• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    EX_ESKADR
    EX_ESKADR --- ---
    MUXX: ano, občas to dělaj kryty na telefon..
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    MUXX: A odmastils dukladne pred aplikaci?
    MUXX
    MUXX --- ---
    JYRKA: neprijde mi. zkusim asi koupit jeste jinej obal.
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    MUXX: nemáš ohlej telefon?
    MUXX
    MUXX --- ---
    Prosim vas, mam iphone12 a zacalo se mi odlepovat uz druhy sklo. Na starym SE jsem mel sklo dva roky a ani naznak odlepeni. Podeziram se, ze je to tim jak davam telefon porad do kapsy.
    Je mozny, ze na te vetsi plose to nedrzi? Nebo mam mizerny sklo?
    DAWIDOS
    DAWIDOS --- ---
    KOC256: A jo…. #facepalm. Díky.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DAWIDOS:
    a neříká to, že si můžeš nainstalovat stable verzi Z beta?
    DAWIDOS
    DAWIDOS --- ---
    Lze nejak vypnout notifikace na beta verze? Pri kazdem odemknuti mobilu vyskakuje a neumim se ji zbavit. Diky.

EFESH
    EFESH --- ---
    Taková zajímavá věc :) najednou mi homescreen přešel do ultra-low resolution

Obrázek není nijak výrazně komprimovan, takhle to vypadá naživo a je to legrační:)

KASUMI
    KASUMI --- ---
    DSTEPZ: Diky!! Taky me to iritovalo:)
    KVALKAN
    KVALKAN --- ---
    DSTEPZ: Díky, to je ono!
    KVALKAN
    KVALKAN --- ---
    Dá se nějak ovlivnit, že v mailu bude první tlačítko zleva vždy mazat mail? Mě se tam střídá mazání a archivace. Mám víc připojených mailových účtů a mám pocit, že každý to dělá jinak.
    WAKI
    WAKI --- ---
    LBW: Ano, když máš nastaven jen obyč budík, tak budíš všechny. Já nastavuji spánek/buzení. Čas kdy mám jít do postele a kdy se mám probudit společně s budíkem. Není to tak agresivní melodie a hlavně postupně přidává na hlasitosti.
    LBW
    LBW --- ---
    Chapu spravne, ze budiky na iPhonech nemaji vlastni nastaven hlasitosti? Dneska rano jsem probudil vsechny v byte :D
    KVALKAN
    KVALKAN --- ---
    Když diktujete do hodinek zprávu, dokážete někdo smazat poslední slovo hlasem? A je nějak možné hodinky přinutit, aby poslouchal spelování písmen a nesnažil se z toho vytvořit nesmyslné slovo?
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    THRASHER: Zkus
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    THRASHER: Zkusil jsi swiftkey ?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    THRASHER:
    Postupně a bez zbytečných invektiv...

1/ Ano odpověděl jsem na jednu třetinu, protože na další dvě třetiny jsem odpověď neměl. Každopádně ta jedna třetina ti řeší to na co ses ptal. Tedy bych PŘEDPOKLÁDAL (nemusí to tak být), že pokud bys uměl napsat tečku mezerníkem, tak by se otázka ze tří třetin smrskla na dvě třetiny a tedy bych já pro tebe odpověď neměl.

2/ Nikdo tu nepsal (kdyžtak mě prosím oprav), že to řešení je dokonalé a že zbytečně prudíš. Nebo jo?

3/ a naopak tu došly minimálně dvě rady jak se s tím popasovat. A ani u jedné nebylo řečeno (pokud jo tak mě kdyžtak oprav), že toto jsou dokonalé možnosti a nejde to udělat lépe.

4/ Na základě toho co píšu výše, tedy opět kolem sebe pliveš jed a vkládáš nám do úst něco co nikdo neřekl a i přes opakované tvé chování se ti stále snažíme pomáhat.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    KOC256: včera jsem ten "popis" psal s lahví vína v krvi.... sám bych ho dneska nepochopil..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam