• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    THRASHER: A tohle je jako jakej problem?
    Mne kdyby rocne nekdo platil 15-20 mld. dolaru a kdyby nechtel, tak to zaplati nekdo jinej, tak bych to fakt jako problem nevidel :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ELECTRICKOTA:
    anonymní režim v prohlížeči bez doplňků. EDGE na Windows s tím u mě nemá problém...
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    MUXX: Díky. Zkusím
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    Používáte někdo nejaky jednoduchý tracker cesty? Jezdim na motorce a chci si nahravat kudy jedu. Stopar od seznam map mi posledni dobou začal vynechavat. Potrebuji mit zaple waze i ten tracker. Díky
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    BINARY_PARANOIC: problém je ten, že to potřebuju protože iP mám v opravě :( Tuhle vyfikundaci mi dělaj jen zamčený poznámky, ostatní jsou OK
    LBW
    LBW --- ---
    KOC256: to jo, ale kdekoliv jinde (desktop, laptop) je v google kalendari vidim...tedy jsem usoudil, ze to je dotaz sem. Ale mozna je do google aps vlakna :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    LBW:
    ukoly jsou jina evidence ne?
    LBW
    LBW --- ---
    Ma kalendar na iphone nejake omezeni, co se Google kalendare tyce? Udalosti v nem vidim, ale ukoly a pripomenuti ne.
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    ELECTRICKOTA: a v Poznámkách na iPhonu se to zobrazuje normálně? Samozřejmě můžeš zkusit ještě jiný prohlížeč, ale novější Edge má tuším Chromium jádro, takže tam by problém být neměl…
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    Mám problém, nemůžu se dostat k zamčené poznámce na iCloudu, místo tabulky s textem se mi zobrazuje tohle :
    Nevíce to s tím? Prohlížeč jsem zkoušel Operu a Edge.

PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    KOC256: tak jasne, ale kdyz vidim kolik lidi ma jeste Mojave nebo na updaty cehokoli proste sere, tak neskodi se zeptat.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    PSYCHO: taky poslední, ukazuje mi to že je to aktuální
    KOC256
    KOC256 --- ---
    PSYCHO:
    Tak to je snad od 14 a není třeba mít úplně poslední setinku ne?
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    HONCKA: a WatchOS?
    protoze posledni verze by si mely devicy predavat automaticky (byt to ma obcas malej delay, aspon u mne na iP12 a iPadu Pro, s hodinkama sem to nezkousel jeste)
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    PSYCHO: nejnovější 14.7.1
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    HONCKA: Jaka verze ios?
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    PUEBLO: jj asi jsem pochopil, kde je problém, že jsem měl airpods spárovaný s telefonem a ne s hodinkami, ale jak docílit toho, aby se mi přednostně párovali s hodinkami? Samozřejmě, můžu ten hovor poslat do iphonu, ale pokud zrovna budou airpods spárovaný s hodinkami, tak budu na tom stejně. Standarně, když si pouštím muziku, tak ji vybírám na telefonu, s hodinek pak akorát nastavuju hlasitost a přeskakuju skladby
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    HONCKA: Jojo, od nejakyho posledniho updatu se mi to deje na 12 mini, i kdyz na nem posloucham hudbu nebo podcast, pri telefonu mi to nejde do sluchatek, ale do telefonu. Takze mam "prostoj" nez to zapnu pres repracek.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam