• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    DUKED
    DUKED --- ---
    JYRKA: Jo, proc by ne? Tohle je odpoved na dnesni sms od zasilkovny
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    DUKED: Blba otazka: mas funkcni sim a operatora? Funguje ti volani, prijimani sms?
    DUKED
    DUKED --- ---
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    DUKED: Takhle to vypadá.

DUKED
    DUKED --- ---
    ERVIN: Ne, jak zesedively? Jedina jina barva je u sipky posilani a ta zezelana pri prvnim napsanem pismenku/znaku/cisla
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    Iphone 8, aktuální iOS a najednou mi všechny NONiMessage zešedivěly a smsky nejdou posílat. Wtf? Řešil někdo něco podobného?
    EFESH
    EFESH --- ---
    Ahojte, vite nekdo...
    chtel bych prochazet fotky BEZ toho debilniho swipe pohybu (click -> dalsi fotka se primo objevi)...lze? pripadne nejaka dobra app na to?
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    SCHWA: Si je nech, já je jednou za půl roku měním. Bud si je poškrábu nebo se mi tam časem udělá bublinka.
    SCHWA
    SCHWA --- ---
    Nechcete nekdo protective glass na iPhone XR? Mozna pujde i na jiny model. Je ti z Ciny. Mam 3. Za plzen kazdej :) Dejvice

BOXY
    BOXY --- ---
    Používáte někdo bluetooth repráček jako speakerphone? Já mám B&O Beoplay P2 a na svou velikost hraje krásně a ozvučí klidně středně velkou místnost. Ale když ho používám jako handsfree na telefonování nebo i připojený k Macu na ZOOM a jiné cally, tak druhá strana mě slyší skvěle, ale já i na max hlasitost hrozně potichu. Samotný iPhone to snad na speaker přeřve.. Tak nevím, jestli je to chyba nebo vlastnost. Odpojil jsem to, nechal zapomenout, aktualizoval firmware v repráku, prostě kdeco všechno a furt stejný. Nezkoušel jsem tada připojit k Windows PC nebo Androidu. Jak půjde zkusím i tohle, ale přijde mi to divný...Google mlčí.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HONCKA:
    nevim zda zu toho plyne nejaka otazka, kterou bych ti pomohl se rozhodnout :-)
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    WAKI: chci malej telefon

KOC256: mám nokii 8 a nabíjím to tak 1x za 2-3 dny
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    Ja ip 12 pri beznym pouziti dva dny. Ale treba staci si pustit 2h podcastu bez sluchatek na max a 30% kapacity je fuc
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    KOC256: vidis, mam spoustu zbytecnych notifikaci, to bych mohla povypinat
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KASUMI:
    FB je znamy zrout, FB nepouzivam.

Ale nejvice mi setrilo baterii porizeni hodinek. Denne mi chodiu odhadem 150+ notifikaci a kazda na 30 sec zapla display, takze to ze mi notifikace chodi na hodinky mi vyrazne prodluzuje vydrz mobilu.
    CROSS
    CROSS --- ---
    KASUMI: neni to, že FB běží na pozadí? Jinak FB se proslavil tim, že kdysi přehrával neslyšitelnou melodii, aby si v systému vynutil právě běh na pozadí, když to ještě nebylo běžně možný. Tam je možný všechno, takový věci mi do telefonu nesměj. :-]
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    KOC256: ty jo, ja ip 11 pro vecer teda na 10%.. po roce uzivani.. ale podle vyuziti casu u obrazovky mam denni prumer 7 hod.. (nechapu, kde to beru, pac treba fb mi rika 5hodin, ale to fakt nevim, kde bych vzala, kdzy jsem celej den u kompu.. navstevy wc to fakt nezachrani :D)
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    HONCKA: To opravdu strašně záleží na způsobu využití... Já na iP 11 Pro nabíjím minimálně dvakrát, někdy i třikrát za den... Ono se řekne volání. Ale kolik? Totéž ty ostatní položky.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HONCKA: Kolik ti zustava baterie a na jakem mobilu nyni?

Byl jsem zvykly ze na iP11 PRO mi vecer zustavalo +-40%. Na iP 12 mini zdimam do nuly. Tento vikend prvni zkouska ohnem, kdy budu dlouhodobe mimo zdroj.

Klidne se ptej, pokud te cokoliv bude zajimat.
    WAKI
    WAKI --- ---
    HONCKA: Mohu doporučit za sebe za podobné peníze 11 pro mám podobné využití jako ty a v pohodě dávám 2 dny. I kdyz vecer druhy den davam s 10% na nabijecku
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    Přemýšlím, jestli jít do 12 mini nebo se, primární využití na volání, im, občas mapy, focení a hotspot pro ipad, jde mi otu baterii, aby vydržela aspoň den
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam