• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    KOC256: dioda ma pomalu dychat, kdyz je telefon/airpody pripojenej a dobiji se...
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    DUKED: Nad 20W. Díky za tip
    DUKED
    DUKED --- ---
    CITRONAK: Kolik W pres usb-c potrebujes? Me staci 30, mam toto : AUKEY USB C Ladegerät 30W Für iPhone 12, Schnellladen Netzteil mit Dynamic Detect & GaN Tech, USB C PD Ladegerät für 13''MacBook Pro, iPhone 11 Pro, AirPods Pro, Google Pixel, iPad, Nintendo Switch https://www.amazon.de/dp/B07PPM9T1C/ref=cm_sw_r_cp_api_i_D82KTRGKYRVC0GPE615N?_encoding=UTF8&psc=1 a max spokojenost
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    Ahoj, nemáte někdo prosím tip na dobrou nabíječku s 1x USB-C a 1x USB-A? V ČR nebo klidně i z AliExpressu, pokud ji máte ozkoušenou. Jde mi spolehlivost a také to, aby nepískala když nenabíjí. Díky.
    DUKED
    DUKED --- ---
    TAURUS: Ne, nedeje se mi to
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    Po aktualizaci na 14.4.2 se mi na Messengeru a Whatsapp neukazují na badge počty nových zpráv ani mi nechodí onscreen notifikace. Setkal jste se s tím někdo?
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    Může někdo doporučit nějaký text to speach reader na EPUBy (případně další formáty)? Já mám jeden oblíbený na Androidu - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hyperionics.avar&hl=en , ukazoval jsem to kamarádovi v důchodovém věku, co už hůř vidí a delší čtení ho unavuje, a tomu se to moc líbilo, ale má iPhone a tam s tím nemám naprosto žádnou zkušenost. Jednorázově to koupit určitě problém nemá, nějaké opakované předplatné by asi platit nechtěl. Kdyžtak díky za tipy!
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    tak koukam, ze reportovani bugu u apple je podmineno ucasti v beta programu, pac se asi predpoklada, ze live verze jsou dokonaly a nejni na nich potreba nic menit :-)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DEIKSAC:
    To mas vlastne pravdu uznavam...
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    KOC256: S tim seznamem poslednich volanych zas prr, jednak to nepokreje neulozrny kontakty, druhak pristup pres historii hovoru muze byt v leckterych pripadech rychlejsi
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    KOC256: Jasne, dik., to asi lze
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Neni treba hledat zadne dalsi kontakty, seznam poslednich volanych cisel ani nic jineho - PRAVEK
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DEIKSAC:
    1. stahnes
    2. pises a je ti jedno co tam zustalo z minula

Vzdycky stzejne.

Naopak, pokud bys NAHODOU chtel volat tomu samemu, tak usetris jeden krok :)
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    KOC256: A tam to zustane vezet jak dlouho? Vyhledavaci retezec tam strasi po provedeni akce, takze v tom neshledavam moc upgrade
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DEIKSAC:
    nepouzivej sezam kontaktu :), ale spotlight.
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    Apropos dava smysl psat apple s navrhama na vylepseni? Reagujou na to nebo na to kaslou? Jmenovite treba kdyz hledam v seznamu kontaktu, najdu co potrebuju/zavolam/poslu zpravu; pak treba za dve hodiny chci mluvit s nekym jinym, ale musim minimalne dvakrat klepnout, abych moh hledat dalsi polozku.
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    KASUMI: Jj, nakonec jsem vzala tu 12. Jako je nunu, foceni jsem zatim vyzkousela jenom zbezne, ve tme samozrejme mnohem lepsi.
    Ale trochu me mrzi, ze uz tam vlastne neni zadnej wow efekt, telefon za 26k a reknes si, ze dobry :)).
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    KOC256: No jasny, ale ten dlouhej by treba na portrety byl akorat
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DEIKSAC: Lidi nefotim no :-). Alespon ne sirokacem.
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    KOC256: Na krajiny jeste, ale lidi z toho lezou deformovany
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam