• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    W_NOICE78: Kupoval jsem na Alze. Ještě uvidím :)
    W_NOICE78
    W_NOICE78 --- ---
    TAURUS: Menil jsem baterky nekolikrat a zadna se nenafoukla. Taky zalezi v jaky kvalite byla baterka, ale kdybys tu 7 nechtel, ja si ji opravim 😉
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    W_NOICE78: Jo taky varianta. Baterii jsem měnil na starém SE, sundat tu pásku nebylo snadné, ale klaplo to a vše fungovalo. Ovšem asi po čtvrt roce se baterka nafoukla tak, že rozlomila displej. Tak to mě trochu odrazuje od dalších podobných oprav.
    W_NOICE78
    W_NOICE78 --- ---
    TAURUS: Home button s baterkou a adhezivni paskou je za 800,- na yt najdes navod na vymenu a slaby reproduktor podle me bude stacit vycistit https://youtu.be/zvDHpiEgeIs
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    TAURUS: ja bych teda spis koukal po se, jestli nehodlas v dohledny dobe upgradovat na neco jeste modernejsiho
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    Mám iPhone 7 s rozbitým tlačítkem, slabou baterkou a slabým reproduktorem. Cena opravy odhaduju 5500 Kč. Myslíte, že to má smysl, nebo rovnou koupit jiný model, např. SE? Nebo nechat opravit v neautorizovaném servisu?
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Tak vyřešeno, byla potřeba aktualizace z iOS 14.6 na 14.7

Kazdopadne dík
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    WOJTISHEK: nevyzkoušeno, jako předpokládám že nějaka aktualizace aby to fungovalo bude za bambilion, zas tak moc to potřeba není
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    JYRKA: březen 2014
    ADAMIRA: může být problém v zastaralosti infotainmentu Corsy? Co autorizovaný servis na to?
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    JYRKA:uf tak to nevim, ale to auto se "tváří" že ho normálně podporuje

uf co to je za šarlatány tohle... :/
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    ADAMIRA: 2015 je divnej rocnik. Neobjevil se carplay o dva roky pozdeji?
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    ADAMIRA: update: origo šňura nepomohla
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Zdravím, mám takový problém, zajímalo by mě jestli jste někdo neřešil něco podobného a nemáte řešení.

iPhone SE (2020) - Opel Astra 2015

Za živýho boha nemůžu dosáhnlut zrcadlení.

Dle návodu jsem zapnul siri a vše okolo ní, bluetooth se normálně připojí bez problémů, připojím telefon pomocí šňury (do k tomu určené zdířky), v nabídce carplay se ten telefon dokonce objeví, ale kliknu na něj a auto píše "pro zrcadlení připojte prosím telefon pomocí kabelu USB"

Teď jsem dal aktualizaci na IOS 14.7 ale pochybuju že to bude tím (myslím že jsem to zkoušel už před tím než vyšla ta aktualizace a stejně to nešlo), další věc která mě napadá, mohl by to být špatný kabel?

Předem díky za jakoukoliv radu :)
    PETJU
    PETJU --- ---
    7FLAMES: Nejde to. Umela to jen XC90 v te dobe.
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    7FLAMES: Já měl V60 2013 a bylo to bez šance :( Teď mám auto co CarPlay umí a fakt je to super!
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    7FLAMES: Existujou moduly, ktere to do specifickych aut dokazou dat. Vim treba o VW. Stoji ale 10k Kc
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    7FLAMES: Ja mam auto (mazda) bez carplay, v dobe prodeje nebyl. A servis mi to tam pry dokaze za baksis asi 4,5k zprovoznit. Ale mam dojem, ze sikovni lidi to umi i bez servisu. Imho zavisi na aute. Zkus diskusi volvo
    7FLAMES
    7FLAMES --- ---
    Netušíte prosím někdo jestli se dá do auta s obrazovkou (ale bez CarPlay) CarPlay nějak dodělat? Konkrétně Volvo V60 2014. Není to o tom to někde odemknout, ale spíš využít stávající display a připojit tam nějakou krabičku, která by to uměla.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MUXX:
    kup si obal kompatibilni s MagSafe jinak to asi ztraci smysl :-)
    MUXX
    MUXX --- ---
    MUXX: hlasim, ze se mi ty bubliny skutecne udelaly opakovanym sundavanim obalu z telefonu. sundaval jsem, protoze magsafe charger nenabijel pres obal. s novym obalem jsem nechal parkrat pres noc pres bubliny kolicek na pradlo a po par dnech bubliny zase zmizely...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam