• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    DUKED
    DUKED --- ---
    KOLCON: Venku nefunguje traffic bohuzel
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KOLCON: Traffic je mix nasich dat (od lidi co pouzivaji mapy.cz jako navigaci) a koupena data. Ty pruhy to cte kdy jsou “prujezdni” (treba kdyz jedes pres Barandovsky most tak to precte napr. “drzte se v levych 2 pruzich”) u krizovatek to ty pruhy konkretni hlasove nerika.
    KOLCON
    KOLCON --- ---
    ONDRA_99: Tak jsem podle toho zkusil jezdit.

Rekl bych, že je to použitelný, pár připomínek :

1) na té mapě je hrozně vizuálního bordelu (prostě prvky tý mapy), které při řízení vidět nemusím a celkem ruší

2) je tam jak říkáš TTS hlas. Bohužel to není úplně výhra, protože poslouchat ho delší dobu není příjemné. Doporučuju namluvit rodilými mluvčími

3) jízdní pruhy

sice to ukazuje, ve kterém mám být pruhu, ale neříká to hlasově. Znamená to hledat na obrazovce (carplay) malé šipky, místo abych se věnoval provozu.

4) traffic

Ukazovalo mi to neexistující kolony, odkud ty data berete?

Jinak ok, aspoň v ČR, někdy to zkusím venku.
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    JYRKA: Ja ji psal a neodpověděla :D
    TIGU
    TIGU --- ---
    JYRKA: Pouze pokud bude sedět.
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    DARKINA: Mně nakonec zafungoval reset network settings.
    CESKI
    CESKI --- ---
    ONDRA_99: Vyzkousim. Dekuji
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    CESKI: Pres libovolny id3 editor si jako zanr u tech mp3 nastavis Audiobook. Pak drag&drop na aplikaci iBooks. Samo se to syncne vsude (krome Apple Watch ktere umi pouze z itunesstore).
    DARKINA
    DARKINA --- ---
    MADBANANA: Dela to i vodafone simka v SE 2020
    CESKI
    CESKI --- ---
    Díky všem.
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    CESKI: MP3 Books.
    Asi to nejlepší, co jsem našel, včetně toho, že umí rozumně dostat knihy do telefonu (i třeba přes cloudové služby). Jediné, co dporučuji, si zaplatit za verzi bez reklam.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    CESKI:
    pokud to nema nativni appku jako treba Audioteka a je to MP3, tak Document 6 (mozna se to ted jmenuje jinak).
    BARTOLOMEJ
    BARTOLOMEJ --- ---
    CESKI: osobne moc audio knihy neposloucham (treba poradi nekdo zkusenejsi), ale par knih mam nahranejch v "MP3 Audiobook Player"
    CESKI
    CESKI --- ---
    BARTOLOMEJ: Toho jsem se obával. Nějaký dobrý tip na appku????
    BARTOLOMEJ
    BARTOLOMEJ --- ---
    CESKI: obavam se, ze toto nelze, budes muset pouzit nejakou aplikaci treti strany
    CESKI
    CESKI --- ---
    Prosím o radu, jak dostat audioknihu do iphone.... mám samozřejmě koupenou ale nikoliv přes itunes a rád bych ji dostal do aplikace khiny a né ji pouštět jako hudební palylist. Děkuji
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ONDRA_99:
    OK. Ale ten timing mi přijde špatný. Ale jak jsem psal, možná jen nezvyk...
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KOLCON: V mapy.cz se pouziva systemovy cteni textu, neni tam nase namluveni.
    KOLCON
    KOLCON --- ---
    ONDRA_99: Zkusím znova dnes ty mapy.cz. Naposledy jsem to vypnul protože se nedá poslouchat, jak to je anglicky namluveny. Fakt si pořiďte rodileho mluvčího.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KOC256: To hlaseni je vazane na cas. Rika se to nejaky nastaveny cas od krizovatky (takze aktualni rychlost je zohlednena).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam