nehýbá (nepohybuje se při „stisknutí“), ne, to podle mě vypnout nejde.
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    FLLIP: Diky, to mam, ale to tlacitko furt brni a na vyber jsou jenom ruznny druhy brneni.

FLLIP
    FLLIP --- ---
    FLLIP: Vypnul bych systémová haptika
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    SUBTITLES017: Takovy brrr... pokazdy, kdyz kliknu na to tlacitko... spustim aplikaci, prohlizim, browsim, ... ale kdyz chci jinou (dvojklik), anebo zmensit (klik), tak mi cuka telefon. Takovy maly zabrneni.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    GIOMIKY: Jaké cukání?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    GIOMIKY:
    Jake tlacitko?
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    Da se nejak na jablecnym telefonu vypnout to cukani pokazdy, kdyz tuknu do toho tlacitka pod displejem? V nastaveni jsou jenom ruzny druhy cukani, ale nemuzu nikde najit, jak to vypnout uplne.
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam