• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    FRK_R23: Nevěděl jsem...
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    DUCATIMONSTER: Tyjo super:) never jsem, že existuje kachna pro ios:)) dík;)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ASAFA:
    Já byl péřesvědčen, že přejdu z 12 mini na 13 pro právě kvůli baterky. Ale byl jsem si to osahat a i když jsem měl 11 PRO, tak dneska mi to už přijde v ruce jako strašná cihla. tedy zejména díky rozměrům... Takže nyní váhám, zda přecházet na 13PRO nebo 13 mini - kvůli baterky (každé % dobré) nebo počkám na 14, ale není vlastně moc čekat na co. Mini nebude...
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    FRK_R23: Ja používám na prohlížení tohle. Moc se v tom nevyznám , ale není to něco podobného? https://apps.apple.com/cz/app/duckduckgo-privacy-browser/id663592361?l=cs
    KOC256
    KOC256 --- ---
    LOJZA:
    ano. mají v sobě další bazmek. mám dva kryty, jeden bez přechodníku - funguje, ale je hodně slabý. Druhý s "přechodníkem" a ten je parádní...
    MUXX
    MUXX --- ---
    FRK_R23: Brave prohlizec umi nektery odfiltrovat.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    JYRKA: Stejně už mě gugl sere, tak to možná změnim :))
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    FRK_R23: Nevim, jsem Safari positive :)
    LOJZA
    LOJZA --- ---
    Můžu prosím lama dotaz? Originál “magsafe” kryty na iPhone (13 apod.) - obsahují nějaký magnet nebo kov? Jde mi o to, jestli se dají použít s magnetickým držáčkem v autě bez toho, aby se do pouzdra musel vkládat dodatečný kovový plíšek (moje současné řešení u iPhone 11 Pro). Díky.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    JYRKA: Existuje verze pro třeba Chrome? Safari moc nepoužívám, ale na chrome už taky netrvám :)
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    Mini 13 oproti mini 12 mi přijde o parník těžší, i když je to snad jen 8 gramu. Tlustší o necelé 2 mm, ale i kvůli užšímu notchi a více vystouplych cockach mi přijde celkové ze působí tak nějak robustněji.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    No ja se snad s nicim letos nesetkal. Tedy ano o failech se docteme, ale kolik se jich realne tyka vas?
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Každý rok jsem upgradoval tak nějak při release... a tady z nějakeho důvodu jsem si řekl, že počkám až na další verzi a vypadá to že jsem udělal dobře... :)
    DSTEPZ
    DSTEPZ --- ---
    Recent Siri Changes Remove Call, Email, and Voicemail Features Used by Low Vision and Blind Users - MacRumors
    https://www.macrumors.com/2021/09/29/siri-changes-features-removed/
    tohle je solidni fail od jablka a celkove mi prijde, ze co den, to nejakej drsnej bug. To tu patnactku vubec netestovali?:/
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Diky za nazory :)
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    JYRKA: Ano, funguje to dobře. Sem tam to nějaký web rozbije a je potřeba to vypnout. Celkově ale rozhodně pozitivní.
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    Konecne blokator cookie liset. Mate s nim zkusenosti?

‎Hush Nag Blocker v App Storu
    https://apps.apple.com/cz/app/hush-nag-blocker/id1544743900?l=cs
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    JYRKA: Ja porad nechapu proc do telefonu nevratej i TouchID v power buttonu jako to ma iPad mini. To by bylo genialni. At uz vzhledem k dobe, tak k prakticnosti.
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    PSYCHO: Presne. V rousce bez hodinek je FaceID na prd. Nasi maji taky SE
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    FLLIP: Ja treba mame koupil prave SE2 kvuli tlacitku, protoze se ji snaz vysvetluje co ma udelat nez na netlacitkovym telefonu. FaceID je dobry, ale tlacitko misto swipu na ovladani proste prevazuje.
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    Uzivam origo redukci, se starejma apple sluchatkama i microsoftima z lumie funguje prijimani hovoru, play/pause, zmena hlasitosti, nikde zadny zvukovy artefakty
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam