• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    KOC256
    KOC256 --- ---
    BOXY:
    od doby co je WAZE je snad experimentování s čímkoliv jiným jen ztráta času ne?
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    SUBTITLES017: vypnul jsem no.. ale je mi to divny hlavne z duvodu, ze s nima takhle beham uz pěkně dlouho a tohle se mi nikdy nestalo.. :-/
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    BOXY: Mapy.cz to umi. ;) (A ted se venuje cas opravam chybek v CarPlay)
    BOXY
    BOXY --- ---
    Někde jsem četl, že už nějakou dobu by měly Google Maps umět zobrazovat rychlostní limity při navigaci. Spolu s CarPlay by to mohlo být dost užitečný, ale já to tam prostě nikde nevidím. Nemáte pls někdo s tímhle zkušenosti?
    SPAULDING
    SPAULDING --- ---
    SUBTITLES017: Jestli tu fci nevyužíváš, vypni jí v nastavení.

Když už v nastavení siri budeš, podívej se navíc na nastavení spouštění. “Hey siri”, povolit při uzamčení a posobně.

Pak bluetooth - airpods pro -> mrknout, jestli není altivní možnost říct “hey siri”. To bude žrát dost i kvůli mikrofonu v airpodech. Myslím, že je zvuk z mikrofonu analyzován v iphonu (ohledne “hey siri”), tzn mohl by být při připojených airpodech pro neustále v zápřahu.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    siri vůbec nepoužívám, ale dneska mi docela vyzdimala baterku.. cas by odpovídal večernímu běhu s airpodama pro (ale telefon jsem mel taky u sebe..)

nenapadá někoho proč by tolik zrala?

HONCKA
    HONCKA --- ---
    JYRKA: nejnovejsi 14.6
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    HONCKA: Jakou verzi OS tam mas?
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    HONCKA: takže zmena, nezobrazuje se mi to akorat na ipadu, z iphonu to funguje, dokonce uz mi to blokuje i ty brawl stars a youtube. BTW nevite, jak to vyresit na tom ipadu (moc se mi nechce delat total wipe), rad bych, aby to fungovalo na vsem :)
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    Tak jsem si to rozjebal uplne ted mi to uz nesynchronizuje ten screentime vubec, zkousel jsem i pak takovy psi kusy, jako presunout decka na druhy appleid,smazat rodinu, znovu ji vytvorit a presunout decka zpet, ale nic porad je to nezesynchronizovany
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    JYRKA: Mam to samozrejme nastaveny, ale u tehle 2 mi to proste nefunguje
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    HONCKA: Muzes si to nastavit pro kazdou aplikaci zvlast.
    Nebo jsem nepochopil otazku
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    Mám problém screen time omezením u youtuba a brawl stars, což jsou věci co synek nejvíc používá, jde to nějak zprovoznit?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    A kolik setin promile uzivatelu to zajima? Asi tak… Opet jen priklad hlasite mensiny…
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    MADBANANA: Taky možnost, ale spíš mi přijde pravděpodobnější, že je to úmyslně, aby jim neutíkaly prachy, protože kdyby byla možnost vlastní kreditky, tak by lidem nebránilo dávat do family share víceméně kohokoli s kým se domluvíš, ale v případě společný kreditky to fakt bude pouze na nejbližší členy rodiny
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    HONCKA: IMHO je to spíš proto, že se na to vysrali stejně jako na hromadu jinejch, podle nás důležitejch věcí a má to mizivou prioritu, protože se o tom blbě básní na keynotách jako o revoluci.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    SH_PANDA: Tohle je alibismus, jde to celkem snadno vyřešit volbou že buď máš zaplou ve family sharingu jednu kreditku, nebo má každý člen svojí. Ono je to spíš kvůli tomu, aby se to nezneužívalo.
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    kolik lidi na callcentru by apple potreboval, aby resili to, ze to nekdo omylem zaplatil jinou kreditkou jak chtel a ted to chce nauctovat na jinou? proto ;)
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    HONCKA: jojo, ještě u dětí ok, ale u dospělých to nechápu, proč bych nemohla mít na výběr, jakou kartou se to zaplatí
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    Mě spíš štve, že si ve family sharing nemůže každý člen připojit vlastní kreditku, tak když si chce synátor něco koupit, tak mu to schválím ze svojí a pak mi to pošle na účet, což je celkem vopruz
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam