• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    W_NOICE78
    W_NOICE78 --- ---
    ip13pro je zase o 20g težší, už teď je 11/12 težká cihla. Kdyby měl někdo zájem 11pro nebo 12pro 256GB tak mi napište. ;)
    DOTCOM
    DOTCOM --- ---
    MUXX: ok, diky!
    MUXX
    MUXX --- ---
    DOTCOM: V keynote psali to stejný co visí na webu:
    Předobjednávky začínají 17. září ve 14:00.
    V prodeji od 24. září.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KOC256:
    Tak včerejší GM to vyřešila...
    DOTCOM
    DOTCOM --- ---
    nevite kdy budou iphone 13 mini na kramech k vyzkouseni?
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    DSTEPZ: ja zkusil v ramci testu vypnout zvoneni a kdyz mi nekdo vola tak ve sluchatkach slysim vyzvaneni takze dobry workaround existuje
    DSTEPZ
    DSTEPZ --- ---
    CHEWBACCA: Zajímavý, máš všechny updaty? Pár lidí si na to taky stěžuje už pár let a Apple support mlčí, takže asi bug zatím bez řešení. Zkusil bych ještě zazálohovat a pak obnovit.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    DSTEPZ: bohuzel ne
    DSTEPZ
    DSTEPZ --- ---
    CHEWBACCA: Nastavení > Zvuky a Haptika > Klapani klávesnice (vypnout) nepomůže?
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    dotaz: vlastnim iphone xs a bt sluchatka senheiser. od jiste doby se mi zacalo zrejme po nejake aktualizaci dit to ze kdyz mam na iphone zapnute vyzvaneni (musim mit kvuli pohotovosti) tak se mi pri poslechu hudby prenasi do sluchatek zvuk tlacitek veskerych, je dost otravne kdyz chce clovek poslouchat hudbu a zaroven se treba debilne na neco dotazat na nyxu. da se to nejak vypnout?
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    DSTEPZ: Jakoze do placatejch AW bych sel, vetsi display mne asi presedlat nedonuti, ale premejslim. (Mam AW5)

Telefon, well, asi pockam na dalsi radu, 12 pro staci na vsechno a mensi notch fakt neresi nic :)

No nic, hura cekat na Nov event a novy mbp snad.
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    DSTEPZ: Aha. Tak to jsem nezjistil. Hraju spis na iPadu, mobil je moc malej. Zdravi BARB13 [CB-CZ]
    DSTEPZ
    DSTEPZ --- ---
    JYRKA: Mno tím, jak moc tlačíš do displaye, tak ti ten tank zrychluje a vlastně ten joystick je celkově mnohem citlivější. Někdy jsem měl pocit, že ten display promáčknu, když jsem chtěl najednou někam rychle vlítnout, ale fungovalo to skvělé. Na IP12 Pro to nedokážu prakticky ovládat, i když jsem zkoušel různý nastavení a ty ostrý hrany mě po nějaký době začnou řezat do dlaní I když mám silikonovej kryt. Což je nakonec možná dobře, že do toho člověk tolik nečumí...
    NATURALPLAST
    NATURALPLAST --- ---
    Každopádně si musím sypat popel na hlavu. Ja fakt myslel ze další mini nebude, nebo ze bude ob generaci. Katdepodne vím co teď přidám a co si koupím. :)
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    DSTEPZ: K cemu to bylo pro Blitz? Hraju ho intenzivne, 6s jsem mel a nic si nevybavuju
    DSTEPZ
    DSTEPZ --- ---
    Mě třeba strašně sere, že z IP zmizel force touch (zlatej 6s plus), kdo hraje WOT Blitz tanky, tak ví :D Nehledě na to, že mi kulatej ajfoun přišel ergonomicky mnohem příjemnější nejen na gaming. Hraní 3D her je ale obecně na IP průser, neskutečně to sundává zdraví baterky, takže hry už skoro nezapínám, výměna baterie není zrovna levná sranda.
    ALI
    ALI --- ---
    HOWKING: jasny, ja to myslel tak, ze ted uz jsi pet generaci po ni. upgrade kazdej rok nedava smysl skoro nikomu.
    pokud se zrovna nebavime o 13 pro a moznosti tocit do proresu.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    ALI: Do osmičky jsem měl každý iPhone od začátku. Ale pak ten upgrade nějak přestal dávat smysl.
    CESKI
    CESKI --- ---
    Skoda ze iPad mini nemá M1
    CESKI
    CESKI --- ---
    HOWKING: Ja osmičku vyměnil za 12pro a supercajk.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam