• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    KOC256
    KOC256 --- ---
    LBW:
    ukoly jsou jina evidence ne?
    LBW
    LBW --- ---
    Ma kalendar na iphone nejake omezeni, co se Google kalendare tyce? Udalosti v nem vidim, ale ukoly a pripomenuti ne.
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    ELECTRICKOTA: a v Poznámkách na iPhonu se to zobrazuje normálně? Samozřejmě můžeš zkusit ještě jiný prohlížeč, ale novější Edge má tuším Chromium jádro, takže tam by problém být neměl…
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    Mám problém, nemůžu se dostat k zamčené poznámce na iCloudu, místo tabulky s textem se mi zobrazuje tohle :
    Nevíce to s tím? Prohlížeč jsem zkoušel Operu a Edge.

PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    KOC256: tak jasne, ale kdyz vidim kolik lidi ma jeste Mojave nebo na updaty cehokoli proste sere, tak neskodi se zeptat.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    PSYCHO: taky poslední, ukazuje mi to že je to aktuální
    KOC256
    KOC256 --- ---
    PSYCHO:
    Tak to je snad od 14 a není třeba mít úplně poslední setinku ne?
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    HONCKA: a WatchOS?
    protoze posledni verze by si mely devicy predavat automaticky (byt to ma obcas malej delay, aspon u mne na iP12 a iPadu Pro, s hodinkama sem to nezkousel jeste)
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    PSYCHO: nejnovější 14.7.1
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    HONCKA: Jaka verze ios?
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    PUEBLO: jj asi jsem pochopil, kde je problém, že jsem měl airpods spárovaný s telefonem a ne s hodinkami, ale jak docílit toho, aby se mi přednostně párovali s hodinkami? Samozřejmě, můžu ten hovor poslat do iphonu, ale pokud zrovna budou airpods spárovaný s hodinkami, tak budu na tom stejně. Standarně, když si pouštím muziku, tak ji vybírám na telefonu, s hodinek pak akorát nastavuju hlasitost a přeskakuju skladby
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    HONCKA: Jojo, od nejakyho posledniho updatu se mi to deje na 12 mini, i kdyz na nem posloucham hudbu nebo podcast, pri telefonu mi to nejde do sluchatek, ale do telefonu. Takze mam "prostoj" nez to zapnu pres repracek.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    Ahoj, mám iphone, watch a airpods relativně čerstvě, dnes mě zaskočila taková věc, šel jsem do práce, poslouchal jsem muziku a volala mi manželka, logicky jsem myslel, že když to přijmu na hodinkách, tak mi ten hovor pustí do sluchátek, ale muzika jela dál a hovor se pustil nahlas na hodinkách. Nemohl jsem to zaboha přepnout ani na telefon. Takže jsem to ukončil a znovu zavolal z telefonu. Má se to takhle chovat normálně? Že jsem za vola před ženou, to je v pohodě, ale nerad bych byl za vola, co neumí telefonovat před zákazníkem :)
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    DSTEPZ: Mrkni na T9, pro moje potřeby je ideální (i když pár much taky má).
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    DSTEPZ: taky swiftkey, ale od posledního update se mi děje relativně často, že mi naběhne default a musím přepínat :/
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    DSTEPZ: SwiftKey.. češtinu má
    DSTEPZ
    DSTEPZ --- ---
    A jeste jedna vec. Doporucil byste nekdo nejakou dobrou klavesnici? Pouzivam default ios, ale mivam dost preklepu - asi mam tlusty prsty nebo nevim. Pred lety jsem zkousel swift keyboard, ale tusim, ze v ty dobe nebyla cestina. Za doporuceni diky.
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    Me to chovani neprijde dvakrat logicke, kazdy den lezu na slashdot, jednou za uherskej rok na slovnik.cz. Pri zadani sl to vetsinou nabidne slovnik a nekdy slashdot
    KOC256
    KOC256 --- ---
    THRASHER: iPhone/iPad/mac? Pak ti reknu jak se Anonymni okno vypina. Samozrejme to jde a ja to mam jako default.

U toho Googlu to je i na Windows pokud na neho vlezu z jineho nez chromeho prohlizece.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam