• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    HONCKA: Ne, musi byt podpora ze strany distributora dane karty.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    DUKED: Aha, já myslel něco úplně primitivního typu naskenuju chip/zadám kód karty a vložím to do wallet
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    MUXX: Ja si radsi pockam aspon na 15.1 :)
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    Nevíte, jestli jde do wallet nahrát "custom" karta? Chtěl bych tam nahrát přístupovou kartu do práce.
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    MUXX: Jde nejak udělat , aby mi to stáhlo aktualizaci na ios 15 bez wifi?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MUXX:
    Vyšlo včera v 19,00...
    MUXX
    MUXX --- ---
    FYI

ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    PSYCHO: Treba na obezne draze ted meli (v ramci Inspiration4) iPhone s ultrazvukem do lightning konektoru.

Inspiration4 | In-Flight Update with the Crew
    https://youtu.be/E71ffwc13y4?t=835
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    PSYCHO: Já mám na lightning asi 4 dokovací repro stanice
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    VACA: Já teda iPod Classic nosím u sebe pořád a někdy k tomu mám i nano 6, ale za masochistu se rozhodně nepovažuji.
    Každopádně kdyby tu byl někdo kdy by uměl udělat housing jako je na obrázku, tak se ozvěte, případně i nějaký iPod tuning v podobě Bluetooth a výměna 30pinu za USB C

PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    Se udela redukce C->LGHT v ramci prechodu to bude oser, ale za rok, dva po tom uz nikdo nestekne, stejne jako s 30pinem a ty veci budou porad dobry pro vsechny predchozi modely. Nekde se ta cara udelat musi.
    DSTEPZ
    DSTEPZ --- ---
    PSYCHO: + tak 500 milionu tun ruznejch dalsich adapteru na SD karty, HDMI kabely, mikorofony a co ja vim co jeste :)
    VACA
    VACA --- ---
    +teda samozrejme ty kacky ktery z toho od 3rd party vyrobcu plynou.
    Good point.
    Je to razem mnohem jednodussi problem nez jsem byl ochotnej pripustit.
    VACA
    VACA --- ---
    DSTEPZ: Hmm, to me nenapadlo, ze jim mozna dojizdej licence vyrobcum tretich stran takze ten lightningu mobilu nemuzou tak snadno zariznout. To docela dava smysl…
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    DSTEPZ: Prislusenstvi k telefonu jsem myslel. Jinak jo, klavka, mys, airpods, ipad, iphone (z applich devicu).
    DSTEPZ
    DSTEPZ --- ---
    PSYCHO: Tak jasne, driv to byl usb-a -> lightning, ale ptal ses na prislusenstvi. Apple ma hlavne tu technologii patentovanou a certifikaci licencujou, takze pokud by to chteli opustit, tak prijdou o dost kacaku (3rd party MFI kabely, nabijecky atd). Zaroven tusim, ze se o ty usbc unifikaci v Bruselu rozhodovalo a asi jim ani nic jinyho nezbyde.
    KOSATKA
    KOSATKA --- ---
    JYRKA: Mám to jako fyzická osoba. Na Apple Care kouknu, díky za tip.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    DSTEPZ: Novy klavesnice chodej s usb-c/lightning. Na do kompu strkas C-cko. Co strkas do kb je uplne jedno, to s telefonem nesouvisi. Nejsem si vedom existence lightning<>lightning kabelu.

Takze to je irelevantni.
    DSTEPZ
    DSTEPZ --- ---
    PSYCHO: Na lightningu jede porad mac bezdratova klavesnice/mys a treba krabicka od Airpods Pro. Novy bezdratovy beats sluchatka maj tusim uz usbc, takze lolek:))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam