• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KVALKAN:
    No a jak jsi to delal dotedka? Toto je snad takovy polopatický postup. Já ten SWIPE taky nepochopil...

Video by nebylo SUBTITLES017?
    KVALKAN
    KVALKAN --- ---
    SUBTITLES017: Tys mi dal, než jsem to pochopil. Tak já bych spíš napsal podržet tlačítko 123, vybrat znak/číslo a pak po puštení jest klávesnice opět v písmenach. Ale alespoň jsem se naučil v mezidobí jak psát °, je schovaný pod nulou :D
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    SUBTITLES017: Omg! Právěs mi úplně přetočil vesmír!
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    THRASHER: jinak jeste tip k iOS klávesnici - kdyz swipnes pres "123" tlacitko, muzes rovnou vybrat cokoliv z ? ! . , atd atd a pak te to rovnou vrati do psani pismen
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    THRASHER: Swiftkey
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    myslite, ze apple někdy přidá do cz ios klávesnice tu zatracenou predikci? :-D to je fakt k neuvěření tohle.. ta jejich klávesnice je super, vždycky jednou za nějaký čas ji zkusím používat a pak najedou zase zjistím, že tam není ta zatracená predikce.. ach jo, s tímhle mě tak neuvěřitelně štvou (jako jak těžký to může být?!).. takže zase zpátky na swiftkey..
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Jak tak ctu tak u vsech znacek jsou ty SW radia strasne sracky.
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    HELVETE: u me restart radia nepomaha. Octavia III
    HELVETE
    HELVETE --- ---
    JYRKA: Souhlas, nejhorší je, když se stihnu už rozjet - takže pak je jediné řešení zmáčknout na asi 10s power/volume, restart rádia a pak to vyjde. Nebo při volání přes Whatsapp pak nezačne hrát hudba, protože si to myslí, že i po konci hovoru pořád telefonuji. Tam pak stačí udělat jen další hovor na Whatsapp a většinou to pomůže. Rádio H41 v Kodiaqu.
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    TRIPLT: On je to stejný infotainment- VW, Škoda, Seat.
    Audi to má jinak, Porsche a Bentley taky.
    Jinak ten bezdrátový CarPlay - kvalita se velice liší, osobně bych se Aliexpresu vyhnul. Doporučuji tuto recenzi: https://9to5mac.com/2021/05/15/carplay-to-wireless-carplay-adapter/
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    FLLIP: jestli to vezmeš, tak dej pak prosím vědět.. carplay je super, ale přesně me štve ten kabel, jak jsi psal ty :) pokud by tohle fungovalo, bylo by to ideál
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    FLLIP: pošli pls link na tu krabičku
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    KOC256: Jednou malem vystoupil telefon... :D

Ale jinak je carplay super vec, doufam, ze brzy bude bezny bezdrat, bez potreby zkouset nejake veci tretich stran.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TRIPLT:
    A musíš i vystoupit a nastoupit? :D
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    JYRKA: Potvrzuji vw to same a je dost opruz muset zastavit a resetnout auto ;D
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    FLLIP: Jestli máš Škodovku, tak doporučení: Nejdřív nastartuj a teprve pak připoj mobil. Pokud to uděláš naopak, tak se někdy CarPlay nepropojí a pomůže jen odpojední, restart auta a opětovné připojení.
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    KOC256: Rozumím, já mám Kodiaq a žádný lagy nepozoruju, fakt to funguje skvěle. Proto se ptám na zkušenosti s tím bezdrátem, abych nevyhodil 2k za věc která půjde hned do koše.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    FLLIP:
    Asi problém jen u mě, ale velký display i tak trochu lagoval a ta kvalita je uplne jinde nez na Retine na mobilu. ale spise je to i o zvyku.

Je pro me rychlejsi dat mobil do stojanu, nez ho napojovat na schovany kabel v kastliku a resit pripojeni.
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    KOC256: No raději budu koukat na velký display auta, než na malý mobil. Ten může ležet v kaslíku.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    FLLIP:
    Mě nebaví ani CarPlay. Jedu navigaci přímo na mobilu...
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    Používáte někdo takovou tu krabičku z Aliexpresu na bezdrátové CarPlay? Mám nově auto umožňující CarPlay a baví mě, ale připojovat kabel je otrava :) Zajímají mě zkušenosti, zda to má cenu, nebo je to pomalé, zalagované a lepší je zvyknout si na kabel.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam