• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    DOOSH: Ja mam teda taky posledni betu 15 a nejde mi to. Ale ja mam jen dve obrazovky s ikonama, takze to muze byt tim.
    DOOSH
    DOOSH --- ---
    DSTEPZ: Aha, mám betu 15 a jde mi to.
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    DOOSH: To vím, tam můžu ty obrazovky vypínat/zapínat, ale já bych chtěl změnit pořadí a to mi nejde. Je možný, že to dělám blbě, vám to někomu jde?
    DSTEPZ
    DSTEPZ --- ---
    DOOSH: Nefunguje, muzes jen vypinat/zapinat. Ale tusim, ze uz by mel to mel umet novej ios
    DOOSH
    DOOSH --- ---
    MADBANANA: Přehazovat obrazovky jde. Ťukni na ty tečky dole, když jsi v editaci obrazovek.
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    FARFELOO: ze zacatku jo a pak je to uz jedno. Tak nejak jsou to veci co pouzivam a co nepouzivam najdu pres spotlight
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    KOC256: Widget, prostrednictvim kteryho ti siri nabidne 8 (asi) nejpouzivanejsich appek. Zkousim to na separatni obrazovce, treba to bude dobry. Jeste by se mi libilo mit moznost prehazovat poradi obrazovek. To asi taky nejde, co?
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    SH_PANDA: Jsem zvyklej to mít ve spotlightu, ale jdu to zkusit dát i na plochu. Díky za tip. Nevadí ti, že jsou ikony vždycky trochu jinak poskládaný?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SH_PANDA:
    Co to je?
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    MADBANANA: 3 ruzne sety
    CROSS
    CROSS --- ---
    Mám takovou prosbu, kdyby odteď každý, kdo se bude vyjadřovat ke snahám Apple v oblasti ochrany dětí, mohl v pár bodech (nejlépe s odkazy) poznamenat, co k tomu přečetl. Jinak jsou to strašné bláboly a motání pátýho přes devátý.
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    SH_PANDA: Zajimavy, ukazuje to 3x to samy nebo 3 ruzny sety aplikaci? Kdyz si dam vic widgetu s random fotkou, casto mi ukazujou tu samou.
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    KOC256: ja mam na plose 3x siri suggested apps ... to je teprve next level
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    PSYCHO: Ahaha, na macosu skrývám přes terminal ikony na ploše jako jednu z prvních věcí po instalaci.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    KOC256: sorry, sem vul...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    PSYCHO:
    iPhone...
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    MADBANANA: Ikonly na plose? Tam se mi snad ukladaj jen screenshoty a od doby co jsou stacks, tak je to parada. Miluju clean plochu. A zbytek taky jedu pres finder :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MADBANANA:
    všechny mít v knihovně. udržovat si jen první obrazovku a zbytek vyvolávat přes spotlight.

Třídičům odzvonilo...
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    Existuje nějakej použitelnej způsob na organizaci ikonek na ploše? Kdysi to šlo přes iTunes, pak to nějak jít přestalo. Současnej stav mi příliš nevyhovuje. V situaci, kdy stáhnu novou appku a chci si jí dát na první obrazovku místo jiný ikonky mám chuť si prostřelit hlavu, jak se mi tím nesmyslně rozesere úplně celej layout ikonek.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam